Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרסתם בחיים שלכם איזה חיה או משהו??

Olechko
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מתוך שיעמום,וקראית הנושא על הכבלים שהצילו את המטוס הפרסומת של מפעל הפיס..

עלה לי רעיון,

אז שאלתי היא : דרסתם פעם איזה בעל חיים?חקר?זקנה במעבר חצייה??

אני עדיין לא דרסתי אף אחד,למרות שהייתי קרוב הרבה פעמים :) אבל בחנייה אני נוסע לאט אז אני מספיק לעצור...

לדעתי צריך לכלוא את כל החתולים בארץ...רק נזק :D

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אני חושב שדרסתי עכבר פעם אחת.

זה היה בכביש של נתב"ג מיד אחרי המחסום מכיוון איילון דרום. שניה אחרי המחסום היה עכבר שרץ לכיוון אמצע הכביש אז עצרתי, הוא ברח בחזרה לדשא, והמשכתי לסוע, פתאום ראיתי שהוא התחרט והוא דפק ספיד לכיוון הגלגלים שלי (אתם יודעים איך זה ריצה של עכברים) בלמתי בחוזקה עד לעצירה מוחלטת, והסתכלתי לכל הצדדים. לא ראיתי אותו, אז הנחתי שדרסתי אותו (לצערי) והמשכתי לסוע עם הרגשה רעה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דרסתי פעם עורב.

דרסתי גם חתול, אבל הוא יצא ללא נזקים.

ודרסתי כמעט שועל פעם בגבול.

אני חושב שהיו לי עוד מקרים אבל אני לא זוכר. :wink::roll:

החיים הם סחיטה של המצערת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שדרסתי עכבר פעם אחת.

זה היה בכביש של נתב"ג מיד אחרי המחסום מכיוון איילון דרום. שניה אחרי המחסום היה עכבר שרץ לכיוון אמצע הכביש אז עצרתי, הוא ברח בחזרה לדשא, והמשכתי לסוע, פתאום ראיתי שהוא התחרט והוא דפק ספיד לכיוון הגלגלים שלי (אתם יודעים איך זה ריצה של עכברים) בלמתי בחוזקה עד לעצירה מוחלטת, והסתכלתי לכל הצדדים. לא ראיתי אותו, אז הנחתי שדרסתי אותו (לצערי) והמשכתי לסוע עם הרגשה רעה.

גם אני דרסתי עכבר או חולדה או משהו בסגנון האינסטיקט הראשון היה להוריד את הרגל מהגז אך אבי גער בי ואמר לי תסע! :lol:

חוצמזה כביש מהיר והכל עכבר לא שווה את החיים שלי...

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת אוף טופיק לאוף טופיק

אני כמעט דרסתי זקנה במעבר חצייה

אתמול רחוב ביאליק ברמת גן למי שלר מכיר מדובר ברחוב עם המון הולכי רגל

הזקנה רצתה לחצות את הכביש אני עוצר כמובן שמתוך הרגל מסתכל במראה המרכזית הרכב מאחוריי היה

קנגו (את זה ראיתי אחרי) והוא היה מאוד רחוק

אני עוצר הזקנה עושה תודה עם היד אני מחייך פתאום אני שומע חריקה מאחורה אני מתקדם טיפה עד איפה שיכלתי בלי להתקרב יותר מידי לזקנה ורואה את הקנגו שעוצרת כמה ס"מ מאחוריי

כנראה שהנהג חלם אם הוא היה חולם עוד כמה שניות הוא היה נכנס בקליאו והקליאו בזקנה הנחמדה

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה לי גם משהו דומה אתמול. נסעתי בהרצליה פיתוח ואחרי נסע איזה טנדר ענק. ראיתי שהוא צמוד אלי אבל לא התכוונתי לנסוע יותר מהר. הגעתי למעבר חציה ובלמתי לתת למישהו שעמד על המדרכה לעבור. הטנדר כנראה החליט שהוא לא מתכוון לבלום אז הוא פשוט עקף אותי בפראות משמאל. למזלי קלטתי את זה בזמן אז התקדמתי ממש על מעבר החצייה, חצי מטר מהאיש, כדי שהאידיוט בטנדר לא יפגע מאחור.

בכל מקרה, הת'רד הזה הזכיר לי קטע משעשע מאוד מלפני שנה - פעם ידעתי לכתוב...

https://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=1259

עכשיו כשקראתי אותו, נזכרתי גם בפעם שדרסתי יונה וארנבת.

