Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא דיבר על DRIVER שנבנה כפרויקט מגניב עבור כמות נכבדת מכרטיסי הקול של CREATIVE בסגנון ה AUDIGY ואחרים.

הפרויקט נקרא KX PROJECT ומאפשר המון המון דברים, אתה יכול לחפש ב GOOGLE ותמצא המון מידע.

הכי טוב במקרה כזה יהיה להשתמש בכרטיס ה AUDIGY2 בגרסת PCI היות והוא נתמך בצורה הכי טובה ע"י ה KX PROJECT ונותן את כל האפשרויות שלא לדבר על זה שהוא זול יחסית לכרטיסים אחרים, בזה פותח התרד משתמש.

הנה קישור לתרד שמכניס אותך מהר להגדרות ה DSP, אם זאת אני לא ממליץ להתחיל בדרך הזאת, יש עוד הרבה חומר לקרוא לפני שישר קופצים אל ה DSP.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשר להשתמש גם בכרטיסי קול יותר מתקדמים עם תוכנות שעובדות על תקן ה ASIO שבכרטיסים.

ככה שאפשר להשתמש כמעט בכל כרטיס.

רק צריך לדעת איפה להשיג את התוכנה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתה יכול להשיג תוכנה שתעבוד על הכרטיסי קול של אוזנטק עם צ'יפ של XFI , תחת יציאה אופטית? אני בספק גדול:)

בהצלחה.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
וחוץ מ-TRS ואנלוגי יש עוד חיבורים?

אם כן, אך הם נקרים?

אם כן, מה טוב ביותר? (חוץ מאופטי, שרוב מגברים הם בלי כניסה אופטי )

אתגר, אני לא מבין מה הבעיה עם TRS שאתה מחפש איכויות אחרות, אני מאחל לך ולכולנו למעשה שכ-ל המערכת שלנו תהיה באיכות כזאת שדווקא הPL-TO-RCA יהיה זה שיהווה מגבלה (רמז - זה לא יקרה, גם לא עם מערכת ב200 אלף שקל)

יתרה מכך היות והמגבר ממוקם קרוב למחשב, הכבל לא עובר סלילה בשום מקום ופשוט "מונח" חיצונית (כמובן בתוך הבניה - לא רואים אותו) הדבר מאפשר לך שימוש בכבלים מאוד פשוטים (אני משתמש בכבלים שעלו 35 שקלים כל אחד, יש 2 כאלו, עם סיכוך דק יחסית) ועדיין לקבל איכות מדהימה וניקיון מוחלט מרעשים,

שאני משמיע שיר עם סיגנל 0, (זאת אומרת קובץ MP3 שלא מכיל כלום) אני לא שומע כלום, ממש כלום, מעטות המערכות שאתה תשמיע בהן קובץ כזה ולא תשמע "תסססססססססס" ולו החלש ביותר

פורסם

ווקמנים ? כל הגיטרות, והמיקרופונים שדרכם שרו בהקלטה מחוברים עם PL אז אם זה הוקלט דרך PL אין סיבה שזה לא יועבר ע"י PL

פורסם
אתה יכול להשיג תוכנה שתעבוד על הכרטיסי קול של אוזנטק עם צ'יפ של XFI , תחת יציאה אופטית? אני בספק גדול:) בהצלחה.

עכשיו אתה מדבר :)

אני באמת חושב להביא את החמודי הזה אחרי התרשמות מפרויקטים של חולי-נפש אחרים...

פורסם

אוזנטק בארץ, עם יציאה אופטית והמעבד של ה X-FI עולה 1100 שקל :)

חנות שנמצאת 5 דקות מהבית שלי.

דבר איתי אם בא לך:)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

חיבור PL קטן אכן איכותי פחות מחיבורים אחרים אבל בהחלט לא משמעותי במערכות בסטנדרטים שאנחנו מדברים.

לגבי כרטיס X-Fi, זה חולי נפש? אני לא מבין מה ההתלהבות, יש כרטיסים בשלוש וארבע רמות יותר טובים ממנו http://www.rme-audio.de/en_index.php.

כבעלים של כרטיס של קריאייטיב אני מרשה לעצמי להגיד שקריאייטיב מתמחים בשוק הבייתי ומדברים על כל מיני שטויות כמו להפוך MP3 לאיכותי יותר בטכנולוגיות עיבוד קול כאלה ואחרות, חברות כמו RME מתמחות בסאונד. הכרטיסים האלה איכותיים יותר מכל HU שיש היום בשוק בייצור סדרתי.

לגבי ASIO, העיבוד נעשה בתוכנה ומצריך מחשב חזק מאד (בדר"כ לא מתאים לרכב ורק לאולפנים) ומערכת חשמל בריאה.

מי שרוצה מערכת SQ אמיתית שיכין את הכיס ואת הכרטיס :)

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

אתה יודע שלא דיברנו על ה Sound Blaster X-Fi אלא על כרטיס אחר לגמרי, כן?

אליקו דיבר על זה ואני בכלל התכוונתי לזה. למה שאני התכוונתי יש המון אפשרויות של משחקי opamps ונראה שהוא עושה עבודה טובה מאוד (מקריאה של טרדים בלבד לא מנסיון אישי).

הבחור הזה שנקרא REDGTIVR6 בפורומים של MP3CAR מתחרה איתו בתחרויות SQ והסביר בדיוק איך הוא בנה את המערכת שלו כאן.

אגב בנוגע לכיס, כבר הכנתי את עצמי כלכלית (ומנטלית) כשרכשתי את הרכב ע"י זה שירדתי בשנתון שרציתי בכדי שישאר מספיק עבור המערכת שאני בונה :mm_tongue

עכשיו לדברים חשובים באמת, מתי אתה משמיע לי את האוטופיה :?::?: :?:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...