Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא תתבאס הרדיו דיסק מצויין..אבל בדוק גם את הקלריון תשווה ראש בראש וקח מה עדיף לך..

בנית תיבה מותאמת להייפוניקס? שמעת את הרוקפורד בתיבה מותאמת? אתה לא תאמין איזה הבדלים קיימים בין תיבה לתיבה.

לדעתי רק ככה תוכל לגבש דעה.

השאלה פה גם מה אתה מחפש בסאב? דיוק? פאנצ' ורך?

דיוק לרוקפורד אין כול כך אבל הוא פאנצ' ורך בעל צליל נעים מאוד.

פורסם

ניסיתי את ההיפוניקס בכמה תיבות שונות, ולא היה נשמע לי טוב לאוזן.

אני מחפש באס רך ופאנצ'י,

עוד לא קניתי את הP2 זה רק תכנון.

הסאב הוא הדבר האחרון אחרי ההתקנה וכו'.

אני ינסה עוד לשמוע את הHFI בתיבה אטומה לפי יצרן.

או אולי לאסוף קצת כסף ולקנות כבר IDQ או HERTZ 250 וכו' נשמעים טוב.

פורסם

לגבי הרדיו דיסקים:

האלפיין בעל אופי רך יותר מהקלריון - הצליל של הקלריון חד יותר, עוקצני יותר אם תרצה .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ל775\776 יש פטנט תפעול חדש, מה שהם קוראים ה SLIDE CONTROL או משהו כזה. אני ממליץ לך להתנסות בתפעול שלו באופן אישי ולא לקנות על בליינד בלי לגעת בו.

האיכות של שניהם טובה מאוד (אלפיין וקלריון) ולכן אתה צריך לתת את הדעת על נושא נוחות התפעול ביום יום.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

הקלריון יצא מהאפשרות, שמעתי אותו לא כ"כ אהבתי לאומת האלפיין.

אז בינתיים ההתלבטות היא:

alpine 9851

alpine 9830R

מה דעתכם?

יום טוב.

• תוכן חדש...