Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המתיישב הרג אותה?

לא, כי גם אני מבולבל.

תפסיק להוציא דברים מהקשרם. דובר על מקרה מאד ספציפי.

מי שמכה אותך - מותר לך לפחות להוציא את התסכול שלך בדיבורים.

מילא הוא היה עושה מעשה - היה אפשר עוד לומר משהו.

ואם אתה רוצה להפוך את זה שוב למי התחיל ומי סיים - אז בשבילך: הם התחילו, סתם, שישלמו על זה.

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבנתי.

אז תסביר לי איזה הקשר מתיר להרוג ילדה שלא עשתה דבר רע, שאלמד את מי מחסלים ומתי, כי אני קצת מבולבל.

תן לי לשאול אותך שאלה.

אתה חייל, מפקד כיתה שנכנסה לפעילות, עומד מולך מחבל ביד אחת עם AK על אוטומט מתחיל לרסס אותך ואת כל החיילם שלך, ביד השניה הוא תפס ילד כמגן אנושי. תסתכן במוות שלך ושל החיילים שלך ,שאתה אחראי עליהם רק כדי לא להרוג את הילד, או שתירה לכיוון המחבל בידיעה שאתה מסכן את הילד ורוב הסיכווים שהילד ימות? אבל לא תצטרך להסביר להורי החיילים למה הבן שלהם מת.

זה המצב שאיתו מתמודדים החיילים בשטח!

לישראל ניתנה אפשרות, הילדים שלנו או הילדים שלהם. באמת תסלח לי אם אנחנו מעדיפים את שלום הילדים שלנו.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אתה דמגוג. השאלה היא האם זה לגיטימי להתיר את דמה של הילדה רק כי היא ערבייה. לא דובר כאן על סיכון ישראלים אז אל תכניס את זה למשוואה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
תפסיק להוציא דברים מהקשרם. דובר על מקרה מאד ספציפי.

מי שמכה אותך - מותר לך לפחות להוציא את התסכול שלך בדיבורים.

הילדה לא הכתה אף אחד. היא הלכה לבית הספר.

אני אסכם: מי שחושב שהוצאה להורג של ילדה בת 12 שלא עשתה רע בעצמה לאף אחד זה לגיטימי כי היא ערבייה, מבחינתי האיש הזה הוא נאצי בדעותיו כמו כל נאצי אנטישמי קלאסי. לא פחות ולא יותר.

לסוס - הייתי יורה בלי לחשוב פעמיים וגם יישן טוב בלילה. אבל לא זה המקרה דנן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא חושב שזה נכון להסיט את הדיון הכללי למקרה ספציפי,

falou הדיון הוא על הדת המוסלמית וכיצד הם רואים את מילוי חובתם כמוסלמים, ליהודים באופן כללי אין שום רצון לכפות את דתם/אמונתם על עמים אחרים (לא סותר את הכפיה בתוך העם) אין ולא היה רצון לעם היהודי לשלוט ולהשתלט על העולם.

המקרה היחיד שעולה לי בראש הוא הציוי שקיבלו בני ישראל לכבוש את הארץ המובטחת, אבל כיום אני בטוח שאין רצון כזה.

לנוצרים הייתה תקופה כזו לדעתי מפרשנות עקומה ושימוש בדת וזרמיה השונים ככלי בידי המנהיגים לשלוט בהמון. אך כיום אין מדינה שיוצאת למלחמה "כי בברית החדשה כתוב..." גם אם זו מלחמה של מדינה או קבוצה נוצרית זה לא בא מתוך אידיאולגיה נוצרית טהורה.

אצל המוסלמים מאידך קיים ציוי להמיר את דתם של כל הכופרים ובמידה ויסרבו להשמידם, הבעיה היא כמו שכבר נאמר כאן שהאיסלם היא דת צעירה יחסית והיא עוברת את אותם תהליכים שעברו היהדות והנצרות, כמו כן יש יותר מידי מטורפים שמנסים לקיים את הציווי בכל מחיר. ההיסטוריה מלמדת שזה כנראה יעבור להם עוד כמה מאות שנים. השאלה היא האם אנחנו (היהודים) נהיה כאן לחזות בכך.

לאורך ההיסטוריה עמים וקבוצות התנהגו בברבריות ובאכזריות הרבה יותר מהמוסלמים פשוט בעידן הנוכחי פעולות אלו מבוצעות ע"י כלי נשק שלא היו קיימים אז, בנוסף הפעולות מקבלות פרסום כלל עולמי ושפיטה של מעשים אלו דרך עיניים אוביקטיביות יוצרת ביקורת שלא הייתה קיימת לפני 200 שנה או יותר.

יחס העולם לאיסלם הוא כמו לשכן המטורף בבנין, תנסה לרצות אותו בכל מחיר ותתפלל שיתקוף אחרים ורק שלא יתקוף אותך.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
הילדה לא הכתה אף אחד. היא הלכה לבית הספר.

אני אסכם: מי שחושב שהוצאה להורג של ילדה בת 12 שלא עשתה רע בעצמה לאף אחד זה לגיטימי כי היא ערבייה, מבחינתי האיש הזה הוא נאצי בדעותיו כמו כל נאצי אנטישמי קלאסי. לא פחות ולא יותר.

לסוס - הייתי יורה בלי לחשוב פעמיים וגם יישן טוב בלילה. אבל לא זה המקרה דנן.

אני לא מכיר מקרה שחיילים ירו על ילדה סתם ככה. ואם ככה הארוע הצטייר, התקשורת שמנוהל ע"י שמאלנים בעיקר גרמה לזה.

