Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן הסרטון הוא דמגוגי לתפארת, אבל זה לא אומר שאין דברים בגו'.

כפי שכתבתי, הסרט מבוסס יותר מדר שטירמר, אבל הבעיה בסיגנון קיצוני היא שיותר קל לקעקע אותו. הביקורת עלולה להיות כלפי צורת ההצגה ולא כלפי התכנים, ואז יצא שכרנו בהפסדינו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שהסרט מעניין וממצה אבל זה לא משנה - הוא לא יעזור בדבר. הבעיה המרכזית נותרה העובדה שמאות אלפי ומיליוני מוסלמים גדלים לתוך העניין הזה - שנאת האחר, האמונה בכח הזרוע וכדומה. תרבות כזו מייצרת הרבה יותר קיצוניים מתרבות מערבית נאורה והתוצאה היא שאנחנו, רודפי השלום והחופש, נשארים תמיד מאחור במאבק. לנצח יפתיעו אותנו במעשים נוראיים של הרס והרג, תמיד נהיה צעד אחד מאחור כי בעוד אנחנו מתרכזים בחיפוש אחר הטוב, הם מחפשים תמיד את הרע. הם מצטיידים לקראת יום הדין והם יהיו אלו שיפעילו אותו בבוא היום, ויצרו שואה. אלא רק אם אנחנו נתעורר ונכה בהם קודם. אבל אז, נהיה בדיוק כמוהם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שמי שהיכה בצבא הנאצי ובסוף המלחמה תלה על עמוד את עשרת בני המן שנשארו מהמשטר הזה - הפך להיות כמוהם?

המשפט הזה לא נכון בכלל.

מי שברור שכוונתו לחסל אותי בגלל שאני יהודי - לא רק שאני צריך להקדים תרופה למכה אלא זאת חובתי.

ואני בניגוד אליו - לא אעשה את זה כי אני רוצה, כי אני שמח ונהנה מזה - או כי כך חינכה אותי הדת שלי,ההורים שלי והמורים שלי ואפילו הממשלה שלי - אלא כאקט של הגנה עצמית וביעור הרע.

זה ממש לא הופך אותי להיות כמוהו..

להיפך.זה תיקון תרבותי.

אסור לנו לסמוך על מישהו אחר או על "מצפונו של העולם". כי כמו שהעבר כבר הוכיח - בכל מה שנוגע ליהודים - המצפון הזה מאד גמיש.

פורסם

ממש לא מה שהתכוונתי. הכוונה שלי היא שיכול להיות שאם נרצה למנוע מעצמנו שואה נאלץ להכות בהם קודם, אבל כתוצאה נהרוג גם כמויות אדירות של חפים מפשע והמוני אנשים שערכי האיסלאם השליליים מקובלים עליהם, אבל הם לא קמו ועשו מעשה. אם לא נהרוס את כולם תמיד יקומו חדשים שירצו להרוס אותנו, כי הרוע לא נעלם מן העולם. רק אם נשמיד את כולם נוכל לנוח בשלום - וזה, לטעמי, בהחלט מקרב אותנו להיות כמוהם...

מה שעצוב זה שהם באמת חיים בעבר הרחוק, הברברי. הם פשוט לא יפסיקו לפמפם לילדים שלהם שכל מי שאיננו מוסלמי הוא שורש כל הרע. אין בהם רצון אמיתי לשלום ולאחווה, רק רצון להשליט את חוקיהם על כל שאר העמים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שימו לב לתפילות שלהם. מה הם מבקשים.

תראו על מה מבוסס ה"חג" הזה - עם הסכינים.

אם לא יודעים - לא חייבים לכתוב. על העאשוראא' (ASHURA) שמעת?

השיעים, אם כן, מציינים את יום עשוראא' כיום אבל על מותו של חוסיין בכרבלא, מותו של היורש הראוי למוחמד. מנהגי האבל כוללים תהלוכות שבהם קורא הקהל בשמו של חוסיין. יש שיעים שאף מצליפים בעצמם או פוצעים את עצמם לאות אבל ולאות חרטה על כך שאבותיהם לא מנעו את הטבח בחוסיין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הסיפור מורכב מאוד.

אני נוצרי במקור מנצרת וראיתי מה שאתם בחיים לא תראו על אדמת ישראל

"המהומות בין נוצרים למוסלמים על המסגד" ו"מהומות אוקטובר"

רוב הדברים שקרו אפילו לא הגיעו למדיה, "חבל שבזמנו לא עבדתי בידיעות אחרונות"

אני כרגע עזבתי את נצרת וגר בקריות, כי נמאס לי לחיות עם אנשים שרוצים להרוג אותי כי אי שונה

לא שהצד השני מקבל אותי יפה "יהודים" אבל בינתיים שכנים שלי לא רוצים להרוג אותי.

