Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא לא יוכל לשמוע אותך, הוא יהיה עם אוזניות.

מה עם כל אלה שיוצאים להליכה לטובת הכושר עם נגן?

מנא**ק מנ**אקים.

אני מקווה שיצא חוק שאוסר על השוטר לתפעל את הניידת תוך כדי נהיגה. זה יותר חכם, הרי ממילא הם לא עושים כלום, אז לפחות שיעשו את זה ברגל.

מדינה משוגעת לגמרי.

שיעצרו ויקנסו את המטומטמים שמתפרצים לכביש במקום לזבל בשכל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עוד מעט אסור יהיה להפליץ גם עקב פגיעה באוזון. סעומו.

להפליץ יהיה מותר אבל בתשלום כי אתה מזהם ואם אתה מפליץ בתל אביב התעריף עולה

פורסם

כולכם קוטרים.

אילו לא הייתם קוטרים, הייתם מטריחים את עצמכם וכותבים מכתב לראש המפלגה לה בכוונתכם להצביע. הייתם מפנים את תשומת ליבו לאבסורד, מבקשים ממנו לפעול לביטולו, ובינכם לבין עצמכם הייתם מחליטים לא להצביע למפלגה שלא תטפל בתקנות המטופשות הללו.

מכיוון שכל זה לא יקרה, ובבחירות הבאות תצביעו (כמו כולם) לליכוד (בגלל הביטחון) או לעבודה (בגלל השלום) או לקדימה (בגלל השלום והבטחון), אל תקטרו. כל מה שמתרחש במדינה הזו (ומתרחשים כאן דברים מחליאים, אני מסכים) קורה בגלל שהפעלתנות הציבורית של אזרחי ישראל מסתכמת בקיטור בפורום.

זהו. סיימתי לקטר.

פורסם

למען האמת, בחיל האוויר כבר מזמן אוכפים את התקנה הזאת.

המעבר שלה לאזרחות שקולה למעברן של מילים ומטבעות לשון

מהעגה המקצועית אל הדיבור הפשוט.

כמו לדוגמה: חברות שמתעסקות ב"תכן מכני" במקום תיכנון מכני,

אנשים ש"מציפים" בעיות במקום להעלות אותן על סדר היום וכד'.

הרי ברור לכולם שזהו בסה"כ תהליך טבעי, ושהמשטרה שלנו היא

הכי חרוצה ופרודוקטיבית בעולם. מה, לא?

פורסם
למען האמת, בחיל האוויר כבר מזמן אוכפים את התקנה הזאת.

גם בחיל הים בחיפה היה איזה סא"ל משמעת משועמם שהצחיק אותי עם השטות הזאת, לא הפסקתי לצחוק עליו, עד שהגיע המפקד שלי וצעק עליו על שהוא מתעסק בשטויות.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מה השלב הבא?

תלאי צהוב למחזיקי מכשיר סלולארי בכיס השמאלי?

קעקוע מספר על היד לאוהבי מוזיקת ראפ?

מדים מפוספסים לקטינים שטרם עברו את גיל 16?

בכיאת ראבעק, נמאס כבר!

אם אני אצתרך ללכת מכות עם כל דרדס מתרומם שמנסה לרשום לי דו"ח על שטות כזאת או אחרת, תוך שבוע אני צובר שלוש מאסרי עולם. :evil::evil:

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

מי שהמציא את החוק הדפוק הזה, יותר דפוק מכל החוקים הדפוקים ביותר של בישראל. חלם 2008 זה כאן! ברוכים הבאים!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
כולכם קוטרים.

אילו לא הייתם קוטרים, הייתם מטריחים את עצמכם וכותבים מכתב לראש המפלגה לה בכוונתכם להצביע. הייתם מפנים את תשומת ליבו לאבסורד, מבקשים ממנו לפעול לביטולו, ובינכם לבין עצמכם הייתם מחליטים לא להצביע למפלגה שלא תטפל בתקנות המטופשות הללו.

מכיוון שכל זה לא יקרה, ובבחירות הבאות תצביעו (כמו כולם) לליכוד (בגלל הביטחון) או לעבודה (בגלל השלום) או לקדימה (בגלל השלום והבטחון), אל תקטרו. כל מה שמתרחש במדינה הזו (ומתרחשים כאן דברים מחליאים, אני מסכים) קורה בגלל שהפעלתנות הציבורית של אזרחי ישראל מסתכמת בקיטור בפורום.

זהו. סיימתי לקטר.

בבוא היום כשנצטרך להצביע, רפי לין ימליץ בפורום על המועמד המומלץ :D

בקשר לחוק : סוף סוף יש לי תירוץ למה לא לעשות ספורט, ובמקום זה לשבת על הספה ולפצח גרעינים מול הטלוויזיה :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הכל בגלל שעם ישראל לא חוזר בתשובה...

:loco: סתם, אם כבר השירשור נראה מו הטוקבקים ב-YNET, הייתי צריך להוסיף משהו.

וככה ניראית המשטרה שלנו (זהירות, אנגלית):

http://www.youtube.com/watch?v=5IwMR7ymBhE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לדעתי דווקא צריך לאסור את זה, וגם לאסור לדבר בפלאפון, אבל רק בזמן חציית כביש.

ראיתי יותר מדי פעמים מישהו שקוע בשיחה או במוזיקה מתפרץ לכביש.

פורסם

או שהוא סופר כסף תוך כדי, או שהוא קורא עיתון, או ספר, או שהוא מסתכל על רכב שעובר, או שהוא עובר בעיינים עצומות.

----

• תוכן חדש...