יונה - זה היה באחד מרחובות רעננה. ארבעה באוטו. היונה באמצע הכביש כמאה מטר קדימה. 40 קמ"ש לערך.

מודע להסכם שלנו עם היונים (להלן "הסכם סיינפלד") פשוט המשכתי לנסוע בידיעה כי היא תזוז בזמן.

היא לא זזה.

עוד בשניות האחרונות לפני הפגיעה הייתי בטוח שהיא תזוז. כמובן שהיא נזכרה להתעופף בדיוק בשניה שעברתי מעליה. היא פגעה בתחתית הרכב וכל מה שהצלחתי לראות אח"כ זה ענן נוצות אדיר במראה האחורית וגוש אפור מסתובב במעגלים בקוטר של מטר וחצי על האספלט. זה היה פשוט קורע...

הארנבת נקטלה בדרך לאילת. על כביש מצפה רמון. אמצע הלילה. 100 קמ"ש. בחורה מבוהלת במושב לידי. אורות גבוהים דולקים קבוע.

והופ - קופצת לכביש ארנבת מבוהלת עם אוזניים גדולות ומביטה לכיווני.

כל מה שהספקתי לעשות זה לסנן "ארנ..." ואז לשמוע את ה"טדם, טדם" (ושניה אח"כ את הצרחות ההיסטריות של הבחורה שלידי...) :lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמעט דרסתי חתולה, היא נכנסה בין הגלגלים הקדמי והאחורי מצד ימין ויצא בין הגלגלים האחוריים.

נראה לי שהיא נתקעה קצת באגזוז כי שמעתי בום. עצרתי לבדוק מה קרה אבל היא כבר הספיקה לברוח.

היה עוד סיפור, הוא לא קרה כשנהגתי אבל הוא היה כשנסעתי באוטובוס בארה"ב.

ציפור נכנסה בשמשה הקדמית של האוטובוס(כשהוא נסע במהירות 110 קמש בערך)

הנפילה של הציפור הייתה כזאת קורעת, היא עפה מעל חצי גג ונפלה במין גלגול כזה, כמו בסרטים המצויירים.

הנהג הדביק את השימשה עם סלוטייפ והמשכנו לנסוע

אחרי זה עצרה אותנו כל יום משטרה(הטיול היה 5 ימים וזה קרה ביום הראשון). היה מעצבן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש "נעים" לשמוע את ההתייחסות שלכם לבעלי חיים.

אני בחיים לא דרסתי שום בעל חיים , אבל פעם אחת הייתי מאד קרוב

שהייתי עדיין נהג חדש עם האונו קפץ לי חתול לכביש , יש בלי לחשוב

פעמיים שברתי הגה לכיוון המדרכה , התוצאה ג"אנט מת ופרונט עקום

וכמה אנשים מבוהלים על המדרכה שלא הייתי רחוק מהם - אבל הרגשתי

טוב עם עצמי!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש "נעים" לשמוע את ההתייחסות שלכם לבעלי חיים.

בלי לחשוב פעמיים שברתי הגה לכיוון המדרכה , התוצאה ג"אנט מת ופרונט עקום

וכמה אנשים מבוהלים על המדרכה שלא הייתי רחוק מהם

אתה רומז שעדיף לדרוס כמה אנשים מבוהלים שאיתרע מזלם

והם היו על מדרכה קרובה אליך?! :roll:

צער בעלי חיים, ממש...

MCS 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני וחברים שלי עשינו פעם "תחרות" עם ניקוד מי דורס יותר...

כמובן שאני מוביל...

דרסתי ציפור עם סופה (על הגלגל - עשיתי ממנה טפט)

דרסתי כמה עכברים ולטאות.

דרסתי רומני שיכור על אופניים (שנפצע אנוש :( )

דרסתי שק תפוחי אדמה.... (באמת! לא ראיתי אותו, אבל אני עדיין טוען שהוא קפץ לי לכביש)

זה מה שאני זוכר...

הראל,

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אני לא אנסה לשחק אותה יפה נפש....דרסתי חתול,אין מה לעשות אני נוהג הרבה(ממש הרבה).

החתול המפגר פרץ לכביש ואז במקום להמשיך הוא נעצר(כמעט לפני שהוא הספיק לעבור את האוטו שלי)חזר לאחור ו....הרגשתי אותו מתחת לגלגלים(פומבום שכזה).זובי אני אשבור הגה ואסתכן בפגיעה עצמית או של מישהו אחר!

