Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ממש "נעים" לשמוע את ההתייחסות שלכם לבעלי חיים.

בלי לחשוב פעמיים שברתי הגה לכיוון המדרכה , התוצאה ג"אנט מת ופרונט עקום

וכמה אנשים מבוהלים על המדרכה שלא הייתי רחוק מהם

אתה רומז שעדיף לדרוס כמה אנשים מבוהלים שאיתרע מזלם

והם היו על מדרכה קרובה אליך?! :roll:

צער בעלי חיים, ממש...

דניאל , אני לא רומז שעדיף כלום , אבל אני לא הייתי דורס חיה

כלשהי במכוון ולכן נכנסתי במדרכה - אני אוהב חיות והם חשובות לי .

זה לא שהייתי מעדיף אותן על פני בני אדם , אבל בנסיבות הללו האינסטינקט

בלבד פועל.

ועוד מקרה עצוב שהיה לי , שעוד למדתי בתל אביב , איזה רכב דרס כלב

פודל כזה , עלה עליו על כל החלק האחורי שלו , נגשתי לכלב ראיתי שהוא

לא הולך לשרוד , אז פשוט לטפתי אותו ונתתי לו למות עם אהבה

לאחר מכן פניתי אותו מהכביש התקשרתי לעיריה שיפנו אותו.

עצוב.

פורסם
פעם דרסתי את חבר שלי ארז עם האוטו של ההורים (היתי בן 18.צעיר,פריך ומלא בשפיך) .פגעתי בו בכוונה על איזה 30 קמ"ש.הבן אדם פשוט נמרח על המכסה מנוע ואני נפלתי מצחוק (הוא נפל בלי לצחוק).

בחיות אמיתיות אף פעם לא פגעתי.

מבחינת ההורים שלי,היתי אימת החברה להגנת הטבע.כל פעם שהיתי חוזר הביתה עם אוטו הרוס,היתי מספר שקפץ לי שועל/ארנבת/ירבוע/טיגריס לכביש.

לפי מדד החיסולים שלי (אם ההורים שלי קנו את הסיפורים האלה) ביערות הכרמל בקושי נשארו חיות בר....

עם חברים כמוך... כבר אפשר להפסיק לפחד מפיגועים ...

פורסם
פעם דרסתי את חבר שלי ארז עם האוטו של ההורים (היתי בן 18.צעיר,פריך ומלא בשפיך) .פגעתי בו בכוונה על איזה 30 קמ"ש.הבן אדם פשוט נמרח על המכסה מנוע ואני נפלתי מצחוק (הוא נפל בלי לצחוק).

בחיות אמיתיות אף פעם לא פגעתי.

מבחינת ההורים שלי,היתי אימת החברה להגנת הטבע.כל פעם שהיתי חוזר הביתה עם אוטו הרוס,היתי מספר שקפץ לי שועל/ארנבת/ירבוע/טיגריס לכביש.

לפי מדד החיסולים שלי (אם ההורים שלי קנו את הסיפורים האלה) ביערות הכרמל בקושי נשארו חיות בר....

עם חברים כמוך... כבר אפשר להפסיק לפחד מפיגועים ...

עכשיו שאני נזכר(בעצם פחדתי לכתוב אבל אני רואה שאני לא היחיד פה)דרסתי את חבר שלי על היום הראשון שנהגתי(חוקית) על הכביש :lol:

עוד ליד אבא שלי...... ברוורס!

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
קודם כל תרשו לי להגיד שאני חובב חיות מושבע (יש לי בבית כלבה, חתולה,תוכים, דגים ונחש).

ועכשיו הסיפור,

נסיעה בתוך חדרה בכביש עירוני (50 קמ"ש), מסתכל ימינה ורואה שני כלבים קטנים וחמודים הולכים על המדרכה וממולם מגיעה משפחה של דוסים (בלי הכללה).

כשהגיעו הכלבים מול משפחת הדוסים צעק אב המשפחה על הכלבים כי פחד מהם (ממה הוא [/size]מפחד, שני כלבים קטנטנים!!!). אחד הכלבים פרץ לכביש כשהיה מטר וחצי ממני, לא הספקתי לבלום ודרסתי אותו. כמובן שעצרתי מיד את האוטו ויצאתי לראות מה שלומו.

מסתבר שהאוטו שאחרי עצר גם הוא והכלב המסכן התלפף סביב הגלגל הקדמי של הרכב כך שראשו היה עם כיוון הנסיעה והזנב בצידו השני.

אמרתי לבעל הרכב שלא יסע ויחכה כי אני מנסה להוציא את הכלב (שהסתכל אלי במבט הכי מסכן שראיתי בחיים שלי :cry: ).

ועכשיו לקטע המזעזע:

תוך כדי זה שאני נמצא על הברכיים ומנסה להוציא את הכלב מהגלגל של הרכב אומרת אישתו של הנהג (השם ייקום דמה ובמהרה): "אין לנו זמן!!! סע,סע".

הבעל השפוט והמטומטם שלה לא חשב פעמיים ולחץ פול גז, תוך כדי זה שאני נמצא מתחת לגלגל (שלא לדבר על הכלב). כמובן שהרכב דרס את הכלב בראשו מול העיניים שלי :evil::evil: !!!!

חשבתי שאני מת באוטו הרגע... המבט של הכלב יישאר מול העיניים שלי תמיד.

אני גרתי שנתיים בחיפה ברחוב גאולה יש שם הרבה דתיים אז היה לנו ליד הבית הרבה חתולים אז הם מה זה מפחדים כמו אוטיסטים אני הייתי יושב שם כל הזמן אז עבר דתי רואה גור חתולים ואז מסתכל עליי במבט כזה כאילו בא להגיד לי תסלק את החתול כדי שאני יוכל לעבור

את חילת אני חיל בואי ונעשה רמטכל

• תוכן חדש...