Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יכול להביא לך ציטטות לא פחות גרועות מהתנ"ך.

אני אשמח לקרוא את הפסוקים האמורים.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

sk, יש שאלה שמעניינת אותי, אולי כערבי נוצרי ישראלי תוכל לענות עליה. כפי שציינת, הערבים הנוצרים (בכל רחבי העולם הערבי) סובלים מהתנכלויות של שכניהם המוסלמים. אם כך, איך זה שרואים מנהיגים ערבים נוצרים רבים שתומכים בכל פה בג'יהדיסטים למיניהם (נסראללה ושות')? השאלה הזו באה בלי קשר להיות המנהיגים של ערביי ישראל קיצוניים משמעותית (לתפיסתי לפחות) מאשר הקהל שבוחר בהם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הרגע ראיתי את הסרט. פשוט מזעזע.

מה שהכי זיעזע אותי, אגב, זה הראיון עם הילדה בת השלוש וחצי. כבר בגיל הזה הם יודעים שאללה ציווה להשמיד את היהודים.

למי שעוד לא ראה את הסרט, יש אותו ביוטיוב. הגרסה האנגלית מחולקת לשני חלקים. כנסו ותחפשו:

Fitna the Movie Official Release .

צריך להרשם בשביל לראות אותו, על מנת להבטיח שאתה מעל 18 (ההרשמה חינם ולוקחת חצי דקה לכל היותר).

בסרט יש תמונות מאוד קשות, קחו את זה בחשבון אם אתם מחליטים לראות.

"ai motoare capul doare"

פורסם
הציווי להרוג את העמלקים

את זה אני מכיר, תגיד לי פסוק שאני לא מכיר.

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם
מה המטרה של כל המוסלמים?

כל הסרט מדובר על היהודים, היהודים הם כאלה והם כאלה ואפילו המטורף ההוא הוציא שם חרב וטען שצריך להוריד ליהודי את הראש.

מה הם מצפים שיבוא? אללה יירד ויחלק סוכריות?

אף אחד מהמטומטמים שיושבים בסרט ומקשיבים לאותו "מנהיג" שמבלבל את השכל לא חושב מה המטרה של כל זה ומה הוא רוצה ולמה אני צריך ללכת למסע חיסול כל יהודי שני שהוא רואה?

אוהד.

אוהד

המטרה של האיסלם היא השמדת הכופרים. מי הם הכופרים? בראש ובראשונה היהודים.

ואחרי זה - אלו שעוזרים להם לפי שיטתם.

למה? שאל את זה שהמציא את הדת הזאת. זה שישב והעתיק מהתנ"ך 80 אחוז ואילתר עוד 20 אחוז.

אפשר לומר שהשורשים של השנאה הזאת קיימים עוד מימי התנ"ך - בזמן בו גירשה אשתו של אברהם את ישמעל מהבית.

מצד שני - קח את היטלר. הרי הוא כתב במפורש שכל כוונת המלחמה היתה להשמיד את היהודים.

כל הכיבושים וכל הנצחונות וכל מה שמסביב - היו רק תפאורה למטרה האמיתית שהיתה אחת - השמדת היהודי באשר הוא.

לא מאמינים = תסתכלו בספר מיין קאמפ.

המוסלמי המאמין מתאווה בכל ליבו למות מות קדושים.

זאת המטרה וזה השיטה.

העם שחי ע ל החרב - מת בחרב.

כל המסורת שלהם מבוססת על השהיד הזה והשהיד השני והשהיד השלישי.

עד כדי כך שכדי שהשהיד הפוטנציאלי לא יתחרט - מבטיחים לו 70 בתולות ואוכל ככל שירצה ולא רק זה - הוא לא יצטרך ללכת לשירותים.

ככה שבמילים אחרות - האדם הכי קדוש באיסלם זה השהיד - זה שהרג הכי הרבה ומת תוך כדי.