קיצר חברה יש לנו פה בעיה העם הזה מחפש בעיות, רוצה להשתלט על העולם ושכולם יתאסלמו.

וזה לא בדרך ההטפה אלה בכוח. ואנחנו עדים לזה. הסוף יהיה מר אם אף אחד לא יעצור אותם "היטלר חדש"

חבל שאתם לא שמעתם מה עשו לנוצרים בבית לחם, אונס,רצח,גניבת רכוש ואדמה וגירושם מביתם

נכון אני לכל דת יש צד בעיתי, גם הצד של הנוצרים לא הכי נקי שיש, אם זה בכוונת הדת או לא כגון

מסעי הצלב "היטלר",רדיפת יהודים בספרד, וכל מה שקשור לכנסיה הקתולית הישנה, וכל המלחמות שהיו כמעט היו של נוצרים.

אני מאוד מקווה שאני אמות לפני לראות ראש ממשלה מוסלמי בישראל.

קיצר אנחנו אכלנו אותה "מהמוסלמים", ועכשיו אתם וכול העולם בתור.

הולך להיות מאוד רע, צפוי מגה פיגוע באירופה..

מקווה שלא

פורסם
ממש לא מה שהתכוונתי. הכוונה שלי היא שיכול להיות שאם נרצה למנוע מעצמנו שואה נאלץ להכות בהם קודם, אבל כתוצאה נהרוג גם כמויות אדירות של חפים מפשע והמוני אנשים שערכי האיסלאם השליליים מקובלים עליהם, אבל הם לא קמו ועשו מעשה. אם לא נהרוס את כולם תמיד יקומו חדשים שירצו להרוס אותנו, כי הרוע לא נעלם מן העולם. רק אם נשמיד את כולם נוכל לנוח בשלום - וזה, לטעמי, בהחלט מקרב אותנו להיות כמוהם...

מה שעצוב זה שהם באמת חיים בעבר הרחוק, הברברי. הם פשוט לא יפסיקו לפמפם לילדים שלהם שכל מי שאיננו מוסלמי הוא שורש כל הרע. אין בהם רצון אמיתי לשלום ולאחווה, רק רצון להשליט את חוקיהם על כל שאר העמים.

בכל מלחמה (וזאת מלחמה!) יש חפים מפשע שנפגעים.

אם אתה תומך בפשע, ואתה תימצא בחברת פושעים למרות שלא ביצעת כלום, אל תתפלא אם גם אותך יעצרו יום אחד ואולי גם יפילו עליך תיק כזה או אחר.

מוסלמי שתומך בחיסול שלנו הוא אותו הדבר כמו זה שקם ומחסל אותנו. ועובדה שהרבה מאלה שמתנגדים לדברים האלה גם מהגרים מארצות כמו איראן וסוריה כי הם לא רואים את עצמם חלק מהממשל ומהרעיון שהממשל שם מייצג.

גם להזכירך, ישראל מודיעה איפה היא הולכת להפציץ כדי "שחפים מפשע" יוכלו להמלט ואז הם לא יפגעו. מה שקורה בפועל זה שגם הטרוריסטים נמלטים ועוברים להפציץ ממקום אחר או שיש להם מספיק ביצים כדי להתמקם בבתים הנטושים ולהפציץ משם בשקט.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

SK, אתה בחור מאוד אמיץ, אני מחזק אותך, אני מבין אותך לחלוטין, לי ידוע ממכרים נוצריים מבית-לחם על כנופיית התנזים בבית-לחם, שהיו תחת חסותו של אדון יאסר ערפאת, הכנופיה היתה אונסת נשים נוצריות ורוצחות את בעליהן/ארוסיהן/אביהן (הרי אם הן לא מוסלמיות מותר, אין להן ערך, לפי התורה שלהם), ביום שצה"ל פיצץ לחתיכות את ראש הכנופיה עאטף עביאת בג'יפ הגנוב שלו, היו חגיגות שמחה של תושבי בית לחם הנוצרים ששמעתי עד ביתי.

בצבא שמרתי עם בחור דרוזי, התפתחה ביננו שיחה, שאלתי אותו "למה דרוזים מצדדים בישראל?" הוא ענה "המוסלמים היו אונסים את הנשים שלנו ומתעללים בנו כדי שנמיר את דתינו, תחת מי עדיף שנחיה?"

בקשר לסרט, הוא נכון וקולע בול, האיסלאם גילה את נקודת התורפה הכי גדולה של העולם המערבי, הנקודה היא "דמוקרטיה".

