Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע למה,משום מה הבחורה אמרה כן.....

אז אני אשתף ואומר שלבסוף נפלה ההחלטה לבצע את זה במהלך הפלגה,שכרתי יאכטה (מפרשית קטמרן מדהימה) ויצאנו להפלגה בת שעתיים במהלכה הצעתי לחברתי נישואין,היתה התרגשות גדולה והלם מצידה,נפתחו שמפניות,ירדו דמעות,ואז ניתנה יריית הפתיחה ב"מירוץ אל החתונה".

או במילים אחרות,איך לעזעזאל מרימים חתונה בארץ הקודש בתוך שבוע וחצי ?! (הכוונה לסגור את הכל תוך שבוע וחצי).

מראש ישב לי תאריך מסויים בראש,אבל ידעתי שלא יהיה פשוט למצוא את ה"אולם המושלם" ואת כל המסביב בהתאמה מושלמת לתאריך.

לאחר המון המון ריצות במהלך השבוע וחצי כבר הספקנו לסגור DJ,שאני מזה מרוצה כי הצלחתי לסגור עם האחד שמראש רציתי אותו ונחשב לאחד המובילים בארץ,בהמשך סגרתי גם אולם שלדעתי ממש מגניב ומיוחד והסגנון שלו היה ממש לטעמנו כי לא רצינו משהו סטנדרטי.

נשאר רק לסגור רב וצוות צילום,שלגבי שניהם יש כבר מישהו על הכוונת.

כמה מסקנות וטיפים לכאלה שמתכננים להתחתן ועוד לא התחילו את כל ההכנות:

1.להרים חתונה זה עסק לא זול,בלשון המעטה,במיוחד אם זה בתקופת הקיץ (מבחינת אולמות וגני אירועים תחילת אפריל עד סוף אוקטובר זה ארועי קיץ).

2.מומלץ להתחיל לחפש לפחות חצי שנה לפני תאריך החתונה המיוחל,אחרת אתם עלולים להגיע למצב שתצטרכו להתפשר על אחד או חלק מהגורמים אולם\צלם\DJ.

3.אל תמעיטו בערכו של ה-DJ,אמנם יכולים להיות פערי מחיר גדולים בין DJ מהשורה הראשונה למישהו סביר,אבל המרחק בין אירוע לא משהו לאירוע שיחשב למדהים יכול להיות קטן,אבל זה מה שאנשים יזכרו בסוף,ו-DJ טוב פשוט מרים את האירוע לרמות אחרות לגמרי.

4.אף פעם אל תשדרו "לחץ" במהלך המשא ומתן על המחירים,זה יבוא לרעתכם,והבדל של 5 שקל במחיר המנה יהיה מאוד משמעותי כשתכפילו במספר המוזמנים.

5.כשאתם רוצים לעשות חישוב של "כמה אורח צריך להביא כדי לכסות את האירוע" תשקללו בפנים את כל התוספות שמעבר למחיר המנה (הגברה,תאורה,DJ,צלם,בגדים לחתן וכלה,סלון כלות,טיפים,תוספות אלכוהול לבר וכדומה),זה יקפיץ לכם את מחיר המנה משמעותית!

6.לוודא שכל מה שסוכם בעל פה טרם חתימת החוזה יופיע במפורש בחוזה הכתוב-מה שלא מופיע בכתב כאילו לא נאמר.

7.תלכו לסגור אולם עם ההורים,אין לכם מושג כמה הם יותר מבינים מאיתנו בדברים האלה והיכולת התמקחות שלהם לרוב תיהיה טובה יותר בקטע הזה.

8.רק אחרי שסיכמתם סופית את מחיר המנה,רק אז תתחילו לבוא בבקשות להוסיף עוד מנות\סלטים וכדומה,הגמישות של אולמות בקטע של תוספות אוכל הרבה יותר גדולה מהגמישות במחיר,לרוב אם תתמקחו קודם על אוכל יהיה קשה להוריד אחר כך במחיר המנה ("מה,נתנו לך תוספות אוכל ששוות כסף"...זו תיהיה תגובת האולם).

