Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר להונדה סיויק...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום בבית ספר "פרץ" ויכוח בני לבין חבר שלי על הודנה סיויק שנת 1996, חבר שלי טוען שלסיויק אין מערכת ABS,

ואני טוען שאכן יש לסיויק ABS מי מאיתנו צודק?

ועוד שאלה, ממתי נכנס השימוש במערכות ABS?

תודה לעוזרים.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

לי היתה לפני זה הונדה סיויק 94

והיא היתה ללא ABS אבל היתה גרסה מפוארת (שלא מה שרכשנו)

שם היה ABS.

בדגם 96 אכן יש ABS.

הABS

פורסם

לא נכון!

ב-90% מהדגמים של 96-7 בארץ דווקא אין ABS. עד שמצאתי לאמא סיוויק עם ABS לקח לי ארבעה חודשים!

אגב כריות אויר לא מעידות על כך שיש ABS.

פורסם

VABS נכנס במרצדס S-CLASS

כמו כל השאר המערכות המתקדמות שיש קיום:

בקרת יציבות ואחיזה וכל השומרי ראש למינהם.

זה נכנס בשנות תחילת ה90.

פורסם
לא נכון!

ב-90% מהדגמים של 96-7 בארץ דווקא אין ABS. עד שמצאתי לאמא סיוויק עם ABS לקח לי ארבעה חודשים!

אגב כריות אויר לא מעידות על כך שיש ABS.

לא אמרתי שכריות אוויר כן מעידות שיש. כי לי היו כריות אוויר ולא היה ABS.

אבל היתה לי את הגרסה הפשוטה, בגרסה היותר מאובזרת היה.

פורסם

עזבו את זה שזה דבר חרא ועדיף בלי.

אם בזמן הבלימה, ננעל רק גלגל אחד, אתה מסוגל לשחרר רק אותו? ABS טוב - כן. אז עבור נהגי מירוץ, נכון, ABS כמו כל מכלול מיותר שמוסיף משקל לאוטו, הם מעדיפים בלי. קראתי שנהג מירוץ מיומן יכול לעשות 12 (או 8 - לא בדיוק זוכר) פמפומים בשנייה. זה גם בערך מה שיודע לעשות ABS, רק שיש לו שליטה על כל גלגל וגלגל.

כמה נהגים מבין חברי הפורום באמת במצב קריטי מסוגלים לתת 5-6 פמפומים מבוקרים בשנייה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
VABS נכנס במרצדס S-CLASS

כמו כל השאר המערכות המתקדמות שיש קיום:

בקרת יציבות ואחיזה וכל השומרי ראש למינהם.

זה נכנס בשנות תחילת ה90.

טעות נפוצה. תתפלא לשמוע שדווקא מרבית השיכלולים הנ"ל הופיעו לראשונה במכוניות אמריקאיות! (קשה להאמין). ה abs הראשון הופיע דווקא בקרייזלר (כמדומני) והיה מכני לחלוטין. ה abs המוכר לנו היום אכן הופיע לראשונה ב s class.

מרצדס היו הראשונים להתקין את המערכות הנ"ל במכוניות סדרתיות ובגרסאות הסופיות של המערכות הנ"ל כפי שהן מופיעות היום כסטנדרט במרבית המכוניות.

פורסם

אני ינסה לעשות קצת סדר.

בקשר לויכוח אם ABS זה טוב או לא, כן ABS זה טוב, בהונדות בשנים האלה הוא זבל, כמו הברקסים (אני נוסע על שנת 99).

כריות אוויר בשנים האלה (96-00) לא מעידות על ABS והוא בא כסטנדרט רק בסיויק של שנת 95 (הצורה הישנה יותר).

ה- ABS נכנס לסיויק משנת 94 כאופציה , זאת אומרת שלא לכל שנות 94 יש ABS, רק לחלק.

בשנת 95 כמו שציינתי לכולם יש (לפחות צריך להייות).

משנת 96, הABS הפך שוב לאופציה, ולא לכל סיויק יש אותו.

פורסם

אם בוויכוחים על סיוויק עסקינן

אז אתמול אני וחבר שלי התערבנו על 100 שקל

האם הסיוויק בתמונה היא קופה או האצ'בק

אשמח שכמה שיותר אנשים יענו על זה כדי שאראה לו את זה.

תודה

Toyota Yaris TS

• תוכן חדש...