Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תן לי לספר לך סיפור קטן, אם כבר התחלנו:

פעם היה בנאדם, שהיה נוהג כמו משוגע, ונוסע על אופנוע כמו משוגע עוד יותר.

נתנו לו שלילה - והוא המשיך לרכב.

עוד שלילה, וכלא על תנאי - והוא המשיך לרכב.

באיזשהו שלב, הייתה לו שלילה ל- 20 שנה, וכלא לכמה שנים טובות על תנאי.

כולם ידעו את זה, אבל ראו אותו מגיע לעבודה יום יום עם האופנוע, ולא אמרו כלום.

באחד הימים הוא הזמין מישהי שעובדת איתו לשבת בחוף הים. היא הסכימה, עלתה על האופנוע.

לא ברור אם היא ידעה מכל הסיפור או לא.

ישבו בחוף בית ינאי, סיימו, והבחור הרכיב אותה חזרה הביתה.

כבר ביציאה לבית ינאי, עדיין לא על כביש החוף, הוא האיץ (כמו שאופנוע חזק מאיץ) לאיזור ה- 150 קמ"ש +

היה פקק, ורכב סטה מעט כדי לראות את המשך הפקק.

התוצאה: שני הרוגים.

זו הייתה הפעם הראשונה שהבחורה הזו הורכבה אי פעם על אופנוע, אגב.

עם האמא של הבחורה יצא לי לדבר באיזשהו אירוע נגד תאונות דרכים, ובן דוד של הרוכב הוא אופנוען בעצמו שפעם כמעט קניתי ממנו אופנוע.

הכתובת הייתה על הקיר.

גם הכתובת שלך על הקיר, השאלה היא רק אם אתה מתכוון להתעלם ממנה, או לא.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדבר השלישי והמועיל ביותר זה לשלוח אותו לקורס נהיגה מתקדמת עם הרבה "אקשן" כמו שהוא אוהב (ראיתי באתר פרסומת לנהיגת ראלי - נשמע מתאים)

ברגע שהוא יחווה מצבים של חוסר אחיזה ויבין עד כמה הוא לא יודע הוא ירגע אוטומטית

הדבר היחיד שיקרה בקורס הוא שלא רק שהוא נוסע כמו משוגע, גם תהיה לו "דיפלומה" של אחד שיודע לנהוג - עבר קורס בנהיגה מתקדמת, לא?

והרבה יותר מפחיד אותי נהג משוגע שחושב שהוא יודע לנהוג, מכזה שלא יודע.

פורסם

בזה אני מסכים עם צביקי.

קורס נהיגה מתקדמת רק יעזור לו להרגיש יותר בטוח, אבל לא יפתור לו את הבעיה של אינפנטיליות וחוסר טוטאלי של שליטה עצמית.

ניידת סמויה נשמעת כמו פיתרון די טוב.

פורסם
לצערי בתור אחד שהיה כזה, ומוקף כאלה יום-יום, בין אם זה הורים וחברים קרובים, אני יכול להעיד לכם ש*שום דבר* ממה שאמרתם לא יעזור.

חברים זה חשוב. אין מה לעשות. ואי אפשר להחליף אותם. אפשר לא להסתכן יותר מדיי בנסיעה איתם. ואם כן, שימו לב שיש 6 כריות אוויר ו5 כוכבי בטיחות. זה מה שמחזיק בי תקווה שאני אצא בחיים כשאני נוסע איתם.

לצערי אתה צודק. גם לבד הוא יסע כמו משוגע, ההורים לא תמיד ימנעו ממנו לנהוג, לדווח למשטרה גם לא יעזור וגם יש סיכוי טוב שהוא לא ייתפס (אם כי תפיסה בזמן שלילה זה כלא, שים לב). עצוב מאוד שלראות תאונות מול העיניים ואפילו חבר גוסס לא מזיז לו - הבנאדם כנראה פסיכופת או שמשהו אצלו באמת ובתמים דפוק.

מפריע לי רק דבר אחד שאמרת - שאי אפשר להחליף חברים. תן לי לחדש לך - משפחה אי אפשר להחליף. חברים - ועוד איך. תתפלא כמה חברים אתה הולך להחליף לאורך החיים שלך, כך שאם הוא לא מסוגל להתמודד עם זה שאתה לא נוסע איתו או אפילו מלשין עליו למשטרה/להורים - אולי הוא לא צריך להיות חבר שלך (ומלבד זאת - אם יש לו טיפה שכל בקודקוד הוא יבין שה"הלשנה" שלך היא לחלוטין לטובתו, אלא רק אם מדובר בבנאדם מהזן שלוקח הרבה יותר מדי ברצינות את עניין ה"כבוד", אם אתה מבין למה אני מתכוון).

