Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדוגמה של ברית המילה לא בדיוק תופסת כי מה לעשות, המוסלמים עושים גם עושים ברית. רק בגיל 13.

וגם הנוצרים. זה נתפס כמעשה בריאותי.

חשבת שתוכל להפיל אותי עם העובדה שגם מוסלמים הם נימולים, אבל לצערך לא הצלחת. גם את העובדה הזאת אני מכיר, ולכן כלל לא כיוונתי את דבריי למוסלמים.

העובדה שברית מילה נחשבת לאקט שיש בו גם צד בריאותי ידועה ליהודים כבר אלפי שנים, אבל לצערנו רק בעת האחרונה העולם המערבי החל להכיר בסגולותיה.

אני לא רואה מה בדיוק תעזור החרב על הראש של הילד שלי. היא תחזיר את חוסיין?

עובדה נוספת שאולי נעלמה מעיניך היא שבעולם יש עוד כמה דתות מעבר ליהודים, נוצרים ומוסלמים. שער בנפשך מה דעתם של אלה על כך שבמשך שבוע שלם אתה ביודעין גוזר על עצמך לאכול דיקט מגעיל שגורם לך בעיות בעיכול, ולו רק בשל רצונך העז לזכור את אשר עשה האלוהים (שגם על קיומו יש מחלוקת) לבני ישראל במדבר. אני לא רואה איך הגועל הזה (כן, גועל! מצה זה מגעיל אותי) יעזור לי בחיים. אולי העינוי הזה יגרום לאלוהים לעשות לנו איזה נס (עם שניים סוכר)?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חשבת שתוכל להפיל אותי עם העובדה שגם מוסלמים הם נימולים, אבל לצערך לא הצלחת. גם את העובדה הזאת אני מכיר, ולכן כלל לא כיוונתי את דבריי למוסלמים.

שער בנפשך מה דעתם של אלה על כך שבמשך שבוע שלם אתה ביודעין גוזר על עצמך לאכול דיקט מגעיל שגורם לך בעיות בעיכול, ולו רק בשל רצונך העז לזכור את אשר עשה האלוהים (שגם על קיומו יש מחלוקת) לבני ישראל במדבר.?

אז אם כך - בנושא ברית המילה סיכמנו שאין בעיה?

בעניין המצות - הייתי מסכים אתך אם המצות היו גורמות לילד שלי לדמם מהראש תוך כדי צעקות קרב ברחוב.

אבל הן לא.

בנוסף - בניגוד לאיסלם ואולי גם לנצרות - היהדות לא מחפשת בעלי דתות אחרות כדי להכניס אותם תחת כנפיה - להיפך.

פורסם

בטח שאין בעיה. אין לי בעיה עם זה שיש אנשים שמבחירה מחליטים לחתוך את עצמם בגבריות, כמו גם שאין לי בעיה עם כאלה שמוכנים לאכול במשך שבוע מצות או להכות את עצמם עד זוב דם. יש כזה פתגם: "חיה ותן לחיות". אני מאמין גדול בו.

בנוסף - בניגוד לאיסלם ואולי גם לנצרות - היהדות לא מחפשת בעלי דתות אחרות כדי להכניס אותם תחת כנפיה - להיפך.

לא הבנתי איך המשפט הזה מקדם את הדיון בנוגע למנהג השיעים להכות את עצמם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כתב: יש עם "נאצי"? היתה מדיניות נאצית בגיבוי (גם אם שקט) של האזרחים. קרא להם עם, קרא להם חבורה, קרא להם כנופיה. השם זה לא הנקודה. המעשים הם שקובעים.

ספר לי את מי עוד היית מוציא להורג בימינו בגלל קרבה משפחתית.לא הבנתי את השאלה. אבל מי שגדל ויונק את השנאה והתאווה לדם ורצח מינקות - צריך לטפל במי שחינך אותו ולא רק בו עצמו.

זו יכולה להיות קרבה משפחתית וזו יכולה להיות קרבה לכלב של השכן. מי שתומך במעשים כאלו - במיוחד כשמדובר בתאווה לרצח סתם - צריך להעלם מהמפה.זה שהוא בעצמו לא הורג אלא מלמד אחרים לעשות את זה - לא הופך אותו לחסין.

רק על עמלקים נגזרה השמדה?

ומה אם שאר עמי הארץ הכבושה?

לשאר העמים נתנה אפשרות להכנע. מי שלא רצה - דמו בראשו. ככה זה במלחמות.

רק את העמלק (שגם הוא אינו עם במובן המלא של המילה) יש ציווי להשמיד "הכל כולל הכל".

ושוב - בהתאם למעשיהם אז וגם היום - זו הדרך היחידה.

ולגבי המן, אין שום ראיות שהיה קיים.

זכותך לחשוב כך.

