Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ת'שמעו סיפור שאני בטוח שהרבה מאוד אנשים עברו לפניי,והרבה יעברו אחריי,

אתמול ברוח החג נסעתי לנהריה לקנות קצת דברים ל"על האש",עמדתי בצד הכביש כשידידה

שלי נכנסה לקנות משהו ברחוב הגעתון שהוא הרחוב הראשי בנהריה,בעודי מחכה ברכב עצרה

אחרי ניידת ובקשה שאתקדם קצת ואעצור בצד,בנוהל,רשיונות רשיון נהיגה,וכאן זה מתחיל,"מה

זה כל השעונים האלה?(שעון של מצבר ושעון של חום מנוע,)אני מזמין בוחן"...איי איזה סרט!

הקניות באוטו ואני ממתין לבוחן!הגיע הבוחן,פתח מכסה מנוע,בוא בזמן מתקבצים אנשים מיסביב

לבדוק על מה ולמה שתי ניידות חוסמות אותי ומתחילות לפרק ולהפוך את כל האוטו,שני ערסים נחמדים

בטנדר פיז'ו עברו וסימנו לי"אל תדאג,זה סתם..."ואז הבוחן נכנס למצב לואי דה פינס,בצעקות!

אתה לא תראה ת'אוטו,האוטו מוחרם!יש לו שיפורים!!!אדון שוטר זה פילטר פתוח...תגובה:חוצפן!

17 שנה אני בוחן רכב,אתה מנסה לערבב אותי?!לתחנה!

או.קיי,אני אקצר קצת,אחרי שעה וחצי שכל תחנת...בחנו וצילמו בהיתלהבות את האוטו שלי,

אחד השוטרים שאל את הבוחן ,מה בעצם אנחנו רואים כאן?תשובתו הדהימה גם אותי,והיא,

זהו מנוע 1600 שהוחלף בו ראש מנוע ומערכת יניקה ועכשיו הוא 300 כ"ס...כמו כן יש

פה נוס,ואנחנו תיכף נמצא אותו!לאחר כמה ציחקוקים הבנתי שלא משנה מה יהיה אכלתי אותה,

לא האימנו לי,לא נתנו לי לסיים משפט,יש לי הונדה VTI וביקשתי שיקחו אותה למוסך הונדה

וישאלו אם המערכת יניקה הוחלפה ואם באמת יש פה 300 סוסים,כמובן שאי אפשר,

הורידו לי את האוטו מהכביש על פילטר,שעון ואקום(מה שזה לא יהיה)ושינויים שלא מעודכנים ברשיון(הגה)

לעשות שוב טסט אני יעשה,אין בעיה ומי שמגיע לו כבר ילך לו הכסף לתרופות,אבל!!!החוסר ידע

והבורות הזאת,לכו לפאקינג קורס,מה אני צריך להתחנן כמו ילד בגלל פילטר,ולהסביר איך נראה מנוע

של VTI?כל פעם שדיברתי הרימו טונים כאילו אני הולך לקבל מכות אם אני מגזים...בחיי!

טוב,מקווה שכולכם נהינתם בחג,אני אישית קצת היתעצבנתי אבל חפיף,נרגעתי על המנגל,ו...עוד מעט אני נוסע לטסט...ביי.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוא נתחיל מזה שאתה לא טלית שכולה תכלת, ככה שמי שצריך לעבור קורס זה לא רק כמה שוטרים ממשטרת התנועה.

הגה לא מעודכן ברישיון זה כבר מספיק.

כל הזיבולי שכל של החלפת ראש מנוע/ 300 כוח סוס ושאר הסיפורים, לא באמת היו רציניים, זה סתם הסתלבטויות של שוטרים, אם עדיין לא הבנת. שוטרי התנועה שעצרו אותך עשו את העבודה כמו שצריך, הם הזמינו בוחן כי הם לא עברו שום הכשרה מבחינה מכנית, והוא זה שעבר מספיק קורסים כדי לטפל בזה.

מסקנה: אל תשפר את האוטו ואל תגרום לכל שוטר שייראה אותך לעצור אותך. נקודה.

Xbox12341

פורסם

אז חמוד שלי ,לא הבנת שום דבר האוטו חוקי לחלוטין,חוץ מהגה ופילטר אין בו כלום.מכסה שסתומים צבוע באדום זה שיפורים?אז אתה עוד אחד שלא מבין כלום,או שאתה שוטר...הכל יכול להיות,בכל מקרה אמנם אתה לא מכיר אותי ואת הרכב,אבל הכל מקורי מהונדה!והכל ברשיונות.ושוב פעם,הבוחן הוא זה שנתן הסבר,"הסבר"...על כל מה שיש/אין באוטו.

