Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן מראות קשים, והסרט משיג את מטרתו שהיא להפחיד את הצופה.

אירופה נגררה לאולטרה ליברליזם בתנועת מטוטלת אחרי השואה, והיא מאפשרת דברים אשר פוגעים בליבת הערכים שלה, הסרט מנסה לתת לה צלצול השכמה.

הבעיה שלי עם הסרט היא שהוא מאוד דר שטירמרי (אם כי מבוסס משמעותית לעומת אותו עיתון ארור), ומציג אספקט אחד בלבד של האיסלם. החיסרון בחד צדדיות הזו הוא שהיא עלולה לדחוף את המתונים לזרועות הקיצוניים, שכן הם ירגישו נרדפים.

כך או כך, השרשור הזה יהיה תחת ביקורת קפדנית, נא לשמור על כללי הפורום, לא תהיינה אזהרות נוספות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הבעיה שלי עם הסרט היא שהוא מאוד דר שטירמרי (אם כי מבוסס משמעותית לעומת אותו עיתון ארור), ומציג אספקט אחד בלבד של האיסלם.

אכן הסרטון הוא דמגוגי לתפארת, אבל זה לא אומר שאין דברים בגו'.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לכל דת יש את הצד הקיצוני שלה , הבעיה עם האיסלם בשנים האחרונות הגבולות נעלמים בין הקיצוני לנורמלי .

או שאולי זה תמיד היה ככה ואסון התאומים פשוט "הוציא את זה החוצה", הסרט ללא ספק מפחיד במיוחד שכחושבים במונחים של הגרעין האיראני :shock:.

פורסם

הבעיה עם הדת המוסלמית שהיא מבוססת על החרב.

אף דת בעולם כולו לא שואפת לשלוט על העולם בכח הזרוע כאשר מי שמתנגד לה אחת דתו למות בעינויים.

שימו לב לתפילות שלהם. מה הם מבקשים.

תראו על מה מבוסס ה"חג" הזה - עם הסכינים.

שימו גם לב שכל מוסלמי נאור - מתרחק מהדת שלו וגם מגנה אותה.

הדוגמה הטובה ביותר לזה זאת הפסיכולוגית המוסלמית שהתראיינה לאל ג'זירה ועשתה קירקס מאיש דת מוסלמי שלא ידע מה לענות לה.

פורסם

לא האמנתי שדברים כאלו רשומים שם, איזה בן אדם שפוי יכתוב דבר כזה או "אל".

לדעתי צריך לשדר את זה בכל החדשות בעולם למשך שבוע. פשוט מזעזע.

אני מכיר הרבה מוסלמים, והם אנשים כל כך טובים, אני לא מאמין שהם מאמינים בדברים האלה.

ceyal יש לך אולי קישור לראיון הזה עם הפסיכולוגית המוסלמית?.

פורסם
לא האמנתי שדברים כאלו רשומים שם, איזה בן אדם שפוי יכתוב דבר כזה או "אל".

אני יכול להביא לך ציטטות לא פחות גרועות מהתנ"ך.

ההבדל הוא שסיפורי התנ"ך נתפסים ע"י היהדות המודרנית כשייכים לתקופתם ולא לתקופתינו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ראיתי עכשיו את הסרט.

עם חלק אחד אני מאוד מזדהה, קצת הריבוי של המוסלמים הוא לא אנושי. הם מתרבים כמו עכברים. רק בישראל הם התרבו פי 15 תוך 60 שנה, מ100 אלף בקום המדינה למליון וחצי כיום.

בגלל זה צריך לחוקק חוקי ילודה קולקטיביים- עד 4 ילדים במשפחה.

ברגע שבאירופה יהיהו יותר מדי מוסלמים, אני לא אתפלא אם יעלה עוד היטלר אחד.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

"אני יכול להביא לך ציטטות לא פחות גרועות מהתנ"ך."

אני מעוניין לראות אחד. מעניין מה כתוב אצלנו..

וIRON HORSE

קיים כבר היטלר נוסף, הוא איראני.

פורסם

יש לא מעט כאלה ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...