Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני, אוט', עד 40,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש רכב שישרת אותי לשנתיים שלוש הקרובות, אני סטודנט מירושלים, 3 פעמים בשבוע אני נוסע ללימודים בראשל"צ. בנוסף אני עובד באיזור תלפיות וגר באיזור רמת אשכול כך שיהיו גם נסיעות עירוניות ולא רק בין עירוניות.

היה לי בעבר רכב ידני ואני חייב לציין שבנסיעות בין עירוניות לא הייתה לי שום בעיה אך באמת שסבלתי מהנסיעה בפקקים בתוך העיר (ירושלים או ראשון, שתיהן פקוקות מאוד), ולכן החלטתי לחפש רכב אוטומטי.

חשוב לי לציין שלמרות שכנראה יש כאן איזושהי סתירה, הייתי רוצה שהרכב יהיה חסכוני באופן יחסי. שלא יהיה מכונה לשתיית דלק בנפח 2000.

הגודל לא ככ משנה, ז"א קט' מיני או הקט' מעליה (משפחתי קטן).

התקציב הוא עד 40,000, כמובן שעדיף בסביבות ה-30,000 אבל לדבר טוב אני אכן אוסיף.

חשוב לי בנוסף שהרכב יהיה מודרני במידה מסויימת, שנתון 2000+.

רכבים שראיתי: פונטו ספייס, אופל קורסה, אסטרה, יונדאי גטס, אקסנט, סיטרואן סקסו, 306, אלו עולים בדעתי כרגע.

אשמח להצעות נוספות או לעזרה בבחירה, חשוב לי גם שלא יהיה מדובר ברכב בעל חלפים "נדירים" כך שכל טיפול הכי קטן יעלה הון. אמין, חסכוני יחסית, אוט', מודרני ועד 40,000 מקס', יכול להיות שיש דבר כזה?

ממש תודה על עזרתכם!

פורסם

תודה רבה, מאיזה שנתון? מה עלי לבדוק בפונטו? האם אתם מכירים מקום טוב בי-ם ובת"א בו אוכל לקחת את הרכב לבדיקה? (תלוי באיזה איזור אני אמצא, כמובן)

פורסם

דווקא אני במקרה שלך הייתי מנסה ללכת על רכב טיפה יותר יותר גדול כגון משפחתית ממוצעת, ולו רק בגלל הנסיעות לראשון 3 פעמים בשבוע.

אתה צריך רכב שיהיה כמה שיותר נוח לנסיעות ארוכות.

איזה רכב בדיוק? קשה לי לומר, כי אני לא בקיא בתחום המשפחתיות הממוצעות... :roll:

פורסם

על הבלנו האוטומטית שמעתי שנאמר שהיא "שותה דלק". זה נכון?

בנוסף אני חושב שבטווח מחירים שלי הבלנו שאוכל לקנות תהיה "מיושנת" ביחס לרכבים אחרים, מה אתם חושבים?

איזה רכבים קצת יותר גדולים מהפונטו יכולים להיות רלוונטים? למרות שהפונטו נשמע לי רעיון לא רע בכלל.

פורסם

דווקא אני חושב שאתה צריך סופר מיני, בתור סטודנט אין לך צורך ברכב גדול יותר ובסופר מיני תוכל להנות מחסכון גדול בדלק.

פורסם

אני בעד הספייס- יותר משנה העברתי איתה בתור סטודנט ולדעתי היא עונה על כל צרכיך...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חבר'ה, אתם שוכחים את עניין הנסיעות הארוכות.

אין ספק שהפונטו היא רכב אידיאלי לסטודנט, אבל הבחור הולך לעשות 3 פעמים בשבוע ירושלים-ראשל"צ (וחזור?), אז ככה שכדאי לו לשקול רכב יותר נוח לנסיעות כאלה.

פורסם

פיאט פונטו יעשה את הנסיעות האלה מצויין!

איך מחלות כרוניות בדגם הנ"ל, יש לבדוק בקפדנות את הגיר והגה הכח שעלות תיקונם במקרה של תקלה גבוהה מאוד.

מכונים מומלצים (מנסיון שלי): טסטליין בגבעת שאול בירושלים.

קומפיוטסט באיזור התעשיה הישן של ראשל"צ (רח' משה בקר)

וכפי שאתה כבר מבין גם אני בעד הפונטו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
פיאט פונטו יעשה את הנסיעות האלה מצויין!

איך מחלות כרוניות בדגם הנ"ל, יש לבדוק בקפדנות את הגיר והגה הכח שעלות תיקונם במקרה של תקלה גבוהה מאוד.

מכונים מומלצים (מנסיון שלי): טסטליין בגבעת שאול בירושלים.

קומפיוטסט באיזור התעשיה הישן של ראשל"צ (רח' משה בקר)

וכפי שאתה כבר מבין גם אני בעד הפונטו.

מצטרף להמלצה על ספייס ELX.

בגיר לא שמעתי על יותר מידי בעיות , זה רק שמועות. הגה באמת עושה בעיות אבל אין שום דרך לדעת את זה הוא פתאום ביום בהיר יכול להתפגר.

העיקר תבדוק שיש נוזל קרור פראפלו שזה נוזל יעודי לרכב הזה.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

• תוכן חדש...