CELICA כמה פוזה8)

פורסם
אז חמוד שלי ,לא הבנת שום דבר האוטו חוקי לחלוטין,חוץ מהגה ופילטר אין בו כלום.מכסה שסתומים צבוע באדום זה שיפורים?אז אתה עוד אחד שלא מבין כלום,או שאתה שוטר...הכל יכול להיות,בכל מקרה אמנם אתה לא מכיר אותי ואת הרכב,אבל הכל מקורי מהונדה!והכל ברשיונות.ושוב פעם,הבוחן הוא זה שנתן הסבר,"הסבר"...על כל מה שיש/אין באוטו.

שמת לב מה אתה אומר?

עזוב את השסתומים, "חוץ מהגה ופילטר"

אז מה זה משנה מה הוא אמר על השסתומים ואם יש לך 300 כ"ס באוטו או לא.

רכבך לא חוקי.

תעביר טסט והכל יהיה בסדר =]

חלאס עם החרטות =]

פורסם

סבבה,יש משהו בדבריך,אך בטופס שצריך להחתים בטסט לא מוזכר ההגה,מוזכרים הפילטר,ושעון וואקום,

יום טוב שיהיה לכם!

CELICA כמה פוזה8)

פורסם

הם נטפלו אלייך בגלל ההגה והשעונים.

על השעונים אין מה להגיד, וצביעת מכסה שסתומים זה גם לא עבירה.

ההגה זה כן. ועל זה מכשילים גם בטסטים.

מסקנה - לשפר ולהשאיר מראה של Stock.

סתם שאלת אגב - האוטו שלך נראה כאילו הוא יצא מ"מאיר עצבני 3" (במקרה) ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תגידו מה שתגידו אבל יחס גורר יחס, כלומר השוטרים מתייחסים להונדות הישנות כאל רכבי מירוצים כי רוב הבעלים שלהם מתייחסים אליהם כך, אף אחד לא יעצור הונדה שנוהגת בה סבתא, אבל צעיר שנוהג בהונדה זה סיפור אחר שלא לדבר על הטיפשות של אותם אנשים שחושבים שהרכב ספורט ומנסים לנהוג בו כברכב ספורט (למרות שבסיסית חוץ ממנוע מוצלח כל השאר משפחתי לחלוטין).

כל הונדה כזאת שעברה בידי צעיר (וכמעט 100% מהם עברו צעיר או 2 בחייהם) נשארו בה חותמות של שיפורים שונים ומשונים, ממדבקות פלא :lol:"NO FEAR":lol: שמוסיפות כוחות עצומים לרכב, דרך סופיות אגזוז גאנטים נוצצים שעונים שונים ומשונים ואפילו שיפורים רציניים שזה באמת נדיר.

וכן השוטרים נמשכים לזה כמו :"זבובים לחרא" ואין מה לעשות נגד זה.

רוצה שלא יציקו לך תקנה איזה KIA CARNIVAL עם 10 מקומות לזאטוטים ואף אחד לא יציק לך. אחרת זה המחיר שצריך לשלם.

וכן הגה לא סטנדרתי ומכסה שסתומים צבוע באדום בהחלט מעוררים חשד, ובן אדם שלא מתעסק בשיפורים לא חייב לדעת מה באמת מסתתר שם, ולכן שלחו אותך לטסט ואם אין לך מה להסתיר אין לך מה לדאוג.

זו דעתי לפחות

פורסם

.אתה צודק,אבל ממש אין לי מדבקות על האוטו.

נסעתי לעכו אחרי כמה טלפונים...הסברתי את המצב והם הסבירו לי שלא יכול להיות שרק באתי לקבל אישור,כתוב בטופס שאני חייב לבדוק את האוטו מא' עד ת',או.קיי.תבדקו אמרתי,איך שפתחו מכסה מנוע אמרו לי.

א.כל המנוע מקורי,אחד המקוריים שראו,

ב.ווסת לחץ דלק,הבוחן אמר שנתקל בזה בעבר רוב בוחני המשטרה משוכנעים שזה נוס...

ג.מותר לשים פילטר פתוח.(בכל מקרה הורדתי שלא יטפלו אליי...)

ד."הבוחן בן $%#@ סתם נטפל אליך,הם לא מבינים כלום".(מפי בוחן הטסטים)

חתמו לי על הכל ושבקשתי טופס אישור להראות לבוחן בכדי לבטל את המשפט,אמרו לי שיש לי טעות,אני קודם צריך לינסוע למשרד הרישוי להוציא רשיון חדש ואחר כך לטפל במשפט...שתבינו כל זה אגרות ואגרות...

בקיצור נסעתי לבוחן,הראתי לו את האוטו,הוא צילם אותו ושאל איפה קיבלתי אישור,אמרתי עכו,ונפלט לו שחיכו לי בטסט בירכא...