ודבר אחרון - אם אתה ממשיך לנסוע עם החבר המטומטם שלך בגלל שיש לו 6 כריות אוויר ח-5 כוכבי בטיחות, למרות הסכנה, אז גם אתה די מטומטם. גם 17 כוכבי בטיחות לא יעזרו לך בתאונה של 100 קמ"ש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סוזוקי סויפט , 195 ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מתי כבר יחזירו לטלוויזיה תשדירים מרתיעים. אני זוכר לפני כמה שנים תשדיר שהראה תאונה בסלוו מושיין, מוזיקה מרגיעה נשמעה בזמן שיושבי הרכב עפו לכל הכיוונים ברוגע מצמרר.

היום יש אולי מדי פעם תשדיר חלש...

אנשים פשוט לא מודעים לעוצמה של מכוניות... אפילו ב80 קמ"ש גדר הפרדה בזווית הנכונה תהיה קטלנית

פורסם
סוזוקי סויפט , 195 ?

אז זהו, שלא מסתדר לי ,

לפני כחודש הסעתי את אחותה של חברה שלי לנתב"ג , בסויפט שלה. הרכב אומנם זריז , אבל אני בספק אם הוא יגיע למהיוריות כאלה, ובכלל שניתן לשלוט עליו במהירותיות כאלה.

הספידומטר , הוא עד 180 , איך ראית שהוא נסע על 195 ? המחוג עשה עוד סיבוב ?

הנתונים הרשמיים : מהירות מירבית 170 , אני מאמין שאתה יכול לגרד עד 180 , אבל 195 ?

כל הסיפור נשמע לי הזוי ..

סליחה אבל זו דעתי.

אבל אם כן , לא הייתי מהמר על החיים שלי איתו , פשוט מאוד הייתי יורד מהאוטו, או יותר פשוט , הייתי מתקשר למשטרה תוך כדי נסיעה , ומדווח על נהג סוויפט , שכנראה גנובה , נוסע כמו מטורף. ותאמין שהוא היה נרגע.

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

הספידומטר הוא עד 210 ו-195 על השעון זה אולי 180, וזה בטח היה פעם אחת בירידה. אבל כל זה לא משנה את העובדה שזו מהירות מסוכנת מאוד, על אחת כמה וכמה בסוויפט קטנטנה. זה גם לא משנה כמה הבלמים טובים - אם נוסעים 80 קמ"ש יותר מהר מהתנועה מספיקה שנייה אחת של חוסר תשומת לב ואתה עושה תאונה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
העניין הוא כזה: יש לי חבר, לא הכי טוב אבל עדיין, שנוסע פשוט כמו משוגע. הוא חייל ויש לו סוזוקי סוויפט 2008 יש לו רישיון כולה אולי שנה ונסיון של כ 10-13 אלף ק"מ על הכביש. (לפי הקילומטראז'). שבוע שעבר עשינו נסיעה ארוכה מהמרכז לאזור ירושלים והוא פשוט נסע 195! אתם רואים נכון-195. משום מה הייתי בטוח שהחגורות בטיחות יצילו אותי במקרה התנגשות אבל חבר נוסף שהיה ברכב הוציא אותי מהסרט ואמר שכל נגיעה ברכב אחר ואנחנו מתים. ברכב 6 כריות אויר אם זה משנה. אז נכון לא כל הדרך הוא נסע על 195- אבל הרוב המוחלט של הדרך היה על לפחות 150 עם נטייה ליותר מזה. בנוסף לא מדובר על נסיעה בקו ישר על מהירות כזאת- הוא זיגזג בין מכוניות, עקף מימין ומשמאל כאילו אין מחר, נצמד למכוניות כמו משוגע, היה קטע אחד שהיינו בכביש עם 2 נתיבים לאותו כיוון והיו 2 מכוניות שנסעו והיו מקבילות זו לזו וצמודות הוא פשוט נדחף בין שתיהן!! באמצע בין 2 הנתיבים. בקיצור נסיעה מסוכנת ביותר ברמה שלא תאמן כך זה כמובן בלי איתות. הרגשתי בלונה פארק ואני חושב שאפשר להפסיק להרחיב על זה אם תקלטו עד כמה הוא נסע כמו משוגע. לרכב יש לציין יש בלמים מעולים בצורה שלא תאמן והיו כמה מקרים מסוכנים ובעזרת בלמים מעולים כאלה הוא פשוט הוריד מהירות בקלות מאוד. ושאני אומר הוריד מהירות זה מ 160 ל 100. לא נסע מתחת ל 100 זה היה איטי מדי.