והאינקוויזיציה רדפה נוצרים בדיוק כמו יהודים (ראה "שם הורד", שנכתב ע"י היסטריון רציני)

אני לא דיברתי על הנוצרים. דיברתי רק על היהודים המסויימים שניסו לרמות את כל הצדדים.

אני יודע שגם נוצרים נרדפו. שכחת מה קרה לגלילאו?

אל תביע דעות לא מבוססות, צא ולמד!

תסביר לי מה לא מבוסס?

אז אענה לך לפי העקרונות שלך.

יש לי חברה גרמניה.

סבא שלה היה ב-SS (היה בן 16 וגויס בכוח בסוף המלחמה, אבל עדיין).

לשיטתך דמה מותר (משפחה של נאצי).

לשיטתי אני אהרוג כל מי שירצה לפגוע בה בפעם הבאה תבוא לבקר.

אתה רוצה לפתור את הסכסוך הזה ביננו פעם הבאה שניפגש או שיש דרכים יותר מתורבתות להתנהל בן בני אדם?

לגבי האינקוויזיציה, הם רדפו יהודים באופן שיטתי, כמו כל אירופה הקתולית במהלך ימי הביניים. זה היה ספורט יבשתי באותם ימים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אז אענה לך לפי העקרונות שלך.

יש לי חברה גרמניה.

סבא שלה היה ב-SS (היה בן 16 וגויס בכוח בסוף המלחמה, אבל עדיין).

לשיטתך דמה מותר (משפחה של נאצי).

לשיטתי אני אהרוג כל מי שירצה לפגוע בה בפעם הבאה תבוא לבקר.

אני אצטט שוב את מה שכתבתי

מי שגדל ויונק את השנאה והתאווה לדם ורצח מינקות - צריך לטפל במי שחינך אותו ולא רק בו עצמו.

זו יכולה להיות קרבה משפחתית וזו יכולה להיות קרבה לכלב של השכן. מי שתומך במעשים כאלו - במיוחד כשמדובר בתאווה לרצח סתם - צריך להעלם מהמפה.זה שהוא בעצמו לא הורג אלא מלמד אחרים לעשות את זה - לא הופך אותו לחסין.

אם החברה שלך עונה להגדרה הזאת - אני מצטער מראש.

לגבי בני אדם - נאצי או מישהו שחושב כמוהו לא נכלל אצלי תחת הגדרה של בני אדם כך ששוב אני מצטער מראש.

בטח שאין בעיה. אין לי בעיה עם זה שיש אנשים שמבחירה מחליטים לחתוך את עצמם בגבריות, כמו גם שאין לי בעיה עם כאלה שמוכנים לאכול במשך שבוע מצות או להכות את עצמם עד זוב דם. יש כזה פתגם: "חיה ותן לחיות". אני מאמין גדול בו.

אלעד. אתה באמת חושב שאכפת לי מכנופיית המטורפים שמכים את עצמם בסכינים?

שימשיכו אם זה עושה להם טוב.

אני נתתי את המנהג הזה כדוגמה לברבריות. כמו שאר המנהגים שלהם שמופיעים בקוראן - להרוג כופרים, לחתוך להם את הראש בחרב, להיות שהיד עם 70 בתולות וכולי וכולי.

מעניין - אבל מוטיב החרב והראש הנחתך עושה רושם כמוטיב המועדף עליהם.

לגבי המשפט האחרון - זה עוד הבדל בין האיסלם והיהדות.

פורסם

העובדה שברית מילה נחשבת לאקט שיש בו גם צד בריאותי ידועה ליהודים כבר אלפי שנים, אבל לצערנו רק בעת האחרונה העולם המערבי החל להכיר בסגולותיה.

אני חייב לתקן את הדעה השגויה על ברית מילה. כיום אף רופא לא ממליץ על ברית מילה באופן גורף. אתה מוזמן ללכת לבית חולים שניידר אליו מגיעים מדי שבוע כשישה תינוקות שיש להם סיבוך כתוצאה מברית המילה. בשנות החמישים בארה"ב הרופאים חשבו שכדאי לעשות ברית מילה לתינוקות. היום אף רופא שלא מונע מסיבה דתית לא ממליץ על זה. (חוץ מעניין האיידס באפריקה).

זה כמו שיגידו שכדאי לכרות לכל הנשים את השדיים כדי למנוע את סרטן השד. (או להוציא לכל הילדים את השקדים כדי למנוע דלקת גרון, או להוציא לכל הילדים את התוספתן כדי למנוע דלקת).

ולגבי הגרמנים, תאמין או לא, אבל היטלר לא יצא בראש חוצות והודיע לאומה הגרמנית שהם מתכוונים להרוג את כל היהודים. (ועד היום הגרמנים מאוד מתביישים בעובדה שזה קרה).

יותר מעניין זה למשל מה עשו (ועדיין עושים) הבריטים לאבוריגי'נים באוסטרליה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תחזירו את הסרט!