לא האדם הטוב והמיטיב עם הבריות ולא זה שמקיים את ההלכות שלהם.

אז אתה מצפה לאיזושי מחשבה על מטרה חוץ מהמטרה הזאת?

אם לא יודעים - לא חייבים לכתוב. על העאשוראא' (ASHURA) שמעת?

אלעד - לא הבנתי מה בדיוק אני לא יודע.

כתבת בדיוק את מה שאני כתבתי

ה"חג" שלהם לא מעניין אותי - כתבתי על המאפיינים.

"חג" שבו כנופיה של חולי נפש דוקרים אחד את השני עם סכינים נראה לך חג נורמאלי? או חג של צמאי דם?

פאולו - העם היחיד שיש כלפיו ציווי של השמדה טוטאלית הוא העמלקי.

אחד מצאצאיו ללא ספק הוא המן

השני הוא הנאצי.

יש לך ספק האם לא צריך להשמיד אותו, את משפחתו ואת כל מי שתומך בו? אתה חושב שהוא יכול להחזיק בדעות האלו בלי תמיכה של משפחתו הקרובה?אתה חושב שאם תחסל רק אותו - המשפחה שלו לא תמשיך את דרכו?

לי אין.

פורסם
אף דת בעולם כולו לא שואפת לשלוט על העולם בכח הזרוע כאשר מי שמתנגד לה אחת דתו למות בעינויים

המושג "אינקוויזיציה" מוכר לך?:roll:

לדעתי האיסלאם (בתור הדת המונותאיסטית הצעירה ביותר) עובר עכשיו את אותו השלב שהיהדות עברה בימי בית שני והנצרות בימי הביניים. פשוט האמצעים שלהם מתקדמים יותר (הודות לשאר העולם הנאור), וזה גם קרה בעידן הגלובליזציה, ויש לנו את חוסר המזל לחיות בתקופה הזו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בניגוד לדעה הרווחת - מהאינקויזיציה סבלו רק ה"מתחזים". אלו שהיו יענו נוצרים בחוץ ויהודים בסתר.

יהודי ששמר על יהדותו לא נפגע פיזית - אלא בכסף.ליהודים לא איפשרו לסחור ולא להלוות בריבית (וזו היתה המלאכה העיקרית שלהם אז)

מכאן ברור שמי שהיה עשיר חיפש תחבולות איך לשמור על כספו ועבודתו.

והוא זה שסבל.

לא שיש איזושהי הצדקה לעניין - אבל עדיין - לא מדובר במשהו כמו האיסלם.

תסביר לי מה בדיוק עברה היהדות בימי בית שני?

פורסם
sk, יש שאלה שמעניינת אותי, אולי כערבי נוצרי ישראלי תוכל לענות עליה. כפי שציינת, הערבים הנוצרים (בכל רחבי העולם הערבי) סובלים מהתנכלויות של שכניהם המוסלמים. אם כך, איך זה שרואים מנהיגים ערבים נוצרים רבים שתומכים בכל פה בג'יהדיסטים למיניהם (נסראללה ושות')? השאלה הזו באה בלי קשר להיות המנהיגים של ערביי ישראל קיצוניים משמעותית (לתפיסתי לפחות) מאשר הקהל שבוחר בהם.

יש סיבה פשוטה מאוד, גזענות..

כידוע ערבים בישראל מקבלים יחס חרא, כמו שחורים בארצות הברית לפני מלחמת האזרחים.

וזה מוצדק עקב רצון הערבים להרוג את היהודים, ושנאת הערבים ליהודים.

אבל לא זכור לי פעם "אולי היה אבל אני לא יודע" על מחבל נוצרי, פיגוע נוצרי, מהומות נוצריות וכולה..

זאת אומרת מאז קום המדינה הנוצרים לא מהווים סכנה לביטחון המדינה.

אבל בכל זאת המדינה והעם היהודי מתיחס לנוצרים כמו ערבים מוסלמים. וזה אסור.