מה שבאמת מזלו שלא קרה לאוטו שלי כלום ולא היה לי דם או משהו על הגלגל,כי הייתי חוזר,מחייה אותו ואז הורג אותו בעינויים!

אה כן דרסתי גם פווווול יתושים וחרקים למיניהם....או שהם סתם נהנים לשבת לי על הגריל בתנוחת מעוך.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתוך שיעמום,וקראית הנושא על הכבלים שהצילו את המטוס הפרסומת של מפעל הפיס..

עלה לי רעיון,

אז שאלתי היא : דרסתם פעם איזה בעל חיים?חקר?זקנה במעבר חצייה??

אני עדיין לא דרסתי אף אחד,למרות שהייתי קרוב הרבה פעמים :) אבל בחנייה אני נוסע לאט אז אני מספיק לעצור...

לדעתי צריך לכלוא את כל החתולים בארץ...רק נזק :D

2 מקרים:

1. יונה שיכורה נכנסה בי (באור יום מלא) בזמן שנסעתי על כ-120 קמ"ש בכביש פ"ת-יהוד לפני שנתיים (למזלי היא פגעה בדיוק בנקודה שבין הגריל, לפנס הראשי ולמכסה המנוע) - היונה עפה לשוליים ומתה כמובן. לא נגרם נזק לרכב.

2. לפני חודשיים בדרך חזרה מהטאבון הביתה ב 1 בלילה. חתולה נזכרה לחצות את כביש ז'בוטינסקי בספרינט עצבני (לא מספיק מהיר) תוך כדי ניתורים עצבניים.

באחד הניתורים היא מצאה את עצמה מרוחה על הלוחית זיהוי הקדמית שלי. יש לציין שהלוחיות של קומפיוטסט (שקניתי מ KOMPY לפני שנה) מאוד איכותיות ופרט לכיפוף קל שסודר תוך דקותיים היא שרדה את הטסט האחרון (לפני חודש+) בצורה מכובדת !

פרט לכך, במקרה השני היה איתי לירן באוטו.... אני בספק אם לאחר הצהרות הגבורה שלו שהוא לא דרס מעולם בעל חיים הוא היה מצליח להתחמק מהחתולה הספרינטרית (ז"ל).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דרסתי לפני חודש תרנגול שנפל ממשאית שנסעה לפניי....

לא היה לאן לברוח.

(הייתי עם הקורולה ליסינג)

אחריי עבר פול טריילר, סיים את העבודה.... :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טיוטה היילקס צבאית, 1 בלילה, חוזר לכיוון ניצנים מברזילי - מחזיר פינוי רפואי. (ברכב אני, עוד חיילת ועוד חיילת מיוחדת שעשתה טירונות, לא אחרת מאשר אילנית לוי.)

איך הכביש שמוביל מצומת אשכולות לכיוון הבסיס חשוך צלמוות נוסע 100. פתאום קופץ על הרכב כלב ששוקל לפחות כמו רואה גרמני מבוגר. לא מספיק לבלום... בום!!!.

פגוש קדמי התעקם, מגיע לבסיס בדיוק עוד קילומטר והחום מנוע נדלק.

בבוקר הגיע גרר והערכת שמאי ותיקון נזק שהסתכם ב 10K, שלאחריו הגיעה חקירת מצ"ח ומשפט ובו במקרה יצאתי עם התראה :lol: .

זה לילה שאני לא אשכח, הכלב כמובן החזיר נשמתו לבורא.

מקרה שני:

6 בבוקר חוזר מעבודה , כביש עוקף בני ציון.

בבוקר נוהגים להתאסף יונים על הכביש ואני כמנהגי נוסע ומי שעף עף, בדר"כ כולם עפים, אלא שבאותו היום היה אחד כנראה שיכור, וכמו אצל ידידנו סרוניס, גם כאן הוא נזכר ברגע האחרון אלא שאצלי הוא הספיק להשאיר כמה נוצות על המאוררים ואף למעלה תוך כדי סיבובים אקרובטיים דרך מכסה המנוע, השמשה פשוט למעלה וצנח חזרה על הכביש תוך כדי פיזור נוצות עצבני.

ואלה היו 2 דקות עם הרמן רוצח החיות :lol:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...