Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כמה עולה להחליף חיישן מייצב טורים של המנוע במנוע של בראבו - SX ידני 1.4

?

אני צריך איזשהו סדר גודל פלוס מינוס.

תודה

פורסם

במכוניתך יש מע' נהול מנוע עם הזרקת דלק חד נקודתית "בוש מונומוטרוניק SPI" ואין בה כל חיישן מייצב טורים ואני משער שכוונתך למנוע סרק שאכן הוא מייצב את סבובי הסרק.

איך אתה יודע שצריך להחליף את מנוע הסרק הזה? ומי והיכן בדק זאת?.

מה התקלה שאתה מרגיש אותה?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

האוטו לא שלי זה רכב שאני רוצה לקנות, ואמרו לי שיש בעיה במייצב טורים...זה נבדק במוסך של פיאט....

כשהרכב עוצר יש רעידות ובמוסך אמרו לו שצריך להחליף את החיישן הזה, באתי לשאול פה כמה הוא עולה כדי לדעת כמה להוריד לו.

עכשיו אני מבולבל עם התשובה שנתת לי, נצטרך לקחת אותה למוסך אחר לשמוע עוד חוות דעת.

מה אתה חושב שיכולה להיות הבעיה, וכמה עולה לפתור אותה?...

ואם משאירים את זה זה פוגע במנוע?

תודה

פורסם

תיגש למוסך, קבל הערכת מחיר לתיקון הבעייה באופן מוחלט כולל עבודה ורק אחרי זה תוריד, או לחילופין שהמוכר יפתור את הבעייה וכך תקנה רכב תקין ולא תצתרך להתרוצץ במוסכים.

בסימפטומים שאתה מתאר יכולות להיות בעייות אחרות, אתה תקנה את הרכב תחליף את מנוע הצעדים והבעייה לא נפטרה, מה עושים עכשיו?

• תוכן חדש...