Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע פיאט אונו 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום עשיתי ראש מנוע לפיאט שלי והמוסכניק אמר לי לנסוע 500 קילומטר ואז לבוא והוא יחזק לי את המנוע עכשיו שאני נוסע אני שומע כמו רעשים של מים אוו שמן לא יודע כמו משהו כזה שפותחים ברז המוסכניק אמר שזה בסדר אבל רציתי לשמוע אם אתם מכירים את התופעה ומזה

פורסם

צריך לנקז אויר ממע' קרור המנוע ויש ברדיאטור, למעלה, ברזי ניקוז קטנים ובחלק ממכוניות פיאט אונו גם בצנור הכניסה של מע' החימום בתא המנוע. תגיד למכונאי שיבצע ניקוז אויר (תהליך של דקות מועטות) כשברז החימום נמצא במצב של חימום פועל.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

יש לי אונו 95 וגם לי יש תופעה דומה של רעשים של מים זורמים, אבל זה רק לשניה כשאני פותח חימום ברכב.

שאלתי האם להתיחס לתופעה למרות שהמנוע לא מתחמם וניקזתי אויר מהברז בראדיטור?

• תוכן חדש...