לאחר החפירה הארוכה שאני בטוח שלא תצליחו להבין עד כמה הוא נסע כמו משוגע ויצר לעצמו נתיבים חדשים בשוליים כדי לעקוף מכוניות מימין ועוד דברים נוספים, אלא אם ראיתם אותו במו עינכם, אגיע לשאלות:

א. מה לעשות? אני יודע ש"אחי תסע נורמלי" לא יעזור.

ב. על הדרך אבקש לשאול על הסוזוקי סוויפט 2008 שברשותו. הרכב התנהג לדעתי ממש כמו רכב ספורטיבי או שאני לא יודע מה זה רכב ספורטיבי. אחיזת כביש מעולה לדעתי. היו מקרים שהיו גבשושים על הכביש והאוטו קפץ ו זה היה תוך כדי עיקול במהירות גבוהה מאוד והוא פשוט השתלט על זה כמו גדול. אבקש פרטים כאלה על הרכב: אחיזת כביש מדעתכם, בטיחות, התנהגות כביש וכו'.

תודה.

הייתי מפסיק לנסוע איתו, היו כמה כבר שמרגע שיצאתי מהרכב, לא נכנסתי שוב..

פורסם

דבר ראשון צריך לידע את ההורים שלו.

שנית אם אני הייתי במקומם הייתי שם לו הגבלה על הגז שלא יעבור את ה 100 ,

זה לא ימנע את התאונה אבל אולי יהיה לו סיכוי לצאת בחיים

או לא נותן את האוטו בכלל שיסע באוטובוס

אני בתור בעלים של מסלול קארטינג נתקל בהרבה צעירים כאלה שרק קיבלו רישיון וחושבים שהם יכולים ללמד גם את שומאכר לנהוג, ברגע שהם עולים על המסלול אתה רואה ישר שאין להם אפילו ידע הכי בסיסי בנהיגה, אבל שאתה מעיר להם ומנסה ללמד אותם משהו התגובה הצפויה שלהם זה "בוא לכביש נראה מי יותר נהג".

אין מה לעשות הם כניראה לא ילמדו להרגע ולא יעזור כלום זה עיניין של תפיסה, רק שיקרה להם משהו אולי הם ירגעו.

פורסם

איזה צירוף מקרים.. , רק אתמול פה בעפולה סוזוקי סויפט חדשה הורידה עץ וכמעט הורידה גם את עצמה מהכביש אחרי שהעץ ההעיף אותה על עמוד תאורה.. , הנהג שתה כוס וודקה והרגיש שומאכר..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

כמעט כל אחד שמוציא רשיון והאנדאנלין בגופו קצת רותח מנסה לחוש את טעם גירוד ה 200 קמ"ש נכון שזה מסוכן אבל אני לא חושב שצריך לפעול בצורה של הורים,משטרה וכו מה אנחנו לוקחים תחוק לידים?נהינו שוטרים? אל תדאג כל אחד והיום שלו,גמני הייתי משוגע עד שתופסים אותך ומראים לך בדיוק מי אתה!! זה ענין של כמה חודשים עד שיתפסו אותו ואז הוא יבין בדיוק מה שווה ומה שווה פחות לעשות על הכביש.

מצד שני אני מכיר חברים טובים שלי שיש רשיון קרוב לעשור והם עדין משתוללים,כל אחד והמזל שלו.

בקיצור?אני לא חושב שלהלשין זה הפתרון ובא לא ננסה להיות ה"מחנכים" של הדור הבא.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם
כמעט כל אחד שמוציא רשיון והאנדאנלין בגופו קצת רותח מנסה לחוש את טעם גירוד ה 200 קמ"ש נכון שזה מסוכן אבל אני לא חושב שצריך לפעול בצורה של הורים,משטרה וכו מה אנחנו לוקחים תחוק לידים?נהינו שוטרים? אל תדאג כל אחד והיום שלו,גמני הייתי משוגע עד שתופסים אותך ומראים לך בדיוק מי אתה!! זה ענין של כמה חודשים עד שיתפסו אותו ואז הוא יבין בדיוק מה שווה ומה שווה פחות לעשות על הכביש.

מצד שני אני מכיר חברים טובים שלי שיש רשיון קרוב לעשור והם עדין משתוללים,כל אחד והמזל שלו.

בקיצור?אני לא חושב שלהלשין זה הפתרון ובא לא ננסה להיות ה"מחנכים" של הדור הבא.

ובקיצור מה שאתה דוגל בו זה ללמוד על חייהם ובריאותם של אחרים בכך שלא תיצא מלשין חס וחלילה ותמנע אסון ?

הייתי ממליץ לך לעבור על התגובות הרציניות של חלק מעליי לצורך גיבוש דעתך אחרת.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...