Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייה לי יום שמח :bigcry::shock2::brickwall::loco:.אתמול משום מה "התפוצץ" לי המצבר- כל ה"מים" יצאו דרך העינית של המצבר והשפריצו על כל תא המנוע, כמובן ישר שפכתי מים על הכל בכדי לנטרל את החומצה.

המצבר הוחלף לאחד חדש, אבל האלטרנטור לא מטעין אותו. בדקתי מתח ע"י רב מודד מהאלטרנטור ואין שום תגובה.

למה האלטרנטור הלך לעולמו, למה המצבר "התפוצץ", והאם הכבלים של האלטרנטור(+-) זה אחד עבה ואחד דק?

תודה

פורסם

השאלה המתבקשת לאחר קריאת הכותרת היא מתי הלוויה. שנה את הכותרת לשאלה מובנת בהתאם לכללי הפורום.

אודות נפלאותיו של האלטרנטור ב-205 תוכל לקרוא לא מעט ע"י חיפוש בפורום. הכבל העבה הוא יציאה + ואילו המינוס מועבר מגוף האלטרנטור לגוף הרכב. אם אני מבין נכון החוט הדק אליו אתה מתכוון הוא החוט של נורת הטעינה.

בכל מקרה כנראה שבין השאר הווסת הלך לו והוא הוציא מתח גבוה שפוצץ לך את המצבר. גם אודות ניקוי חומצת מצברים והצרות של זה תוכל לקרוא ע"י חיפוש בפורום.

פורסם

באלטרנטור שלך יש כבל אחד עבה שמספק פלוס. מתחבר למצבר ולסטרטר.

בנוסף יש חוט קטן עם נעל כבל שאחראי על נורית הטעינה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקי, אז יש כבל פלוס שזה העבה, הדק זה של נורית הטעינה, ועכשיו יש לי עוד הברגה בדיוק כמו הפלוס,רק שאין עליה כלום- בשביל מה היא?

האם יש עוד דברים שכדאי לבדוק לפני שאני מחליף אלטרנטור?

פורסם

אם אני זוכר נכון הבורג השני אינו מחובר לכלום.

אגב, ממה שראיתי בתמונות הישנות שלי לפולי של האלטרנטור דרושה רצועה מחורצת ולא חלקה.

הנה תמונה של אלטרנטור ממש כמו שלך, ואפשר לראות את החריצים על הרצועה ועל הפולי.

Image1.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...