Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעייה עם הבורה שיוצא חום קבוע מפתחי המזגן - החום יוצא בזמן נסיעה שנכנס אוויר מבחוץ

(כמו שיש ברכב רגיל במזגן מצב סירקולציה ומצב שאוויר נכנס מבחוץ)

לאוטו יש בק' אקלים והפתרון הזמני לבעייה זה להדליק את הבקרת אקלים וללחוץ על החץ של הסירקולצייה ולכבות את הבקרה ואז לא נכנס אוויר מבחוץ או לסגור את כל התריסים שהמזגן כבוי.

בעיקרון יוצא ממש קצת אוויר חם אבל בקיץ זה קצת מפריע ואםשר להדליק מזגן שיתגבר על החום הזה.

מישהו מכיר את הבעייה?

מה להערכתכם הנזק?

• ספונסר פורום
פורסם

אז מה בעצם הבעיה ,ברירת המחדל של המערכת

הינה סרקולציה חיצונית קרי איוורור תא הנוסעים ,

נראה לי שלא הבנתי את הבעיה שלך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

זו לא נשמעת כמו בעיה.

מה שכן,אתה צודק, זה די מעצבן להדליק כל פעם מחדש את המזגן בכדי ללחוץ על הכפתור שיימנע את כניסת האוויר מבחוץ, ואז לכבות אותו.

אבל העניין הוא חלק מנפלאות הטכנולוגיה...בכל אופן גם אצלי המצב אותו הדבר. אולי ישנה דרך להשאיר את האופציה המונעת מאוויר שבחוץ להיכנס לרכב גם לאחר כיבוי המנוע (אז זה "מתאפס") ?

רן

פורסם

לחבר שלום,

כפי שרשם לך רון אין לך שום בעיה.

ברירת המחדל של רוב הרכבים בקונצרן VAG עם בקרת אקלים היא הכנסת אוויר נקי מבחוץ מטעמי בריאות הנוסעים.

בכול רכב מקונצרן VAG כיוונונים שונים של מערכת בקרת אקלים נשמרים ל-20 דקות לאחר כיבוי המנוע.

איזה כייף לי :)

פורסם

העניין שפעם זה לא היה ככה ואם נוסעים ללא מזגן אז האוויר הנקי שנכנס חמים.

אני מקווה שבאמת אין בעייה במערכת מיזוג כמו שאמרתם

אם אצל כולם זה ככה אשמח לשמוע...

תודה ולילה טוב

פורסם
האם יצאו לך לאחרונה, חתיכות ספוג אפורות מתוך פתחי המזגן?

לא שראיתי

ואין שום דרך ואפשרות "לקבע" את המצב ליותר מ-20 ד'?

אפשר זה הפיתרון הזמני אבל אי אפשר לקבל אוויר נקי מבחוץ שהוא לא חמים (וזה לא מהשרב)

• תוכן חדש...