Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קשה ךקרוא בני אדם כאלה, יכול מאוד להיות שהוא אכן "חזר בתשובה" , ויכול מאוד להיות שזה סתם סיפור כיסוי.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
"כילד הייתי קורבן לשטיפת מוח. לימדו אותי שירים על הריגת יהודים. עכשיו אני רואה מיליוני ילדים אחרים שגם הם קורבנות של אידיאולוגיה פשיסטית" - כך אומר ל-ynet ווליד שועיבת, פלסטיני לשעבר מבית סחור שהפך ממחבל שכמעט ביצע לינץ' בחייל והניח מטענים - לנכס הסברתי ויעיל של ישראל בארצות הברית.

הוא גדל בבית סחור, ושם חונך ש"ישו הוא מהפכן פלסטיני". "חומר הלימוד המוסלמי הגיע מירדן, והחינוך היה אנטישמי", סיפר בראיון ל-ynet. "המורים שלי היו 'אחים מוסלמים' בוגרי 'אל-אזהר'. בית הספר היה בקרבת קבר רחל, אך איש לא לימד אותי מי היתה רחל. כעבור שנים שאלתי את דודי, שכיהן כמפקח על החינוך בבית לחם, איך ייתכן שלא לימדו אותי אותי מי היתה רחל, והוא השיב: 'רחל היתה זונה יהודייה".

בראיון לרשת CNN סיפר שועיבת כי החינוך לשנאת היהודים מתחיל מינקות. "מגיל חמש אתה מגויס ולומר לשנוא את היהודים. עם השנים אתה לומד גם להכחיש את השואה ואידיאולוגיה גזענית. נסראללה מתנצל על ירי רקטות ופגיעה בערבים אבל לא מתנצל על פגיעה בילדים יהודים. זה כמו התמכרות לסם. לבצע לינץ' בשני חיילים ישראלים ברמאללה ולהציג בגאווה את הדם היהודי על הידיים

י.

יותר מזה לא צריך.

זה מסכם את השרשור כולו.

הרעל נכנס מינקות.

אני בהחלט מבין את הקב"ט. 80 אחוזי סיכוי שהילדה הזאת היתה הופכת למחבלת מתאבדת.

זה לא המצאה שלי אלא סקר שנערך בעזה ובו 80 אחוז הביעו תמיכה בחמאס ובהתאבדויות.

פורסם
הרעל נכנס מינקות.

בוודאי.

בספרי חסמב"ה, עזית ושות' עם הערבי המטומטם, המכוער והרשע שמתואר שם.

בשירים עם שורות "יש אנשים עם לב של אבן, יש אבנים עם לב אדם".

או בדם ואש יהודה תקום.

ועוד הרבה.

הפוסל במומו?

ועוד איך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

באמת על משקל דומה, אנחנו קופים וחזירים וצריך לחתוך לנו את הראש, הם מטומטמים, ההשוואה אכן במקום. :roll:

ד"א אדון falou בהערה שנתת על "השמלה" של כבוד הרב, שהוא פריט לבוש שלובשים הרבנים על חליפה רגילה, הפריט לבוש הזה מזוהה עם בני עדות המזרח ודי מקובל משם, הצלחת להעליב גם את בני עדות המזרח, גם את הדתיים וגם את קהילת הקוקסינלים, באמת הערה במקום.

פורסם

falou היקר, את ה"שמלה" הזאתי לובשים גם ערבים (עדות המזרח).

ערבים- שאתה כל כך מגן עליהם וכל כך אוהב אותם.

(מצטרף למה שאמר איציק).

Kia Sportage, 2014 

פורסם
בוודאי.

או בדם ואש יהודה תקום.

ועוד הרבה.

הפוסל במומו?

ועוד איך.

הספרים הללו מייצגים נאמנה את תקופתם, וזהו. היום כבר לא תמצא התייחסויות כאלו בספרי ילדים, וגם כשאני קראתי אותם אי שם בשנות השמונים, הם נראו אנכרוניסטיים למדי, ושייכים לתקופה אחרת (במיוחד בגלל שרובם עסקו בהכפשת המצרים שכבר היה לנו הסכם שלום איתם). כשהספרים הללו לא מגובים במציאות תומכת מצד כלי התקשורת והסביבה, אין להם השפעה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
בוודאי.

או בדם ואש יהודה תקום.

ועוד הרבה.

הפוסל במומו?

ועוד איך.

איפה כאן יש בעיה, אני לא הבנתי.

מילא אם היה כתוב בספרי חסמב"ה שמצוותו של אלוקים לשחוט מוסלמי ולערוף את ראשו עם חרב כי הוא מוסלמי

מילא אם בשיר היה מומלץ לקחת פטיש ולנפץ את לב האבן

ומילא - אם באמת יהודה היתה קמה בבתי הקפה של תל אביב

הייתי מבין

אבל עם שורות כאלו - במיוחד כשהם נאמנים למציאות אז ועכשיו - אני לא מוצא מום.

אלא אם אתה טוען שמוטה גור, פוצ'ו, יגאל מוסינזון ויוסי גמזו - כולם מרעילי ילדים קטנים.

נו שויין.

פורסם
הספרים הללו מייצגים נאמנה את תקופתם, וזהו. היום כבר לא תמצא התייחסויות כאלו בספרי ילדים, וגם כשאני קראתי אותם אי שם בשנות השמונים, הם נראו אנכרוניסטיים למדי, ושייכים לתקופה אחרת (במיוחד בגלל שרובם עסקו בהכפשת המצרים שכבר היה לנו הסכם שלום איתם). כשהספרים הללו לא מגובים במציאות תומכת מצד כלי התקשורת והסביבה, אין להם השפעה.

