Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לשדרג את הHU שיש לי ברכב,

מצאתי כמה רדיודיסקים דיי טובים , האיכות אצלי עולה על יופי, לא מחפש דולפינים וכו'.

1.ALPINE 9830R

2.ECLIPSE 5435

3.JVC KD-SHX750

4.Clarion DXZ775USB

מה מהם יותר איכותי? בעל שמיעה טובה יותר ויותר חיתוכים ואפשרויות?

הסט אפ החדש יהיה:

ZAPCO i-2100

dotech ovation 6 + MT23

clif designes le1.1

rokford P2

תודה , יום טוב וחג שמח.

פורסם

אני חושב שהייתי הולך על הקלריון, אם כרגע היה לי כסף המחיר המבוקש עליו הוא זנותי והוא בניגוד למסורת של קלריון משופע בפיצמ'רים מעניינים. איכות הסאונד טובה מאוד. מכשיר ברמה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

רק לא jvc,אבל זו רק דעתי

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
רק לא jvc,אבל זו רק דעתי

למה לא JVC ?

אתה יכול אולי להסביר . אני מתכוון בעתיד הקרוב גם לרכוש HU ואני מסתכל גם על דמים של JVC

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

כי אני לא אוהב את הצליל שהוא מוציא,אין דיגיתליות,הרי לא סתם קניתי את מה שיש לי,ואני די בררן בדברים האלה,אפילו audio system הכי מפואר קניתי,בקיצר לא אוהב חרתה,אוב רק ליינים הכי גבוהים,מה לעשות,זו מחלה,אבל אל תיקח את זה לצד הרע,זו רק דעתי

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

נימוק, דיי שיטחי הייתי אומר.

בכל אופן, מדגמים ששמעתי של JVC עם כל מיני מסכי מגע, תצוגות משתנות בלאגנים. הסאונד פשוט לא היה טוב.

סאונד מת.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני אישית גם לא אוהב את JVC , יצא לי לשמוע כמה כאלה . וסתם לשחק עם פונקציות, האיכות היא לא בשמיים. איכות רגילה , וגם הכיוונונים שם לא משהו האיקולייזר לא מכיל שום דבר. לא זוכר שראיתי הרבה מכשירים שלהם שאפשר אפילו לחתוך.

יצא לי לשמוע קלריון אגב, ואומנם העיצוב שלהם לא הכי טוב (מה שאתה בדיוק לא מחפש) האיכות די מרשימה, עם הרבה פיצ'רים ואפשרויות כיוונון.

את האלפיין לא יצא לי לשמוע לא את הדגם הזה ובכלל לא אף דגם. אבל קראתי פה בפורום וגם במקומות אחרים על תגובות פשוט טובות על המכשירים שלהם.

זה מה שיש לי להגיד בנושא.

פורסם

ללא ספק לך על ECLIPSE 5435 ומסיבה אחת פשוטה יש המון בעיות עם ה clarion 775usb וגם היום כבר אין את ה 775 זה התחלף ל 776 ולוקחים עליו גם יותר כסף למרות שאין הבדל בינהם

פורסם

אני הייתי הולך על האלפיין בכלל..

המכשיר מאפשר לך ים אופציות.

תיזמון זמנים

קרוס נחמד

שליטה על סאב(כמו כולם)

ואיכות סאונד מעולה.

ואם אני לא טועה יש אחד למכירה פה בלוח יד שנייה.

היה לי אחד כזה בערך שנה וחצי וממש נהנתי איתו הוא איכותי יותר מכול הסונים למינהם והפיונירים לכן אני הייתי בחור בינו לבין האקליפס ולא הקלריון כי לדעתי קלריון סתם יקר ומתכתי מידי.

לגבי הסאב למה החלפת הייפוניקס ברוקפורד? עקרונית הסאונד שלהם דיי זהה ..לא?

פורסם
ללא ספק לך על ECLIPSE 5435 ומסיבה אחת פשוטה יש המון בעיות עם ה clarion 775usb וגם היום כבר אין את ה 775 זה התחלף ל 776 ולוקחים עליו גם יותר כסף למרות שאין הבדל בינהם

הוא לא התחלף, זה בול אותו מכשיר רק שה 776 הוא מיובא דרך יבואן רשמי של קלריון ומקבל אחריות של היבואן

וה 775 הוא ביבוא מקבילי ומקבל פחות אחריות וגם לא של יבואן רשמי אלה מעבדות אחרות.

אין שום הבדל בין המכשירים מעבר לזה.

לי יש את ה 775 ואני מאוד מרוצה ממנו. סאונד מאוד טוב (לדעתי).

:cry: !!SOLD!!

פורסם

הקלריון!

יש לו אופציות סאונד בלי סוף.

יש לי אותו אני מאוד מבסוט ממנו.

אין לו שום בעיות ושום נעליים.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

ההיפוניקס על הפנים לדעתי, רחוק מאוד מהטעם שלי, באס מרוח וחזק למי שאוהב.

הP2 לאומתו בתיבה קטנה נשמע טוב.

האלפיין מושך, אני לא יתבאס מהHU אם אני יקח אותו?

תודה.

• תוכן חדש...