Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על איביזה קופרה?

sshh
שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני שוקל קנייה של איביזה קופרה 2006\7 מבחינת תקציב הנטייה יותר ל-2006 מה דעתכם על הרכב? האם הוא אמין או שיש לו איזשהי תקלה נפוצה? האם לדעתכם יש סיכוי למצוא אחת יד 1 והכי חשוב קילומטרז' נמוך? מאיזה שנה יצאה הצורה החדשה? מה המפרט הטכני שלה או שמישהו יכול להפנות לאתר שנותן מפרט מלא?

תודה רבה ואם יש לכם משהו להוסיף למה ששאלתי יתקבל בברכה.

לאחראי אני מקווה שככה זה בסדר :shock::wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דגם: סיאט איביזה 2003 ומעלה 3 דלתות1.8 CUPRA R T ידנית גרסה₪ 143,950 מחירללא הגבלת ק''מ , 2 שנים אחריות yellow.gifyellow.gifyellow.gifyellow.gif מבחני ריסוק מבוגרים green.gifgreen.gif מבחני ריסוק הולכי רגל לא בוצעו מבחני ריסוק ילדיםלמבחן דרכים מבחן דרכים פרטי דגם 3 דלתותקונפיגורציה5קבוצת רישוי מידות ומשקולות 3953אורך מ'מ1698רוחב מ'מ1448גובה מ'מ2460בסיס גלגלים מ'מ1027משקל עצמי ק'ג5מס' מושבים267נפח תא מטען (ליטר)960נפח תא מטען מושב מקופל (ליטר)45קיבולת מיכל דלק (ליטר)מקפרסון, קפיצי סליל, מוט מייצבמתלים קדמייםקורת פיתול, זרועות עוקבות, קפיצי סלילמתלים אחוריים205/40R17צמיגיםדיסק מאווררבלמים קדמייםדיסקבלמים אחוריים מנוע בנזיןסוג מנוע1781נפח מדוייק (סמ'ק)1.8נפח מעוגל (להצגה)4מס' צילינדריםVתצורת מנועישמגדש טורבורב נקודתיתהזרקהרגילתזמון שסתומים20מספר שסתומים180הספק מירבי (כ"ס)5500סל"ד מירבי בהספק22.4מומנט מירבי (קג"מ)2000סל"ד מירבי במומנטידניתתיבת הילוכים5מספר הילוכיםאיןתפעול גיר מההגהקדמיהנעה190פליטת CO2 ביצועים 230מהירות מירבית7.3100-0 (שניות)9.1צריכת דלק בעיר16.3צריכת דלק בין עירונית12.6צריכת דלק ממוצעת אבזור בטיחות ישABSאיןהגברת בלימהאיןחלוקת לחצי בלימה EBD4מספר כריות אוירישביטול כרית נוסעאיןשחרור מרוסן של כריות אווירישהכנה לכסא בטיחותישקדם מותחן לחגורת בטיחותישבקרת אחיזה/משיכה ASRישבקרת יציבות ESP אבזור איןמראות מכהות אוטומטיישמחשב דרךקדמיחלונות חשמלאיןחלון גג חשמליאיןבקרת שיוטלגובה ולעומקהגה מתכוונןישנעילה מרכזיתישאימובילייזר מקוריבקרת אקלים אלקטרוניתמזגןאיןקירור תא כפפותללאמערכת שמעאיןשליטה על מערכת שמע מההגה4מספר רמקוליםישפנסי ערפל קדמיםאיןתאורה בסוככי שמשבדסוג הריפודאיןדיפון פניםהגה+ידית הילוכיםציפוי עור להגה וידית הילוכיםאיןוילונות בחלונות צדאיןוילון אחורי חשמליישמשענות ראש מאחורישמראות צד חשמליותללאמושבים מתכווננים חשמלינהג+נוסעכוונון גובה כסאללאחימום מושבים40/60מושב אחורי מתקפלאיןמושב אחורי נע על מסילהללאמשענות ידאיןחישן גשם למגביםאיןחישני הפעלת פנסיםללאחישני חניהאיןמערכת לבדיקה עצמיתאיןמערכת בקרת מרווחי טיפוליםאיןכרטיס חכםאיןטלפון מובנהאיןמערכת איתוראיןמערכת קריאה לעזרהאיןשקע V12 לציוד עזרישפגושים ומראות בצבע הרכבאיןספוילר אחוריאיןגגון אינטגרליישחישוקי סגסוגתישגלגל רזרבי בגודל מלאאחי זה נלקח מאתר מוטו קאר http://www.motocar.co.il/catalog/products.aspx?zn07s_vq=IMK&Brn4_vq=ELIJ&p7446no=E

הרכב נישאר עם אותם אביזרים ביגלל זה אני נותן לך מפרט של חדש כי הוא אותו דבר כמו של שנתון 06 07 אבל יש כאלה שהוסיפו חלון שמש זה כאופציה בחבילה

הרכב הוא מהנה הוא נותן תמורה לכסף כיום הוא האוטו סופר מיני החמה הכי משתלמת בישראל היא יפה והיא חזקה בקו ישר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי הירידה במכירות של הקופרה,

העלייה בלוחות על קופרות למכירה,

ואחרי ששמעתי שמספיק קופרות 'שברו' גיר אחרי פחות מחצי שנה מהיום שיצאו - הייתי חושב שוב.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקלה שחזרה על עצמה אצל כמה לקוחות היא בעיות בגיר שגרמו להחלפתו במסגרת האחריות!