9.סיכומי מחיר תעדיפו תמיד לעשות מול מנהל\בעל האולם,הגמישות שלו הרבה יותר גבוהה משל נציגי המכירות.

10.שיהיה במזל.

אז זהו, יש תאריך (2.10.08, מיד לאחר ראש השנה),יש אולם,עכשיו ניתן לזמן לעבור..... :wink:

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מזל טוב I GUESS ? :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מזל טוב ענק!!!

לגבי צלם, אם תרצה אני יכולה להפנות אותך למישהו.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מזל טוב גבר,

בקשר למחיר: ילד אחד ניגש לאבא שלו ושאל אותו כמה עולה להתחתן, האבא ענה לו שהוא לא יודע.

הבן התפלא ושאל אותו מה זאת אומרת, אז האבא ענה לו שהוא לא יודע כי הוא עדיין לא הפסיק לשלם...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חשבתי אתה רוצה להתחתן עוד שבוע וחצי, נבהלתי לרגע, חשבתי איך תצליח להרים הכל?!

דבר ראשון מזל טוב! שאתה ואישתך לעתיד תחיו באושר, בריאות ועושר קצת גם לא יפריע.

דבר שני, אני מסכים איתך שלהרים חתונה זה לא קל בכלל! אח שלי מתחתן בקיץ וכל יום צץ משהו חדש: "מה עם הזיקוקים, מה עם הלהקה (אצלינו הקווקזים מביאים להקה), מה עם הצלם".. קיצור שיגעון, אבל שיגעון טוב ושמח!

המלצה שלי, תבדוק כמה יעלה לך וודקה של האולם וכמה יעלה וודקה שאתה תביא לבד, להביא וודקה לבד יוצא יותר זול.

(אם אתם שמים וודקה).

שיהיה מזל טוב!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

מזל טוב!

שים לב לאלכוהול שיהיה איכותי, לא בשבילך אלא בשביל האורחים... יצא לי לאחרונה להיות בחתונה של המשפחה של חברה שלי וכל השתייה הייתה תוצרת הארץ ובירה הייתה רק קארלסברג ככה שיצא בסוף שאף אחד מהאורחים לא נגע בבר ואותי אישית ועוד כמה אנשים זה די ביאס העניין הזה, אז לשים דגש על העניין ובכל זאת להשקיע לאורחים בפינוקים כאלו ואחרים :)

המון הצלחה ושנים ארוכות של אושר

אבי.

פורסם

מזל טוב.

אם אתה חושב שלארגן חתונה זה קשה חכה שתהיה נשוי ואז תדע מה זה קשה :loco:

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בשעה טובה אם אתה צריך קייטרינג עגלות קפה או עגלות בירה ?

או כל דבר שקשור למזון ואוכל לאירועים .

תשלח הודעה נקשר אותך לטובים ביותר

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

קודם כל עצה חשובה- אם אתה רוצה להפוך אירוע לבלתי נשכח, קח את הבר המורחב. אנשים שותים פחות כשהם צריכים לשתות וודקה פרפקט עם חמוציות. סטולי וחמוציות- אנשים מעמיסים.

לגבי צלם - אני לא יודע עד כמה זה בסדר מצידם, אבל בD-SPOT יש את המבינים ההכי גדולים בארץ בצילום. תבקש שם ייעוץ. ראיתי שם כבר דוגמאות לצלמים גרועים - אתה לא רוצה לצאת עם אלבום תמונות של תמונות באובר חשיפה, אדום רווי יתר על המידה, ופלאש ישיר בכל התמונות.

גם יש את שיטת המצלמות החד פעמיות - תבקש מהאורחים להביא מצלמות משלהם מהבית, לצלם כמה שיותר, ולהביא 2-3 מחשבים ניידים (אני בטוח שאתה לא עובד במזרח הרחוק בנקיון נכון?) עם קוראי כרטיסי זיכרון וכל אלה בנוסף לצלם.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

ראשית תודה לכולם על האיחולים החמים !

מזל טוב!

נשאר רק לדאוג לרכב כלולות מכובד לקראת התאריך.

כבר דאגתי לעניין,לטובת האירוע והימים שאחרי שוריינה מבעוד מועד SLK 350 שחורה 08' של הבוס שלי (כאמור אני הנהג, המלווים יבואו ברכב נוסף).