צריך להגיש טביעה =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

עובדה נוספת שאולי נעלמה מעיניך היא שבעולם יש עוד כמה דתות מעבר ליהודים, נוצרים ומוסלמים. שער בנפשך מה דעתם של אלה על כך שבמשך שבוע שלם אתה ביודעין גוזר על עצמך לאכול דיקט מגעיל שגורם לך בעיות בעיכול, ולו רק בשל רצונך העז לזכור את אשר עשה האלוהים (שגם על קיומו יש מחלוקת) לבני ישראל במדבר. אני לא רואה איך הגועל הזה (כן, גועל! מצה זה מגעיל אותי) יעזור לי בחיים. אולי העינוי הזה יגרום לאלוהים לעשות לנו איזה נס (עם שניים סוכר)?

איך אתה יכול להשוות אכילת מצות ללהכות ולחתוך את עצמך עד זוב דם?

אתה לא חייב לאכול מצות גם כאלה ששומרים על כשרות בפסח יכולים לאכול כמעט הכל חוץ מזה שמצה זה דווקא דיי טעים :-).

מלבד זאת פסח אחלה חג , חופש והרבה בשר על האש 8).

פורסם

מי שגדל ויונק את השנאה והתאווה לדם ורצח מינקות - צריך לטפל במי שחינך אותו ולא רק בו עצמו.

אז בוא ניקח את אמת הבוחן שלך (ונתעלם שנייה מההגדרה מה זה יניקה ומהי "תאווה סתם" ומי קובע זאת).

זוכר את סיפור המ"פ שהעלילו עליו שרצח ילדה עזתית בת 12 בדם קר.

כששמרתי בהתנחלות אחראי האבטחה במקום טען שזה בסדר גמור ושלא צריך לעשות דבר נגד המ"פ (בדיעבד התברר שלא היתה הוצאה להורג של הילדה, אבל הוא לא ידע זאת דאז), כי זו "בסה"כ ערבייה".

עכשיו תגיד לי, בהתחשב בעובדה שעמדתי מולו עם מחסנית בהכנס, האם הייתי צריך להעלים אותו ואת מי שהניק אותו מהמפה באותו הרגע?

פורסם

לשאלתך הראשונה.

אסור להתעלם סתם מדברים.

תאווה לרצח סתם היא להוריד ראש של איזה יהודי רק כי הוא לידך באותו רגע.

או להוריד ילדה מסכנה בת לאמשנה איזה גיל רק כי היא הלכה ברחוב.

הסיטואציה שאתה מתאר היא לא כל כך תמימה כי הפלסטינים ידועים בחיבתם להתאבדות ואף אחד לא ידע באותו רגע אם הילדה היתה פצצה מהלכת או מישהי שנשלחה בכח לשם.

בטעות היא לא הגיעה למקום הזה.

לשאלתך השניה

אם היה מדובר בכל עם אחר - הייתי מסכים איתך עקרונית.

מאחר ומדובר בעם שהוא בעצמו נשוא השרשור הזה - אני יכול להבין את צורת ההתבטאות שלו.

מבחינתי הייתי מתייחס בהבנה דומה לניצול שואה אם היה מדבר כך על משפחתו של נאצי.

פורסם

אל תיתמם.

אנחנו לא מתייחסים למ"פ, אנחנו מתייחסים לאחראי האבטחה שמוכן לקבל הרג של ילדה רק כי היא ערבייה בלי הסתייגויות. מבחינתו (ואלו היו דבריו) זה שהיא לא היתה מעורבת בכלום לא אומר שדמה לא מותר. הוא שווה כדור בראש או לא?

משני המשפטים האחרונים שלך אני מבין שהשאלה שקובעת היא "מי התחיל?". מותר לחסל עם אחר אם "הוא התחיל". ומי קובע מי התחיל?

פורסם

אני לא מיתמם.

לקחת מקרה כזה ולהוציא אותו מהקשרו כאילו הוא קרה בשוודיה - זו היתממות ודמגוגיה.

מי התחיל או סיים לא מעניין אותי.

מה שמשנה זה המטרה והדרך.

אם המטרה של האחד היא להשמיד את השני רק בגלל שהוא קיים - וזה כדרך חיים כפי שראינו היטב ואנחנו לומדים על בשרנו

אם אותו אחד לומד ומלמד את זה בבית הספר, ברדיו, בטלוויזיה ובבית התפילה שלו

אז אני מבין את הצד השני.

כדור בראש? על מה? על זה שהוא ראה בטלוויזיה איך ילדה בת 3 אומרת שצריך להרוג אותו כי הוא יהודי?

פורסם

הבנתי.

אז תסביר לי איזה הקשר מתיר להרוג ילדה שלא עשתה דבר רע, שאלמד את מי מחסלים ומתי, כי אני קצת מבולבל.

• תוכן חדש...