Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבטיחות שלה היא בטיחות טובה 4 כוכבים.

לדעתי טויוטה קורולה 2002 תהיה בחירה יותר טובה מכל מגאן, 307 או כל צרפתית אחרת שתציע.

לקורולה יש רק 3 כוכבי בטיחות.

לקורולה מהשנתונים האלו לא כדאי בכלל להיתייחס כמישפחתית-המרווח הפנימי שלה,שהוא ניגזרת של בסיס הגלגלים הוא כשל מכונית סופר מיני.

וכן,הפיג'ו 307 והרנו מגאן עדיפות על הקורולה בהרבה,וכך גם הפוקוס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הי,

לדעתי האישית המשפחטומתיות האמורות בשרשור יתנו לך פחות תמורה מאשר פג'ו , פוקוס307 או סיאט לאון.

ל307 יש גירסת 2.0 בעלת 3 דלתות והרכב מפנק ביותר. לפוקוס התנהגות עדיפה והסיאט סקסית ביותר וגם חזקה בגירסת ה1.8.

אופציה נוספת- 206 XS 1.6 110 כ"ס- גם יפה וגם אופה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לקורולה יש רק 3 כוכבי בטיחות.

לקורולה מהשנתונים האלו לא כדאי בכלל להיתייחס כמישפחתית-המרווח הפנימי שלה,שהוא ניגזרת של בסיס הגלגלים הוא כשל מכונית סופר מיני.

וכן,הפיג'ו 307 והרנו מגאן עדיפות על הקורולה בהרבה,וכך גם הפוקוס.

אני לא יודע אם שמת לב לכתוב

אבל מדובר בילד בן 18.

אתה באמת חושב שהוא מדבר איתך על רווח אחורי גבוה או משהו סטנדרטי.

עדיין לדעתי הטויוטה תיתן תמורה טובה יותר, אחזקה תהיה זולה יותר עקב ותצרוכת הדלק נמוכה יותר מה 307

והטיפולים בהרבה יותר וילם מה 307 ומכל צרפתייה אחרת וגם על האמינות אי אפשר להתווכח!!!

טויוטה קורולה נותנת אמינות גבוההה יותר מה 307.

שלומי.

פורסם

אז ככה, מצאתי הונדה סיוויק 2004 LS במצב טוב, יד שניה (פרטית), יד ראשונה ליסינג, עברה 108 ק"מ (כן זה הרבה).

אני מאמין שבשנתיים אני אסע מקס' 8-10 אלף קילומטר, ז"א שאני אאזן את הק"מ, 118 אחרי שנתיים 19.6 בממוצע לשנה שזה עוד הגיוני.

הבעיה היא כזאת, המחירון לפי לוי יצחק הוא 76 אלף, הבנאדם טוען שהמחירון 73 והוא רוצה למכור ב62.

כרגע ביררתי מחירון בלוי יצחק והמחירון יצא 76, אחרי שקלול הקילומטר והידיים (כולל הליסינג) השכלול יצא 60,500~.

מחר המכונית תקלח לבדיקה במכון, במידה ואין שום תקלות במנוע,שסי והגיר והמצב הכללי טוב, כדאי לקחת את הרכב?

יש לעשות לו כמה תיקוני צבע קטנים אבל בכללי הוא שמור מאוד, הוא עבר תיקון בדלת לפני שלושה שבועות אחרי שהיא קיבלה מכה מכניסה של רכב אחר ולא רואים את זה, נעשתה עבודה ממש טובה על הדלת.

במידה והמוכר יתפשר על 59-60 אלף, שווה לי לקנות? אני יודע שיד ראשונה מליסינג אבל המכונית באמת שמורה, יש לי ממה לפחד? מה לבדוק לפני הקניה? תודה מראש.

פורסם

הונדה סיוויק LS 2004,

108 אלף קילומטר, יד שניה.

היום היינו בבדיקה, שסי גיר ומנוע תקינים, צריך להחליף צמיגים אחוריים,

הוחלפה כנף שמאל ונעשו תיקוני פח וצבע, תושבת תיבת ההילוכים פגומה (הבנתי שזה חרטא ואין צורך להחליף)

זה הכל, כנראה שמחר נעשה העברת בעלות :)

שיהיה במברוק 8)

• תוכן חדש...