Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה למכירה כבר הרבה זמן אסטרה. איך זה שאף אחד לא מוכן לקנות רכב כזה טוב (כמו שמתארים אותו)? לפי הפרסומים הוא הצליח לגבור על הגולף, אז איך זה שהוא לא מצליח בארץ? עם מוזר...

פורסם

באופן כללי לאופל יש שוק די מחורבן בארץ, ולא בהכרח בצדק. האסטרה היא מהמכוניות הנמכרות ביותר באירופה. אבל זה באמת שיקול של יבואן איזה מותגים הוא מקדם ואיזה הוא תוקע בארון.

פורסם
מה זאת אומרת הרסו אותו? איך אפשר להרוס אותו? המחיר דווקא טוב (בהשוואה לגולף)

מביאים לארץ שלושה דגמים של אופל בגרסאות בסיסיות עם תיבת הילוכים אוטומטית בלבד.

מעדיפים להשקיע בשוק הליסינג עם הדייהולט.

פורסם

לא יצא לי לנהוג ברכבים האחרים שציינת, אבל אני נוהג על אופל אסטרה שנת 2005 (מנוע 1.8 ל' -125 כ"ס) כבר שנתיים וחצי. ראשית לעניין העיצוב: לדעתי האופל יפה יותר מרכבים רבים אחרים (במבנה האצ'בק) כולל הגולף דור 5, בשל קווי העיצוב שאינם רכים ומעוגלים (מלפנים). אבל יופי הוא עניין של טעם אישי. באופן דומה, עיצוב הפנים כולל קווים נקיים, שילוב של שני צבעים בפנל המרכזי, כולל בקרת אקלים, שליטה מההגה על הרדיו דיסק/MP3 וכן בעל cruise control, ונראה חדשני אפילו בהשוואה לחלק מדגמי 2008 ברכבים אחרים.

מבחינת חוויית הנהיגה, אני מאד אוהב את התחושה: המושב נוח ומספק תמיכה גם לגב התחתון (בגרסא היקרה יותר). הכוח על פי רוב זמין, אם כי בסל"ד גבוה לעתים, אחיזת הכביש טובה והתחושה היא שהרכב "יושב טוב" על הכביש ולא מרחף. כמו כן, בתוך תא הנהג יש בידוד מעולה מרעשים והמתלים עובדים מעולה במהירות גבוהה. מה שמהווה סכנה היות ועלולים להגיע למהירות שיוט לא חוקית בעליל מבלי לחוש בכך.

לסיכום, אני מאד ממליץ על הרכב וחושב שאנשים רבים מתפתים לנסוע במכוניות "רגילות" על פי הרגלי העדר (בשל ההבטחה לנתוני סחירות טובים בהמשך - טויוטה, טויוטה, טויוטה...). המחיר שהם משלמים הוא בסביבת נהג משעממת לעתים ובעיקר בחוויית נהיגה פחות מהנה.

אם השיקול הוא נתוני סחירות בהמשך, עד כמה שאני יודע גם סיטרואן לא מצטיינת במיוחד בתחום זה.

• תוכן חדש...