פורסם

הבעיה בעולם הזה (לא רק של מדינת ישראל)זה האנשים התמימים, היפי נפש .

אלה שמעלימים עיין מהאיסלם הקיצוני שאומרים שהכל יהיה בסדר.שיום אחד יהיה שלום שהכל יהיה טוב .

אבל בתוך תוך ליבם הם יודעים שזה רק עניין של זמן עד שהכל יתפרץ החוצה. שהם ירצו לכבוש את העולם , תיראו אפילו היטלר מספר 2 כבר פה!

שאני הייתי בצבא והיינו רואים חיזבאלון על הגדר אז תמיד היו אומרים לנו לא להסתכל עליהם להתעלם לגמרי.

אבל לא, אני הייתי מסתכל לו בלבן של העניים בתוך האדום הזה . הייתי מראה לו אני לא פוחד ממך . נכון אתה רוצח , אבל אני יותר חזק יותר חכם . אם תעשה בעיות אני ימחק אותך!

והוא ישר היה מוריד את הראש.

הגיע הזמן שהעולם יהיה ככה שלא יפחד מהם .

כי אם יפחדו מהם בסוף הם ימחקו אותנו.

רק הפרד ומשול..

פורסם

רק תזכרו את האשכול הזה עם כל ההצהרות וההזהרות על מה שהולך להיות.

ובאמת בעוד שבוע, חודש, שנה ,60 שנה, הם יצאו למלחמת חורמה ביהודים ובעולם כולו.

ורק אז נתעורר, וכל זאת בגלל אדישות, בדיוק כמו שקרה עם היטלר.

"לא לדאוג זה זמני", "הכל יהיה בסדר", "האמריקאים יבואו".

ובלי שנשים לב, יכחדו להם עוד כמה מליוני יהודים בעולם (חס וחלילה, לא עלינו) ולא רק יהודים אלא כל מי שיעמוד בדרכם.

הפיתרון הוא כאמור "פשוט מאד". למחוק אותם.

אין מה לעשות רק ככה נפטרים ממזיקים.

אני יודע שהתגובה שלי לא תעשה כלום או תעורר משהו.

רק רציתי להראות מה אני מרגיש, מה אני חושב שקרב לבוא.

אילי, תלמיד כתה יב'. מתגייס בקרוב.

פורסם

רק אם מישהו יכול להסביר לי דבר אחד

לצאת למלחמה ולהתחיל לפוצץ את כל המסולמים זה אפשרי לדעתי, אבל זה ייקח בהרג המון קורבנות חפים מפשע מ2 הצדדים וזה לא עסק.

אז אני רוצה לדעת לפני שכולם מציעים הצעות של "איך למחוק את המזיקים", מה המטרה של כל המוסלמים?

עכשיו התחלתי לראות את הסרט ואני כבר דיי באמצע (פשוט מרגיז שאני רואה דקה וזה 10 דקות טוען), כל הסרט מדובר על היהודים, היהודים הם כאלה והם כאלה ואפילו המטורף ההוא הוציא שם חרב וטען שצריך להוריד ליהודי את הראש.

הכל טוב ויפה בראש המעוות והקטן שלהם, אבל מה המטרה? נניח וחס וחלילה הם באמת הצליחו לחסל את כלללל המתנגדים מהעולם ונשארו רק "המוסלמים יפי הנפש והטהורים", מה הם מצפים שיבוא? אללה יירד ויחלק סוכריות?

אף אחד מהמטומטמים שיושבים בסרט ומקשיבים לאותו "מנהיג" שמבלבל את השכל לא חושב מה המטרה של כל זה ומה הוא רוצה ולמה אני צריך ללכת למסע חיסול כל יהודי שני שהוא רואה?

איפה הנוצרים בצד הזה של הסרט? למה כלפיהם לא מביאים טענות? (אולי כן ולא הגעתי לחלק הזה עדיין), עד כמה שאני יודע יש הכי הרבה מוסלמים בעולם, אחרי זה נוצרים ורק אחרי זה היהודים, למה דווקא היהודים מקבלים בראש?

אני לא יודע אם זה קשור להכל אבל אני מבין שרוצים את המדינה "כי הם היו כאן קודם", אבל בלי קשר לזה כל הקוראן כתוב על הרג ומלחמה, אגב מה לגבי שאר הדתות בעולם? איפה הם בכל הסיפור?

אוהד.

פורסם

הסרט הוסר,בעסה אני לא ראיתי הכול.

וגם אני רוצה להראות לחברים בעבודה, למישהו יש קישור חדש?

תודה

• תוכן חדש...