Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צעיר, בן 18.

מחפש רכב עד 60 אלף שקל בשנתון הכי גבוהה, חשוב לי אמינות ושיהיה די חסכוני, וכן חשוב לי גם המראה.

חשבתי על הונדה סיוויק 02, אבל אני רוצה להיות פתוח לדברים נוספים, אני אשמח לקבל המלצות, תודה מראש.

פורסם

אלו מכוניות לצעיר? הן די משפחתיות, כן גם ההונדה משפחתית אבל יש עליה פוזה מסויימת, גם המיצוביש לנסר נראית לי בחירה נחמדה.

מה דעתכם? על מה אתם יכולים להמליץ לי עוד? וד"א מה הבעיה בקניית רכב מליסינג? בהנחה שהמצב שלו טוב.

פורסם

ממליץ לבחור סיאט לאון. יהיה מדובר על מכוניות משנתון מתקדם (2003+). המנוע המומלץ הוא כמובן 1.8, אבל גם 1.6 עושה את העבודה במיוחד בגירסא ידנית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין בעייה לרכוש רכב מליסינג !, לגבי רכב לצעיר ,אני ממליץ על פורד פוקוס ולא רק בשל תכונת העדר, רכב טוב ,אמין עם שוק ,פיצוץ".

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אני רואה הרבה מגרשי טרייד אין שמוכרים מיצובישי לנסר החדשה (2005) ב60-62 אלף שקל, מה דעתכם? במידה והיא באמת במצב טוב, שמורה וכו'.

פורסם

לדוד שלי יש מוצובישי כזאת. הוא מאוד מרוצה, אומר שהמנוע מצויין, אם אני זוכר נכון יש לו 113כ"ס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לנסר רכב נחמד ואמין אבל הוא לא עדיף על אלמרה, פוקוס או סיוויק.

תבדוק בסוכנויות ביטוח את המחירים של ביטוח מקיף עם נהג צעיר\חדש למיצובישי.

לפי מה שזכור לי להונדה סיויק, מאזדה 3 ומיצובישי לנסר ביטוח מקיף גבוה משמעותית מאשר לניסן אלמרה, פורד פוקוס או טויוטה קורולה.

עם התוספת של נהג חדש\צעיר ההפרש בין הביטוחים גדול מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני קניתי לפני מס' חודשים סיויק 02' אטו' ובינתיים (טפו טפו טפו..) אני מבסוט עד הגג.

לי לדוגמא עלה ביטוח מקיף 4.5K (לכל נהג) שזה לא נראה לי כ"כ הרבה. מה שכן, אני לא נהג צעיר/חדש.

פורסם

סיויק רכב מעולה. ככל שידוע לי עד 2001 היה מנוע 125כ"ס, אחרי זה ירד ההספק ל-110כ"ס.

פורסם
סיויק רכב מעולה. ככל שידוע לי עד 2001 היה מנוע 125כ"ס, אחרי זה ירד ההספק ל-110כ"ס.

2001, שזו כבר הצורה החדשה יותר, מגיעה עם 110 כ"ס או 125?

פורסם

אם אתה מתלבט בין השנים 2002 אז אני ממליץ לך ללכת על קורולה 2001-2002.

ברכב הזה אתה תהנה מכל הקטגוריות:

בטיחות

אמינות

חיסכון בדלק (הכול ביחס למתחרות)

ומראה מעולה.

שלומי.

פורסם
אם אתה מתלבט בין השנים 2002 אז אני ממליץ לך ללכת על קורולה 2001-2002.

ברכב הזה אתה תהנה מכל הקטגוריות:

בטיחות

אמינות

חיסכון בדלק (הכול ביחס למתחרות)

ומראה מעולה.

קורולה 2002 בעלת מראה מעולה ?

בטיחות ?

מאיפה זה בדיוק ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
קורולה 2002 בעלת מראה מעולה ?

בטיחות ?

מאיפה זה בדיוק ?

מראה זה לטעמי , אתה לא יכול להגיד לי משהו בקשר לזה.

הבטיחות שלה היא בטיחות טובה 4 כוכבים.

לדעתי טויוטה קורולה 2002 תהיה בחירה יותר טובה מכל מגאן, 307 או כל צרפתית אחרת שתציע.

שלומי.

פורסם
מראה זה לטעמי , אתה לא יכול להגיד לי משהו בקשר לזה.

הבטיחות שלה היא בטיחות טובה 4 כוכבים.

לדעתי טויוטה קורולה 2002 תהיה בחירה יותר טובה מכל מגאן, 307 או כל צרפתית אחרת שתציע.

+1 עם סייג קטן

פורד פוקוס משנתון גבוה יותר מיד פרטית ושמורה, תיהיה אופציה לא פחות טובה...

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...