Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום,

אני לפני החלפת צמיגים כרגע יושבים על הרכב צמיגי 14",שאלתי היא האם ניתן לעלות מידה ואם לא איזה חתך הכי מתאים לרכב (עם מה הוא מגיע סטנדרד) ואיזה חתך יהיה הכי אידיאילי ואם בכלל שווה לעלות לכיוון צמיגי ה15" ולאיזה חתך ב15" ואיזה חתך מומלץ ב14"??

תודה לעונים.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

אין כזה דבר צמיג אידיאלי. לכל גודל וחתך יש את ההשלכות שלו - יש תכונות שהוא משפר, ויש תכונות שהוא גורע.

עכשיו תחשוב מה יותר חשוב לך מבחינת הרכב, נוחות, או אחיזת כביש, ואז נוכל לכוון אותך יותר לעבר מידה ספציפית של צמיג.

פורסם

אתה יכול לעלות ל185/55/15 ואפילו ל195/55/15 בצורה חוקית בלי שום בעיה.

אני לא אומר שכדאי, אבל אתה יכול.

מה כדאי? תלוי בך. אם מה שמעניין אותך זה צריכת הדלק, אולי עדיף שתרד שתי מידות למטה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה שמעניין אותי יותר מכל הוא צריכת דלק ונוחות נסיעה.אז אני ידבוק במידה המקורית (14" אשמח אם תגידו לי את המידה הסטנדרטית) ומבחינת הצמיגים מהם הצמיגים המומלצים (לא ישראלי) והמידה המומלצת לרכב??

אודה לעונים.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

כל צמיג מחברה גדולה ומוכרת יהיה טוב (גודייר, קלבר, מישלין, קומו...) . אישית, אני יכול להמליץ לך על צמיגי Fulda שהיא חברה גרמנית וצמיגיה בעלי מחירים שפויים ביותר.

פורסם

אפשר לדעת מזה שפויים ביותר,כי לי הציעו 4 צמיגים של KUMHO טריים ביותר (תחילת 08 או מקסימום סוף 07) בכ-200 ש"ח לצמיג כולל פירוק,הרכבה ואיזון.כמובן צמיגים חדשים ולא "מחודש" וכו' האם סביר??

ושאלה נוספת האם כדאי להישאר עם המידה המקורית 14" (ד"א מהי המידה המקורית 165/??) או לעלות ל15" והאם זה ישפיע רבות על תצרוכת הדלק כיוון שאני לא רוצה שהיא תיפגע(המנוע הוא 1.8 להזכירכם,אם היה 1.4 לא הייתי שוקל מעבר ל15" אבל בגלל שהמנוע חזק ויכול להסתדר יופי עם המידה אני שוקל זאת בחיוב וכמובן הצעות יתקבלו בברכה).

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

• תוכן חדש...