קירקושי פלסטיק. שאולי נובעים מנוחות נסיעה נמוכה בגלל הקשיחות והחתך צמיגים הנמוך מאוד.

לצד החיובי אפשר לזקוף את המנוע הניפלא, העוצמה, עיצוב נהדר, שיפור גדול בניהוג לעומת ה-FR.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים על פיליפ,בעיה שהיא בכל האיביזות היא קרקושי פלסטיק עקב המתלים והחתך הנמוך.

היו מספר בעיות לאנשים עם הגיר ולחלק עם הקלאץ'.

אמין,לא יודע אז אני לא יענה לך סתם,חכה לעוד תשובות.

בן.

Got To love It

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממה שראיתי והבנתי הבעיות הם כל מקרה לגופו וזאת טעות להסיק משהו ממספר מקרים שפורסמו ב-VAG-CLUB.

אני לא משמיץ את הקופרה בתור רכב.

אני אפילו יכול להגיד שבהגדרה כללית, היא מהווה אולי את התמורה הטובה ביותר לשקל.

אבל, לא רק מההודעות בפורום VAG, אני יודע על מספר לא מבוטל של קופרות עם בעיות גיר חוזרות ונשנות.

תיקונים שארכו זמן רב מהצפוי, ולא תמיד החברה נהגה בהם בעין יפה (מדובר על המוסכים כמובן).

ואל תשכח, רכב שתוקן במיוחד בהתחלת דרכו, לא תמיד יחזור להיות מה שהיה (במיוחד שהתיקון מתבצע במוסכי צ'מפיון).

כנראה, הגיר של הקופרה רך וחלש יחסית ל-180 כוחות-הסוס שהמנוע מייצר, ולכן היא זולה כל-כך.

אם היו משקיעים בגיר, ושמים לדוגמא את הגיר של ה-TT קוואטרו כמו שהורכב בלאון 4, אני לא מאמין שהיינו שמועים על בעיות כאלה,

אבך היינו שומעים על תוספת גדולה במחיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התמורה הטובה ביותר לכסף שלך אם אתה מחפש כח וכן רכב חדש.

המנוע אמין ביותר,הגיר קצת פחות...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התמורה הטובה ביותר לכסף שלך אם אתה מחפש כח וכן רכב חדש.

המנוע אמין ביותר,הגיר קצת פחות...

עידן

היי עידן,

לפי התמונה יש לך איביזה טורבו, לך יצא להחליף גיר?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לאל לא.

אם היום הייתי צריך לקנות רכב חדש והיה לי "רק" 140K ,הייתי רוכש את הקופרה ללא היסוס.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שכחת לציין שאתה נוהג על FR ולא על CUPRA.

הגיר מתנהג בקלות יתרה עם 150 הסוסים ולא עם 180 סוסים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לאל לא.

אם היום הייתי צריך לקנות רכב חדש והיה לי "רק" 140K ,הייתי רוכש את הקופרה ללא היסוס.

עידן

מהחברה אני לא יוציא....אבל אם יש למישהו כזאת יד1 קילומטרז' גג 20K סטנדרטית למכירה מוזמן לשלוח לי מייל.

ד"א היום ראיתי אחת ובכללי אהבתי את מה שראיתי אבל את הרכב עצמו ספציפית ממש לא יחסית לשנת 2007.

תודה על העזרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שגם אני הייתי אמור לקנות אחת כזו השבוע, אחרי בירורים עם כמה חברים שיש להם קופרות והיו להם, אמרו לא להתקרב בשום מצב, בעיות בגיר בלי סוף, ואני מדבר על שלוש מתוך שלוש, אחרי שלקחתי את הרכב לבדיקה, ביטלתי את העיסקה, אני חושב שזה לא נהוג לשלם על רכב 100 ומשהו אלף ולקחת בחשבון שאתה הולך להחליף גיר מתישהו, דרך אגב גם הקלאץ' שם לא ממש אמין, אין לי מושג למה, ולא מדובר בנהגי שבת.

תיקח את זה לתשומת ליבך אם אתה שוקל לקנות בכל זאת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שגם אני הייתי אמור לקנות אחת כזו השבוע, אחרי בירורים עם כמה חברים שיש להם קופרות והיו להם, אמרו לא להתקרב בשום מצב, בעיות בגיר בלי סוף, ואני מדבר על שלוש מתוך שלוש, אחרי שלקחתי את הרכב לבדיקה, ביטלתי את העיסקה, אני חושב שזה לא נהוג לשלם על רכב 100 ומשהו אלף ולקחת בחשבון שאתה הולך להחליף גיר מתישהו, דרך אגב גם הקלאץ' שם לא ממש אמין, אין לי מושג למה, ולא מדובר בנהגי שבת.

תיקח את זה לתשומת ליבך אם אתה שוקל לקנות בכל זאת.

פשש...הרכבים האלה חדשים יחסית 07\08 והגיר עד כדי כך דפוק, נשמע מוזר, הגיר לא אמור להיות זהה לזה שבפולו או בגולף?

אה ואם לא אכפת לך איך יצאה הבדיקה? איזה יד, קילומטרז' תאונות ?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...