אתה מוצא את אותה אווירה ותרבות ואף גרוע מכך, רק תלוי היכן אתה חי. בהתנחלות בה שמרתי תולים את הערבים שמתקרבים קרוב מדי מעץ (סיפר אחד המתנחלים בגאווה). זה עוד בסדר, כי "בתפוח" בכלל לא מדברים עם החיילים החילונים.

נכון, אצלנו זה לא כולם. אבל זה קיים ועוד איך קיים.

לגבי ההערה עם השמלה, מי שרוצה להעלב שייעלב. גם אני נםגע נורא שקוראים לי "מופקר".

או שלא.

פורסם
בהתנחלות בה שמרתי תולים את הערבים שמתקרבים קרוב מדי מעץ (סיפר אחד המתנחלים בגאווה). "בתפוח" בכלל לא מדברים עם החיילים החילונים.

א. אשמח לדעת את שם ההתנחלות בה שמרת.

ב. בתפוח, מידע אישי, לא רק שמדברים עם החיילים החילונים אלא גם מזמינים אותם לארוחות, דואגים להם, ואף קונים להם סיגריות כשהם נתקעים בלי בלילה.

פורסם
בהתנחלות בה שמרתי תולים את הערבים שמתקרבים קרוב מדי מעץ (סיפר אחד המתנחלים בגאווה).

ממש תלו אותם? כמו את המן?

ואתה רוצה להגיד לי שאף אחד מהתשקורת לא קפץ על המציאה?

ככה? זה עבר בשקט?

ובלי קשר - אני לא חושב שאתה מופקר. אתה אדם יקר.

פורסם
"בתפוח" בכלל לא מדברים עם החיילים החילונים.

זה לא החילונים, רק אתה. אני ממליץ על צחצוח שיניים להבא :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
א. אשמח לדעת את שם ההתנחלות בה שמרת.

ב. בתפוח, מידע אישי, לא רק שמדברים עם החיילים החילונים אלא גם מזמינים אותם לארוחות, דואגים להם, ואף קונים להם סיגריות כשהם נתקעים בלי בלילה.

א. אני לא אכתוב פרטים משירותי הצבאי כאן.

ב. מיידע אישי, בתפוח לא מדברים בכלל עם החיילים החילונים. לפחות היכן שהייתי היו לנו יחסים נחמדים מאוד ושיתוף פעולה מצויין עם המקומיים.

זה לא החילונים, רק אתה. אני ממליץ על צחצוח שיניים להבא :)

אני מקפיד לצחצח בכל מקלחת חודשית.

פורסם
ממש תלו אותם? כמו את המן?

ואתה רוצה להגיד לי שאף אחד מהתשקורת לא קפץ על המציאה?

ככה? זה עבר בשקט?

ובלי קשר - אני לא חושב שאתה מופקר. אתה אדם יקר.

מהרגליים. זה סיפור של המקומי, אין לי מושג אם זה קרה באמת. מה שכן, את יושבי המונית הערבית שהגיעה בטעות לשער האחורי של היישוב השאירו שעה על הברכיים. שיילמדו לקח.

ואפשר להיות גם מופקר וגם יקר, לא?!:-)

תראה, הנקודה המרכזית היא שאין שומדבר מהותי בעייתי יותר באיסלם מבכל דת אחרת. היהדות מעולם לא היתה דת אלימה יחסית לתקופתה, למיטב הזיכרון ההיסטורי, כי היהדות נעדרה סממנים אזרחיים של מדינה ושלטון. היא כמעט מעולם לא היתה פוליטית. כדת הקתוליות היתה מאוד לא סבלנית ואלימה, בתקופה שדווקא תרבות האיסלאם התקדמה לפתיחות וסובלנות (ימי הביניים). הסיבה שהיום האיסלאם משמש גרדום לעידוד אלימות היא תרבותית, פוליטית וכלכלית ולא נעוצה במהות הדת.

אפשר לקחת כמעט כל אידיאולוגיה שמטיפה לאיזשהו סוג של קולקטיביזם ולהפוך אותה לכלי אלים של רצח המונים וניתן לקחת כל דת ולהפוך אותה לכלי של קולקטיביזם.

ניתן להשתמש בכל דת כצידוק לכיוון פעולה פוליטי כזה או אחר. כל אחת מהדתות היא מגוונת כל כך שניתן למצוא בכל אחת מהן צידוק לכל דבר ועניין. לא סתם אמרו ביהדות "עשה לך רב" כי הדרכים רבות ושונות הן ולא הכל מיקשה אחת. מי שאלים כבר יימצא את הצידוק לאלימות שלו, במשנה דתית ו/או פוליטית כזו או אחרת.

פורסם
א. אני לא אכתוב פרטים משירותי הצבאי כאן. כי??

ב. מיידע אישי, בתפוח לא מדברים בכלל עם החיילים החילונים. לפחות היכן שהייתי היו לנו יחסים נחמדים מאוד ושיתוף פעולה מצויין עם המקומיים.

אני לא יודע מנין נובע הידע האישי שלך. אני מכיר אישית אנשים ביישוב, ואף התקשרתי כדי לברר זאת לפני שכתבתי. מובן שלאיש מאיתנו אין את היכולת להוכיח , ודאי לא כשאנו מאחורי ניקים ולא פנים אל פנים. למרות זאת חשבתי שחשוב לכתוב זאת כדי שדבריך לא יישארו מעל דפי הפורום ללא תגובה.

אני מקפיד לצחצח בכל מקלחת חודשית. good for you..

12345

• תוכן חדש...