Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה..

כמו שאתם יודעים יש לי בפג'ו צבע כהה.. (ירוק מטאלי כהה)..

ועכשיו לבעיות:

- שמסתכלים על האוטו בזווית מסויימת (שיש שמש) אז רואים שריטות עגולות כאלו.. אני משער שהם מהמכוני שטיפה.. (לא, זה מהבעלים הקודמים לא ממני).

- יש כתמים פה ושם.. איך מורידים אותם?

- שריטות.. יש דרך להעלים אותם? או שרק פחחות?

- ווקס.. ווקס יוריד את הכתמים והלכלוכים שדבוקים לפח ?

- שמפו לרכב.. עד היום השתמשתי בנוזל כלים.. טעות? לקנות חומר ייעודי? אם כן, איזה?

עוד משהו.. מה אני צריך לעשות כדי לשמור על הצבע של האוטו שלי כמו שהוא צריך להיות בלי שהוא ידהה לי בקרוב.. רוב הזמן האוטו עומד בשמש בלי כיסוי.. ווקס עוד לא עשיתי אף פעם, להתחיל?

תודה !!!

איציק

- איציק -

פורסם
אהלן חברה..

כמו שאתם יודעים יש לי בפג'ו צבע כהה.. (ירוק מטאלי כהה)..

ועכשיו לבעיות:

- שמסתכלים על האוטו בזווית מסויימת (שיש שמש) אז רואים שריטות עגולות כאלו.. אני משער שהם מהמכוני שטיפה.. (לא, זה מהבעלים הקודמים לא ממני).

- יש כתמים פה ושם.. איך מורידים אותם?

- שריטות.. יש דרך להעלים אותם? או שרק פחחות?

- ווקס.. ווקס יוריד את הכתמים והלכלוכים שדבוקים לפח ?

- שמפו לרכב.. עד היום השתמשתי בנוזל כלים.. טעות? לקנות חומר ייעודי? אם כן, איזה?

עוד משהו.. מה אני צריך לעשות כדי לשמור על הצבע של האוטו שלי כמו שהוא צריך להיות בלי שהוא ידהה לי בקרוב.. רוב הזמן האוטו עומד בשמש בלי כיסוי.. ווקס עוד לא עשיתי אף פעם, להתחיל?

תודה !!!

איציק

מ"נפלאות" הצבע המטאלי.... (אחת הסיבות שדבקתי בלבן ולא במטאלי).

רק דבר אחד עליך לבצע: ווקס להגנת הרכב.

אין דרך להעלים שריטות או פגמים בצבע מטאלי פרט למילוי השריטה בצבע ע"י מכחול או צביעת החלק/כנף.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפני הווקס תשתמש בחומר שנקרא T-CUT מטאליק (להשיג באוטו-דיפו). מדובר במעין פוליש לצבע מטאלי.

מנסיון אישי, התוצאות מצויינות.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...