ערבים נוצרים רחוקים שנות אור מערבים מוסלמים בכל נושא שתבחר, חוץ מטרור.

ערבים נוצרים לא הולכים לצבא כמו דרוזים מסיבה אחת. אנחנו לא מתפשרים. או הכול או כלום.

זאת אומרת תנאים כמו יהודים, ואפשרות לחיל האוויר, ולחיל הים. המדינה סירבה. וחבל שכך.

נכון רוב האנשים מחבבים נוצרים יותר ממוסלמים, אבל איך תבדיל בינהם, אה בעזרת הצלב.

אבל אם כולנו נלבש צלב כדי להבדיל אותנו, יש שתי בעיות

1) זה מזכיר משהו אע "גרמניה", למרות שהכוונה לא רעה פה

2)המוסלמים יקרעו לנו את הצורה

אז מה עושים, יהודים לא מקבלים אותנו, אנחנו חיים בין מסולמים.

אין נוצרי אחד שרוצה לחיות תחת שלטון של מוסלמי, כל חברי הכנסת לא נבחרו על ידי נוצרים , נוצרים זה 1.7% מכלל האוכלסיה, נראה לי אפילו פחות.

קיצר אין מישהו שמיצג ערבים נוצרים, כי אי אפשר, אנחנו פשוט לא מצביעים. ומי שכן, מצביע לערבי אולי הוא יעזור לנו.

אבל יש ערבים נוצרים שונאים יהודים או לא מחבבים, בגלל האפליה והגזענות כלפי הנוצרים.

אני יכול להגיד לך שבחיים לא שמעתי נוצרי אחד מתבטא נגד המדינה.

סליחה אם בילבלתי אותך.

משהו נחמד לקרוא

פורסם

SK - רק נשאר לי להצטער על זה.

חבל שלא למדו במדינה הזאת לעזור למי שלצדך.

אבל מאחר וזה קורה בכל התחומים (וגם לדרוזים ולבדואים)- אני לא מתפלא - רק מצטער.

פורסם
את זה אני מכיר, תגיד לי פסוק שאני לא מכיר.

נו אז אתה רואה שגם בתנ"ך יש אלימות. ואפשר להכין סרט דומה על התנ"ך, רק שלא יהיו צילומים שימחישו. ההבדל ביננו לבינם שאנחנו לא רוצחים בשם התנ"ך, הם כן.

ד"א ממליץ בחום לראות את הסדרה "תא רדום" "sleeper cell" שמציגה תא טרור בתוך שטחי ארה"ב.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אמנם יש גם בתנ"ך, אבל מתוך הסרט הזה, אני ספרתי שלושה מקומות בהם דוקלמו פסוקים המסיטים לרצח.

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם
המטרה של האיסלם היא השמדת הכופרים. מי הם הכופרים? בראש ובראשונה היהודים.

דווקא ההיסטוריה מלמדת שבימי הביניים האיסלם היתה הדת/תרבות המתונה והסבלנית יותר, גם למיעוטים וגם בכלל. בזמן שאירופה הנוצרית היתה שקועה במחשכים בארצות האיסלםפרחו היהודים, כמו גם המדע והתרבות (כולל שימור תרבות יוון העתיקה). התוקפנות הייתה אז מעשה ידם של הנוצרים (מסעות הצלב) מה שבא ללמד שכל סיפור ניתן לפרשן בהתאם לנסיבות וזה מה שקורה לכל הדתות.

פאולו - העם היחיד שיש כלפיו ציווי של השמדה טוטאלית הוא העמלקי.

אחד מצאצאיו ללא ספק הוא המן

השני הוא הנאצי.

יש לך ספק האם לא צריך להשמיד אותו, את משפחתו ואת כל מי שתומך בו? אתה חושב שהוא יכול להחזיק בדעות האלו בלי תמיכה של משפחתו הקרובה?אתה חושב שאם תחסל רק אותו - המשפחה שלו לא תמשיך את דרכו?