מזל טוב!

שים לב לאלכוהול שיהיה איכותי, לא בשבילך אלא בשביל האורחים... יצא לי לאחרונה להיות בחתונה של המשפחה של חברה שלי וכל השתייה הייתה תוצרת הארץ ובירה הייתה רק קארלסברג ככה שיצא בסוף שאף אחד מהאורחים לא נגע בבר ואותי אישית ועוד כמה אנשים זה די ביאס העניין הזה, אז לשים דגש על העניין ובכל זאת להשקיע לאורחים בפינוקים כאלו ואחרים :)

מסכים איתך לגמרי, זו הסיבה ששילמתי לא מעט כסף כדי לשים בר תוצרת חוץ מלא,כי חשוב לי שהאורחים יהנו,ואלכוהול איכותי זה חלק מהעניין,כך שיהיו שם וודקות סטולצ'י וכמובן כל הפינלדנייה\סמירנוף\אבסולוט וכדומה,וויסקי של בלנטיין,JB,שיבס וכדומה וכמובן עוד המון דברים טובים ואיכותיים (ייגרים וכל יתר הדברים).

מעבר לזה בנפרד אני הולך להביא "תגבור" וודקות בדמות גריי גוס.

שקלתי בהתחלה להביא בעצמי רק וודקות ווויסקי מהונג קונג,אבל הגעתי למסקנה שזה גם יעלה לי לא מעט,וגם זה לא יהיה מקיף כמו להביא בר תוצרת חוץ מלא,אז העדפתי בסופו של דבר להשקיע יותר כסף אבל ללכת על בר ברמה מאוד גבוהה.

.

בשעה טובה אם אתה צריך קייטרינג עגלות קפה או עגלות בירה ?

או כל דבר שקשור למזון ואוכל לאירועים .

תשלח הודעה נקשר אותך לטובים ביותר

תודה רבה על ההצעה,אבל כאמור אני מסודר כבר מבחינת אלכוהול,ומבחינת שתייה חמה כבר סגרתי עם האולם שבמהלך כל האירוע יעמוד לרשות האורחים "בית קפה איטלקי",כך שנראה לי שזה מספיק.

פורסם

קודם כל עדן - תברח ומהר :)

סתם,

אבי - אתה רואה מה זה שתיה כשלא האח שלך דואג שיהיה וויסקי איכותי ויין טוב?

אמיל - הרגת אותי עם הוודקה , שזו תיהיה הבעיה שלך, זה החלק הכי זול, מה גם שאני אתן קונטרה - לפעמים עדיף לתת לאולם ולחברת קייטרינג לשבור את הראש עם הלוגיסטיקה של השתייה מאשר להביא מהבית.

בכ"א - גם אני התחתנתי לא ממזמן , בהצלחה.

הדבר הכי מדאיג בזה שאתה לא בארץ הייתי אומר זה הרב והסידורים מול הרבנות , אני מקווה שלזה דאגת כראוי (תעודת רווקות , תיק נישואים , עותקים של הכתובה , הגשתה אחרי החתונה וכו).

אם אתה צריך טיפים ספציפים - שוט.

איפה סגרת מסקרנות?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

סגרתי בקסיופיאה במרינה בהרצליה,צמוד לארנה,לא זול בעליל אבל מקום "שיקי" ומגניב לאללה.

לגבי כל ענייני הרבנות, ההליך מבחינתי לא פשוט,מכיוון שאני גר בחו"ל כבר שנה וחצי אני צריך להוציא פה בהונג קונג תעודת רווקות בנוסף לזו שאני צריך להוציא בארץ (לדברם "שנה וחצי זה מספיק זמן כדי להתחתן בחו"ל"...),אז אני צריך שהרב של הקהילה פה ייתן לי ולחברתי אישורי רווקות,ולאחר שנקבל את אלה נשלח אותם לארץ ושם יוציאו לנו תעודות רווקות חדשות ויפתחו תיק באמצעות עדים שנשלח (אין בעייה לעשות את זה באמצעות ייפוי כוח).

• תוכן חדש...