Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר מפתחים אתר ב Visual Studio 2008 דרך Visual Web Developer, אפשר לבחור עבור כל דף את שפת הפיתוח שלו - Visual basic או C#. אני זוכר מימים עברו שקוד VB הרבה יותר איטי כיוון שהוא רץ על Interpreter בעוד שקוד C מקומפל לשפת מכונה. שאלתי היא, האם גם כאן אותו הדבר ? האם דף שנכתב ב VB עובר אינטרפרטציה בשרת בכל פעם שהוא נטען ? כי אם כן, זה הופך את הפיתוח ב VB לבלתי ריאלי לחלוטין כאשר מדובר באתר עם יותר ממשתמשים ספורים.

פורסם

אין הבדל

בסופו של דבר שניהם מקופלים לMSIL שזוהי שפת הביניים של סביבת .net

אני ממליץ על C#, הסינטקס יותר מקצועי, יותר הגיוני, ולדעתי יש גם תמיכה יותר טובה מבחינת הIDE

Scooby WRX

פורסם

אל תהיה עתיק.

חלק גדול מהאתרים בעולם כתובים ב ASP שזה קוד של VBSCRIPT שעובד טוב מאוד.

אם תגיע למצב בו קוד ה VB שלך לא יעמוד בעומס המשתמשים אז המצב שלך יהיה טוב מאוד בשביל לקנות מכונה חזקה יותר או משהו בסגנון.

גם VB וגם C# עובדים מאחורי ה Framework של .net ככה שהבדל בינהם בבניית אתר כמעט ואין, חוץ מהקלות היחסית שניתן לפתח בה ב VB.

קח בחשבון שפיתוח של אתר כזה יגביל אותך לשימוש בשרתי microsoft בלבד , מה שאומר שאם ביום מן הימים תרצה שרת משלך תצטרך לשלם על רשיון של SERVER למערכת הפעלה וכיו"ב.

פורסם

כן, אני מודע לכך שאני מתחתן עם השטן. :-)

מצד שני, ממש התפעלתי מהקלות שבה אפשר להכניס פיצ'רים מתקדמים כמו סרגלי ניווט, מפת אתר עם תת-קטגוריות נגללות אוטומטית במעבר עכבר ופטנטים כאלה.

יש סביבת פיתוח\שרת שמאפשרים את הפשטות הזו בקוד פתוח?

גם עקומת לימוד היא פקטור מהותי. יש לי מעט מאוד זמן פנוי. תכנות ב- VB שאותו אני מכיר קורץ לי מאוד.

פורסם

עזוב, אל תפתח בכלל.

רואה את החתימה שלי ? 3 שעות עבודה ואני נדיב פה.

Joomla - מנוע ניהול תוכן קוד פתוח מבוסס PHP.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...