לבסוף גם הוא לא יכול לבטל את המשפט ואני חייב עכשיו להוציא רישיון רכב חדש ולהתייצב בבית המשפט עכו...איזה באסה!

CELICA כמה פוזה8)

פורסם

כמו שאמרתי אם לא היה לך הגה ספורט שעון ואקום פילטר פתוח ומכסה שסתומים אדום לא היו נטפלים אליך יותר מאשר בדיקה שגרתית.

נכון שכל העניין הבירוקרטי מסריח לחלוטין וחבל שבן אדם שהוכיח חפותו לא עוזבים אותו לנפשו.

אבל סתם חומר למחשבה בשבילך : אם אתה לא מתייחס לרכב שלך כספורטיבי (אפילו קצת) אז למה לך הגה לא סטנדרטי, פילטר פתוח שעון ואקום ומכסה שסתומים אדום (שנותן לוק כביכול למנוע- שלדעתי זה דומה לכל מדבקה אחרת )

לי היתה למשל פונטו לבנה ועכשיו פזיו אדומה ועל שניהם אפילו מדבקת התנתקות לא הדבקתי שלא לדבר על כל תוספת אחרת.

אז בכל זאת מה שכתבתי על הונדות כנראה די נכון ודרך אגב אתה לא לבד יש עוד כמה רכבים שהיחס אליהם דומה .

כמו: ס. לאנסר ידניות (רק מלראות איך אנשים מכערים את הגירסה הידנית אם מדבקות ,אגזוזים וצבעים מוזרים ואז מוציאם למכירה ביד 2 כמכוניות שמורות אך משופרות בטירוף) , פיאט בראבו, קולט (ס.לאנסר כבר אמרתי?), פיאט אונו בבעלות צעירים תפרנים(מלאי אורות, מדבקות ורעשים מוזרים שככל הנראה יוצאים מאגזוז שחוררו אותו במיוחד בשביל הרעש) ועוד.

כך שאל תתייאש ותהיה חזק במלחמה שלך במשטרה הרעה שמציקה לך כל פעם!

פורסם

ת'שמע חבוב,יש הבדל עצצצצום בין לשים במנוע ווסת לחץ דלק והגה פוטנזה(2500 שקל)בVTI לבין מדבקות על סופר לאנסר או פונטו אדומה או פיז'ו,אם בא לרדת ולעשות הכללות ולגרור את התרד הנחמד הזה מטה,בבקשה,אבל אם תחשוב שניה תבין שזה הבדל שמיים וארץ,התרד הוא לא על הפנוטו שלך ולא על ההונדה,הוא על זה שבוחן היום יכול לעצור אותך,עם הפונטו שלך,ולהחליט שהסעפת של הפיז'ו שהיתה לך ליפני!אתה מבין?ואין קשר אם אני נוהג בהונדה או בסובארו טנדר,הגה ספורט לא הגה ספורט,נראה לך שאני לא אסע עם הגה ספורט מחשש שיחשבו שבסעפת יניקה שלי היא לא של האוטו???וואט דה פאק?!

CELICA כמה פוזה8)

פורסם

ההגה שלך לא חוקי, בלי שום קשר לאוטו שאתה נוסע בו.

על מה הויכוח בכלל ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
בוא נתחיל מזה שאתה לא טלית שכולה תכלת, ככה שמי שצריך לעבור קורס זה לא רק כמה שוטרים ממשטרת התנועה.

הגה לא מעודכן ברישיון זה כבר מספיק.

כל הזיבולי שכל של החלפת ראש מנוע/ 300 כוח סוס ושאר הסיפורים, לא באמת היו רציניים, זה סתם הסתלבטויות של שוטרים, אם עדיין לא הבנת. שוטרי התנועה שעצרו אותך עשו את העבודה כמו שצריך, הם הזמינו בוחן כי הם לא עברו שום הכשרה מבחינה מכנית, והוא זה שעבר מספיק קורסים כדי לטפל בזה.

מסקנה: אל תשפר את האוטו ואל תגרום לכל שוטר שייראה אותך לעצור אותך. נקודה.

מסקנה: אתה חלק מהבעיה והתפיסה המעוותת במדינה בכלל ובמשטרה בפרט.

אותי עיקבו כשעתיים בדרך בגלל שעצרתי לעזור לנהג שהתהפך בטענה שעשיתי "מירוץ". ביקשתי מהשוטר "המומחה" לבדוק אם הרכב חם "אחרי המירוץ" אבל תשובתו היתה שזה רכב ספורט ולכן "מתקרר מהר". לטענתם זה שיש שעון טורבו ברכב מספיק כדי לעקב אותי.

הבוחן שהגיע שיחרר אותי מיד...

מפגרים אבל אופטימים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...