Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מכסחת דשא שקיבלתי במתנה מהדוד שלי

זו מכסחת B&S שכמעט לא עבדה אולי שתי עונות ושכבה במחסן שלו שנתיים ללא עבודה

הכנסתי דלק 96, שמן מנוע 10W40 וניסיתי להניע - וכלום

הוצאתי את הפלג, ניקיתי , שייפתי, בדקתי ניצוץ ובקושי יצא.

חשפתי את החוט של המפלג שמתחבר לפלג כדי שיהיה מגע טוב יותר, וכלום לא ניצוץ ולא נעליים.

אשמח לקבל הצעות לתיקון

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

במשפט אחד אתה כותב שהניצוץ בקושי יצא, ובמשפט שני אתה כותב שכלום, אין ניצוץ ואין נעליים.

קל מאוד לפספס היווצרות של ניצוץ, במיוחד אם עובדים באור יום, ולא בתוך מקום סגור או בחושך. אם יש צורך, כסה אותך ואת המכסחת בשמיכה כדי לעשות לכם חושך. כדאי גם לפתוח פלאג כדי להקל על משיכת החבל, כך שתיווצר מהירות מספקת של המנוע כדי ליצור את הניצוץ. באותה הזדמנות שהפלאג מפורק בדוק איך הוא נראה. אם הוא יבש לגמרי, אז יש כנראה בעיה כלשהי במע' הדלק. בקש ממישהו אחר שימשוך בשבילך את החבל ואתה תתרכז בבחינת הניצוץ, כי לעשות את שניהם ביחד זה קצת קשה ועלול לגרום לטעות.

כדעי לבחון את הניצוץ אתה מחבר את הכבל למצת ומצמיד היטב את המצת אל צלעות המנוע. אגב, אין שם מפלג.

נסה לשפוך כמה סמ"קים בודדים של בנזין לכניסת המאייד ובדוק אם המנוע מניע, ולו לרגע. אם כן, הבעיה היא לא בהצתה.

בסה"כ מע' ההצתה בכלים האלה מאוד פשוטה ואמינה.

בדוק ועדכן.

פורסם

גם לי יש מכסחה של B&S, יש לה מעיין פומפה אדומה כדי למשוך דלק למאייד.

לחץ עליה כ 5 פעמים ואז נסה שנית להניע.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

תגובות להכל

ניצוצון קטן היה לפני שחשפתי קצת את חוט המפלג והניצוץ יצא בין הפלג (שלא היה מחובר למקומו אלא באוויר) לבין ראש החוט.

בהתבוננות מעמיקה ראיתי שמספר גידים לא קיימים / נקרעו בחוט המפלג ולכן חשפתי גידים חדשים.

בנוסף ניקיתי ושייפתי את ראש הפלג שהיה ספוג חומר שחור (דלק/שמן) ושוב בדקתי ניצוץ מבלי לחבר אותו למקומו וכלום

יש לציין שהבדיקה והכול היה בחושך מוחלט 12 בלילה.

פורסם

אופס..........

אז זו הייתה טעות שלי?

חשבתי שאפשר לראות ניצוץ שהפלג באוויר( כשאינו מוברג למקומו ) והכבל מחובר אליו,

מדבריך אני מבין שצריך להיות מגע מניוס עם הגוף ואז ישתחרר ניצוץ ( אני חושב שניתן לעשות זאת גם כשהפלג אינו מוברג)

אנסה זאת שוב הערב

פורסם

מעגל חשמלי חייב להיות סגור, בהחלט. רצוי לעשות את זה כשהפלג אינו מוברג, כפי שכתבתי קודם, כי אז אפשר לסובב את המנוע יותר בקלות ובמהירות, רק הרחק את המצת מהחור שלו, כדי שלא יוצתו אדי דלק מתוך המנוע ויגרמו לך לכוויה.

פורסם

תגובתי מהשרשור שלך על "פירוק מיכל המים של המגבים" (משעה 11:01 היום), שם התחלת את הדיון המכסחת:

הפלאג היה מחובר לאדמה/לגוף המכסחת כשפירקת אותו? אחרת לעולם לא יהיה לך ניצוץ (חתשוב על זה כך , אתה יוצר מתח גבוה בפלאג , שמחפש להתפרק לפוטנציאל 0 , בד"כ דרך הגוף של המכונה). אם הפלאג סתם היה באויר יש מצב שלא תראה ניצוץ כי אין מסלול לאדמה.

לפעמים אני מרגיש שאני מדבר אל הקיר. כנראה שכך הוא המצב :evil:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

טוב... קצת עדכונים

יש ניצוץ!!!!!!!!!!!!

אבל עדיין המכסחת לא מניעה.

מצרף כמה תמונות של הקרבורטור להצעות לטיפול.

אשמח אם מביני עניין יעזרו

רגע אין אפשרות פה לפרסם תמונה?

פורסם

יש. תמיר את התמונה לקובץ JPG , ותעלה אותה (בחלון עריכת הודעה , מחתח, יש אפשרות לבחור העלאת קבצים)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

שי, כמו שכתבתי, נסה לשפוך כמה סמ"ק בנזין, לא יותר מחמישה, ללוע המאייד ולראות אם היא מתניעה. אם היא לא, הוצא את המצת, שים אצבע על פתח המצת ונסה להרגיש קומפרסיה כשאתה מסובב את המנוע. הקומפרסיה לא תעיף לך את האצבע מהמקום אבל היא חייבת להיות מורגשת.

זה מאייד שמורכב על מיכל הדלק או בנפרד ממנו?

• תוכן חדש...