Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר למצלמות מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת על המצלמות שנמצאות על כביש החוף שמצלמות רכבים על מהירות גבוהה רצית לדעת איך זה עובר למשטרה הפילים? אני חושב שפעם בחודש באה ניידת ומפרקת את המצלמה ולוקחת את הפילים למעבדה האם זה נכון? כי פשוט חבר שלי אומר שזה עובר אוטומטית למשטרה מישהו יכו לאמת את הויכוח הזה?

פורסם

הבנתי שיש בעיה משפטית עם צילום דיגיטלי, לא?

שכרגע זה לא תופס בבית משפט אז המשטרה לא מכניסה מצלמות דיגיטליות לשירות.

זה נכון?

פורסם
הבנתי שיש בעיה משפטית עם צילום דיגיטלי, לא?

שכרגע זה לא תופס בבית משפט אז המשטרה לא מכניסה מצלמות דיגיטליות לשירות.

זה נכון?

כן , מניפולציה בצילום דיגיטלי היא קלה. שאל את לירן :wink:

פורסם

מצלמות מהירות אוטומטיות מצויידות פילם לכ-400 תמונות. טיפול בפילם (פירוק, החלפה, הובלה למעבדה והפקת תמונות ממנו) נחשב לאיסוף ראיות ולכן רק שוטרים בתפקיד יכולים לבצע אותו.

הפרוצדורה היא ידנית. יש לי עמית לעבודה שלפני כ-7-8 שנים היה בקבוצה שרצתה ליזום פיתוח מצלמות מהירות עם שידור תמונות ישר למטה המשטרה, אך למשטרה לא היה תקציב לפיתוח אמצעי האכיפה וההצעה לפרוייקט משותף נפלה.

אבל תגיד לי, ידיד יקר שלי, איפה שמעת על מצלמות המהירות האוטומטיות בכביש החוף? :shock: אולי חל בלבול קל ומדובר בכביש הישן?

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

• תוכן חדש...