ללכת בין כוחות צה"ל לבין מחבלי חמאס, סתם ככה?! נו באמת משהו לא הגיוני פה.

פורסם

ככה זה כשחיים בסרט.

ילדות הולכות לטייל בשדה מוקשים

מוסלמים רוצחים כי הדת שלהם חדשה

אבל מי שאשם בזה זה תמיד היהודי.

נו שויין.

פורסם
אני לא מכיר מקרה שחיילים ירו על ילדה סתם ככה. ואם ככה הארוע הצטייר, התקשורת שמנוהל ע"י שמאלנים בעיקר גרמה לזה.

ללכת בין כוחות צה"ל לבין מחבלי חמאס, סתם ככה?! נו באמת משהו לא הגיוני פה.

אתה לא עוקב.

זה לא קרה, זו היתה עלילה של החיילים על המ"פ. אבל מבחינת הקב"ט באותה התנחלות גם אם המקרה היה נכון זו לא בעיה. באותם מילואים חבר כמעט הורד שומר דרוזי חמוש ששמר על פועלי בנייה, בגלל שלא יודענו שיש עוד חמוש בשטח (ואחד עם מבטא ערבי...).

הקב"ט אמר שלא נורא אם היינו מורידים איתו, כי לא יהודים לא צריכים להסתובב עם נשק אצלו בהתנחלות. זה שמדובר באזרח ישראלי, דרוזי ששירת בצה"ל - כל זה לא משנה. גם לנו יש את הפאשיסטים שלנו.

פורסם

אולי אותו קב"ט חווה טרגדיות חוזרות ונשנות מצד ערבים שגרמו לו לשנאה עמוקה, אני לא מצדיק הרג חפים מפשע וילדים בפרט, אבל יש הבדל בין פאשיזם על רקע השקפת עולם או דת לבין פשיזם שנוצר עקב לחימה וטרגדיה שנובעת ממנה, אין להשוות בינהם.

פורסם
אולי אותו קב"ט חווה טרגדיות חוזרות ונשנות מצד ערבים שגרמו לו לשנאה עמוקה, אני לא מצדיק הרג חפים מפשע וילדים בפרט, אבל יש הבדל בין פאשיזם על רקע השקפת עולם או דת לבין פשיזם שנוצר עקב לחימה וטרגדיה שנובעת ממנה, אין להשוות בינהם.

אם כך גם להיטלר אתה סולח, כי היה לו חתיכת רקע פסיכולוגי קשה שהוביל אותו להיות מה שהיה? בעצם לכל אחד יש, אלא אם הוא פשוט פסיכופט ואז זה עניין של אי שפיות מולדת.

טוב נו, בנאדם מבוגר שלובש שמלה הוא בטח יש לו issues שמצדיקים את הפאשיזם שלו...

פורסם

היטלר ימח שמו היה פאישסט עם השקפת עולם שמובססת על תורת הגזע.

אותו קב"ט כנראה אדם חולה ופגוע טראומתית, צריך עזרה פסיכולוגית להתגבר על השנאה והבעיות הפנימיות שנוצרו לו.

ד"א אין פה שאלה של סליחה או קבלה, יש פה נסיון להשוות את היהודים גם לדת המוסלמית או להציג אותה כחלק מהפאשיזם, זו טעות כיוון שהשנאה שנוצרה באיזור היא עקב לחימה, לא מטעמי דת/השקפת עולם.

זה מה שהרב אמר: "הגמרא אומרת שאם הגויים לקחו לעם ישראל כסף הם יחזירו זהב, כל מה שלקחו הם יחזירו יותר, אבל במקרים כמו אלה אין מה להחזיר כי, כאמור, אלף ערבים לא שווים כמו בחור ישיבה אחד", אמרו שם באזכרה שהגמרא אמרה שאם הגויים לקחו כסף הם יחזירו זהב, במקרה זה מדובר בבני אדם ואלף ערבים לא שווים בחור ישיבה אחד, להיפך הרב בה ואומר אל תקחו את הפסוק הזה כדי לנקום, מדובר כאן בבני אדם ואי אפשר לעשות הקבלה במקרה זה!

יש עיתונאים ובמיוחד אלו של YNET שצריך לשטוף באסלה.

פורסם

איציק אין צורך להסביר

הרי תמיד יהיה מי שיגיד שזה לא נכון.

הרי הם היו שם.

פורסם
היטלר ימח שמו היה פאישסט עם השקפת עולם שמובססת על תורת הגזע.

היטלר היה בנאדם שהאמין במה שהאמין בגלל איך שחייו עצבו אותו, בדיוק כמו אותו קב"ט. ואם אתה חושב שהוא ייחודי בדעותיו באותה התנחלות, אתה טועה. חייתי שם 3 שבועות והבנתי פתאום הרבה דברים.

פורסם

יש עיתונאים ובמיוחד אלו של YNET שצריך לשטוף באסלה.

+1

לגבי ההשואה בין 1000 ל1

לכל חייל משלמים שקל וחצי לשעה כדי שיגן על האזרחים במדינה.

אם בעבודה שלו הוא יצטרך להרוג אלף ערבים , כדי שהערבים לא יהרגו אחד משלנו, כך החייל יעשה. בשביל זה הוא גויס.

לישראל ניתנה אפשרות, הילדים שלנו או הילדים שלהם. באמת תסלח לי אם אנחנו מעדיפים את שלום הילדים שלנו

• תוכן חדש...