לי אין.

יש עם "נאצי"?

זה חידוש.

ספר לי את מי עוד היית מוציא להורג בימינו בגלל קרבה משפחתית.

רק על עמלקים נגזרה השמדה?

ומה אם שאר עמי הארץ הכבושה?

ולגבי המן, אין שום ראיות שהיה קיים.

והאינקוויזיציה רדפה נוצרים בדיוק כמו יהודים (ראה "שם הורד", שנכתב ע"י היסטריון רציני)

אל תביע דעות לא מבוססות, צא ולמד!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אלעד - לא הבנתי מה בדיוק אני לא יודע.

כתבת בדיוק את מה שאני כתבתי

ה"חג" שלהם לא מעניין אותי - כתבתי על המאפיינים.

"חג" שבו כנופיה של חולי נפש דוקרים אחד את השני עם סכינים נראה לך חג נורמאלי? או חג של צמאי דם?

אתה לא יודע שבמהלך החג הזה הם מכים את עצמם כהכאה על חטא על כך שהם לא באו לעזרתו של חוסין בקרב בכרבלא שבעיראק.

כנופיה של חולי נפש? תחשוב איך ברית מילה מצטיירת בעיני הגויים :roll:

הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש עם "נאצי"? היתה מדיניות נאצית בגיבוי (גם אם שקט) של האזרחים. קרא להם עם, קרא להם חבורה, קרא להם כנופיה. השם זה לא הנקודה. המעשים הם שקובעים.

ספר לי את מי עוד היית מוציא להורג בימינו בגלל קרבה משפחתית.לא הבנתי את השאלה. אבל מי שגדל ויונק את השנאה והתאווה לדם ורצח מינקות - צריך לטפל במי שחינך אותו ולא רק בו עצמו.

זו יכולה להיות קרבה משפחתית וזו יכולה להיות קרבה לכלב של השכן. מי שתומך במעשים כאלו - במיוחד כשמדובר בתאווה לרצח סתם - צריך להעלם מהמפה.זה שהוא בעצמו לא הורג אלא מלמד אחרים לעשות את זה - לא הופך אותו לחסין.

רק על עמלקים נגזרה השמדה?

ומה אם שאר עמי הארץ הכבושה?

לשאר העמים נתנה אפשרות להכנע. מי שלא רצה - דמו בראשו. ככה זה במלחמות.

רק את העמלק (שגם הוא אינו עם במובן המלא של המילה) יש ציווי להשמיד "הכל כולל הכל".

ושוב - בהתאם למעשיהם אז וגם היום - זו הדרך היחידה.

ולגבי המן, אין שום ראיות שהיה קיים.

זכותך לחשוב כך.

והאינקוויזיציה רדפה נוצרים בדיוק כמו יהודים (ראה "שם הורד", שנכתב ע"י היסטריון רציני)

אני לא דיברתי על הנוצרים. דיברתי רק על היהודים המסויימים שניסו לרמות את כל הצדדים.

אני יודע שגם נוצרים נרדפו. שכחת מה קרה לגלילאו?

אל תביע דעות לא מבוססות, צא ולמד!

תסביר לי מה לא מבוסס?

אתה לא יודע שבמהלך החג הזה הם מכים את עצמם כהכאה על חטא על כך שהם לא באו לעזרתו של חוסין בקרב בכרבלא שבעיראק.

כנופיה של חולי נפש? תחשוב איך ברית מילה מצטיירת בעיני הגויים :roll:

הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.

הדוגמה של ברית המילה לא בדיוק תופסת כי מה לעשות, המוסלמים עושים גם עושים ברית. רק בגיל 13.

וגם הנוצרים. זה נתפס כמעשה בריאותי.

אני לא רואה מה בדיוק תעזור החרב על הראש של הילד שלי. היא תחזיר את חוסיין?

• תוכן חדש...