Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
+1

וזה הזמן להעלות מתהומות הפורום את השרשור הזה.

מזל טוב!!

אולי לא צריך להרוס שרשור ברכות עם נושאים שלא משתייכים לכאן בדיוק?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

צביקי, לפעמים צריך לדעת לשחרר, ולא להמשיך לחפור.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אין בעייה שצביקי העלה את הנושא הזה,ובתור אחד שיש לו הורים עם נסיון עשיר בתחום הזה,הרי ה"טיפ של הטיפים":

בתור בעל השימחה תמנה נציג מטעמך שאחראי למתן הטיפים לאנשים השונים (רב מלצרים,מלצרים,DJ,ברמנים וכדומה על פי ראות עינייך).

עוד לפני האירוע תדאג להעביר לאותו נציג מעטפות אטומות וסגורות ובטוכן הטיפים,כאשר על המעטפה תכתוב רק למי היא מיועדת.

בתום האירוע שהנציג ימסור את המעטפות וזהו.

חשוב לוודא מראש כמה מלצרים וכמה ברמנים יש על מנת לתת טיפ הוגן,ולהדגיש בפני רב המלצרים שהטיפ של המלצרים מיועד אך ורק למלצרים.

אל תיתן לעולם טיפ שאינו במעטפה אטומה כיוון שאם תיתן לרב המלצרים שטר של 200 שקל הוא יבקש ממך להוסיף לו (אותו כנ"ל אם תכתוב לו צ'ק על סך 5000 שקל),לכן במעטפה אטומה,הוא יגיד תודה וילך לדרכו מבלי להטריד שוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בתור אחד שמתחתן קצת אחרייך אני אתרום את השקל תשעים שלי.

בגדול אתה צודק, למשל בעל האולם לא רצה להוריד במחיר, אבל כשבאנו עם ההורים הוא הוריד 10 ש"ח למנה.

כדי לא ליפול בפח חובה לעשות תחקיר (מחברים או קרובים שהתחתנו) על כל נותן שירות ולבוא אליו כבר כשיש לכם ידע מראש.

בקשר ל"לחץ" אז לא לשדר לחץ במיוחד בעת סגירת חוזה כי דווקא אז יכולים לחרטט ולבלבל אתכם כי הם יודעים שאתם באתם מראש בידיעה שאתם סוגרים איתם חוזה וכל תוצאה אחרת תהיה אכזבה צורבת בשבילכם.

בקשר לחישוב של "כמה כל אורח צריך להביא" אז אתה די טועה פה כי אצלנו למשל ע"פ החישוב שלך כל אורח יצטרך להביא 400 ש"ח ואם נהיה ריאליים הרוב לא יביאו סכום כזה.

וטיפים שלי:

לגבי אולם לברר אם יש רישיון עסק (בעירייה) ואם קיים תיק בהוצאה לפועל, לגבי המפעיל זיקוקים לברר אם יש לו רישיון מפעיל וביטוח.

וכלל ברזל שלי: לא משנה עד כמה האיש מקצועי, דבר ראשון זה יחס ותתפלאו אבל יש הרבה אנשים בתחום שמתייחסים בזילזול עוד לפני שהבאתם להם שקל. אנשים כאלה לשלול על המקום, למשל בעל אולם שלא הראה לנו את האולם שלו, לא נידב שום מידע, לא ידע לווק את האולם שלו ואמר לנו שנשאל אותו שאלות (שגם ככה הוא לא ידע לענו תעליהן) ובסוף הביא לנו תפריט מודפס במדפסת בייתית שנגמר בה הדיו, מישהו אחר אמר שאם אני מזמין אותו לדצמבר אז אני תוקע אותו, לא רציתי להיות האיש הרע אז לא תקעתי אותו והוא בהחלט ירד מהרשימה שלי למרות שהוא מהטובים בארץ.

פורסם

מסכים עם כל מה שכתבת לאון למעט הנתון של שיקלול מחיר מנה:

אם אתה רוצה לדעת בגדול לקראת מה אתה הולך (במילים אחרות כמה להפסיד או כמה להרוויח) אתה צריך לעשות חישוב של מחיר המנה כולל כל התוספות שמסביב (מה שציינתי בהתחלה) ואז אתה יכול לאמוד בערך מה ה"נזק" (כמובן שזה אומדן כללי ביותר ולא מדעים מדוייקים).

ברוב המקרים מחיר המנה המשוקלל שלך יהיה גבוה מהממוצע מתנות שתקבל,במיוחד אם אתה בקטע של לפנק את האורחים שלך, אבל זו דרך לאמוד בערך כמה כסף תצטרך להשלים מכיסך או לחילופין כמה אתה תוכל אולי להרוויח.

לא חסרים אולמות זולים שבפרוש אמרו לי "שמע,אנחנו נוכל לעשות לך אירוע נחמד מאוד,לא הרמה הכי גבוהה,אבל רוב הסיכויים שתוכל לגזור קופון אחרי החתונה",במקומות האלה ישר עשיתי אחורה פנה,כי זה לא מתאים לי.

אני עושה חתונה כדי להנות ממנה ושהאורחים שלי יהנו ממנה,ולא כדי לגזור קופון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• אחראי פורום
פורסם

קודם כל - מזל טוב!

גם אני התחתנתי לא מזמן (חצי שנה) ולפי מה שאתה כותב, נראה שאתה מתכנן

ומתכונן לערב הזה כמו שצריך. שמת דגש על הדברים החשובים וזה מאוד מקל בסוף.

בהצלחה!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

השקל תשעים שלי:

1.מעטים הם האולמות בהם אם תיתן טיפ לרב המלצרים כדי שיעביר הלאה הדבר יבוצע, בד"כ הכסף נכנס לקופת האולם.

2.את הטיפ מומלץ לתת למלצרים רחוק מרב המלצרים (טיפים בשולחנות זה בסדר).

3.יש איזה צוות צילום בשם FOX הפקות/צילומים, הם מהמיקצועיים שניתקלתי בהם (נתקל בערך ב3 בשבוע).

4.אם יהיו רקדניות / כנריות וכולי, כאן זה עניין של שואו, דבר איתן על איזה שטר בונוס בסוף הערב והן בוודאות גמורה יעבדו קצת יותר במרץ.

5.כנ"ל עם האחראי על הגברה/ תאורה, עבודה במרץ עושה פלאים לחתונה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...