Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה נדלקה נורת חיווי מנוע, ביצעתי "חילוץ" קוד ע''י קיצור רגל A ו B בשקע ה ALDL והקוד הוא 21 - קריאה גבוהה של החיישן מצערת TPS.

יש לי שתי שאלות:

1) האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את החיישן במהירות ובמחיר סביר?

2) קראתי שניתן "לבטל" את החיישן כך שהרכב יסע "ממוצע" בלי כל התיקונים הקטנים שהמחשב עושה - אמנם פחות חסכוני אבל אולי עדיף מלהתחיל להתעסק עם רכב כזה בגילו.

האם ברירת המחדל שהמחשב בוחר לו (נדמה לי שקראתי שזה 2.6 וולט) כשהחיישן תקול היא בעצם המצב ה"ממוצע" שאני מדבר עליו? ואיזה עוד השפעה יש לנסיעה ככה .

בסה''כ - זה כבר כמה ימים ככה ולא ממש הרגשתי הבדל בנסיעה פרט אולי לכך שהטורים בניוטרל (PARK) קצת גבוהים (1300).

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

שלום!

האם ערכת סדרת בדיקות לפוטנציומטר (נגד משתנה) שעליו בנוי חיישן מצב המצערת TPS?

בקשר לקומבינה שלל מצב ממוצע:

מתח ההזנה ההינו 5V, מצצערת חצי פתוחה שולחת SIGNAL של 2.5 V לערך.... לכן מה שאתה יכול לעשות זה לחבר נגד אשר יפחית את מתח ההזנה מ5 לשדר הסיגנל במצב ממווצע של 2.5.

דרך נוספת היא חיבור 2 סוללות של וולט אחד...

והדרך האמיתית אם כבר נכנסת למצב שאתה כותב באינטרנט קודי תקלה... קיצורים וכו'....

תחליף את מה שהמחשב אומר לך! אל תהיה חכם8)

הההשפעה על הנסיעה! עבודת סרק לא תקינה ומכוילת! האצה איטית.

קיצור יש לך דייהו רייסר אנמית!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

אני מקבל את דברי חברי. מדוע להתחכם , בדוק הזנת 5V לחיישן TPS ובדוק התנגדויות שלו ,במידה ויש נתק כלשהו במהלך בדיקת ההיתנגדות החלף חיישן !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

תודה למגיבים, הזמנתי חיישן חדש ב EBAY הוא בדרך. אני בהחלט אעשה את הבדיקות שהצעתם, לא מנסה להיות חכם רק חושב על האפשרות הכי גרועה שאולי זה ה מחשב ואז זה יהיה סיפור די בעייתי.

אני באמת מקווה שזה רק החיישן ולא המחשב או הצמה - להחליף אותו זה כמה דקות שני ברגים וזהו.

מישהו מכם יודע איפה בכלל יושב המחשב למקרה שיש לי קצר בצמה כדי שאוכל לעקוב אחרי החוטים של החיישן?

תודה לכל מי שעזר.

• תוכן חדש...