Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשתי מיצובישי סופר לנסר 97.

אני קצין בקבע ולרוב במיוחד בתק' האחרונה לא יוצא להשתמש ברכב שלי כמעט בכלל.

נכון לחודשיים האחרונים הרכב עומד בתוך הבסיס באותו המקום וצובר אבק כמו במגרשי מכוניות שמגיעות למסוף באילת :-).

אני יוצא הביתה עם רכב צבאי כמעט תמיד.

השאלה שלי בעצם האם נגרם נזק לרכב מעמידה ממושכת ומה בעצם כדי לעשות כדי לשמור עליו?

אין שכל-אין דאגות:יש רק הרבה הוצאות כספיות!:?

פורסם

כמו שנאמר,

בצע סיבוב עם הרכב, שים לב לאוויר בצמיגים

משום שהוא יכול לברוח אם האוטו עומד זמן רב.

נתק מצבר אם הרכב עומד יותר משבוע וכך הוא לא יתרוקן.

פורסם

שלום,

אני ממליץ לשפוך לתוך אגן השמן תוסף מוליקוט A , תוסף מכיל מולבדן וגרפיט המצפים את חלקי המתכת כמו הצילנדרים הרנגים והבוכנות ,הקסוות של הטלטלים ושל צווארי גל הארכובה ,את המשאבה של השמן. את התוסף יש להכניס למנוע פועל וחם לתת למנוע לפעול עם החומר כ-1/4 שעה. כך תצמצם את הנזקים בהתנעות הקרות והקצרות של המנוע.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אל תוסיף שום דבר לשמן, ורק הקפד להחליף את השמן בתדירות גבוהה (כל חצי שנה לפחות). העמד את הרכב עם כיסוי אחרת יהיו פגיעות בצבע בחלקי הפח העליונים והתנע את הרכב לכמה דקות עם מזגן אחד לשבוע לפחות, רצוי לעשות גם סיבוב קצר עם רכב ואם לא ניתן אז לנפח בצמיגים את הלחץ המקסימלי ולהעמיד את הרכב ללא שימוש בבלם חניה. על פרקינג או נשען על מדרכה.

פורסם

חברים תודה לכולם על העצות .

סתם בשביל הקטע- בעודנו מדסקסים על הלנסר האומללה שמתפללת קצת להתנעה/נסיעות.

לפני כשעה הגעתי לבסיס והחלטתי להניע את הרכב!

אז קודם כל מרוב שהמצבר עמד כל כך הרבה זמן ללא טעינה הוא התרוקן לחלוטין עד לרמה כזו שלא ניתן היה לפתוח את הרכב דרך השלט ואפילו הנעילה מרכזית לא עבדה כשפתחתי את הדלת עם המפתח (אגב נגמרה אפילו הסוללת גיבוי של האזעקה)!:cry:

אבל לא נורא-למזלי אני קצין חימוש וכחלק מתפקידי השחור תרתי משמע יש לי במקרה חשמלאי מעולה + חדר לטעינת מצברים.

מחר בבוקר נפרק את המצבר ונשים אותו לילה לטעינה איטית!

פורסם
חברים תודה לכולם על העצות .

סתם בשביל הקטע- בעודנו מדסקסים על הלנסר האומללה שמתפללת קצת להתנעה/נסיעות.

לפני כשעה הגעתי לבסיס והחלטתי להניע את הרכב!

אז קודם כל מרוב שהמצבר עמד כל כך הרבה זמן ללא טעינה הוא התרוקן לחלוטין עד לרמה כזו שלא ניתן היה לפתוח את הרכב דרך השלט ואפילו הנעילה מרכזית לא עבדה כשפתחתי את הדלת עם המפתח (אגב נגמרה אפילו הסוללת גיבוי של האזעקה)!:cry:

אבל לא נורא-למזלי אני קצין חימוש וכחלק מתפקידי השחור תרתי משמע יש לי במקרה חשמלאי מעולה + חדר לטעינת מצברים.

מחר בבוקר נפרק את המצבר ונשים אותו לילה לטעינה איטית!

לפעמים להיות בסדנאת חימוש זה לא כזה מאפן =)

אגב למה אתה לא מוכר את הרכב?

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם
לפעמים להיות בסדנאת חימוש זה לא כזה מאפן =)

אגב למה אתה לא מוכר את הרכב?

את האמת הרכב מפורסם למכירה!

הבעיה היא שהשקעתי עליו כל כך הרבה כסף והמחיר שאני יקבל עליו יהיה פשוט הפסד ענקי-עשיתי לאוטו מנוע+גיר + עשרות תיקונים קטנים בכמה אלפי שקלים וכל האוטו מחירון הוא 20K.

פשוט מבאס אותי להפסיד עליו כל כך הרבה אז עכשיו אני משתמש בו לעיתים ממש רחוקות כשאני נתקע (משהו שלא קרה בתק' האחרונה).

אם יגיע מישהו שבאמת יידע "להעריך" תרתי משמע את מצבו הטוב של הרכב ויהיה מוכן לשלם מחיר הגון בלי הרבה בילבולי מוח כי באמת שאין לי את הזמן/כח להתעסק עם זה אני כנראה אמכור.

• תוכן חדש...