Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון אלפא 147

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל תלוי מאקזמפלר הספציפי, עד כמה הוא שמור ועד כמה בעל הרכב לחוץ למכור.

באלפות מחירון זה בד"כ המלצה בלבד...

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למשל אני רואה אנשים ש"בורחים" מאלפא (המרכאות כדי להדגיש את המילה) אז ככה שחשבתי שאולי אפשר להתפשר עד 15 מתחת למחירון ..האם זה אפשרי?? (אני מדבר בכובד ראש למרות שזה נישמע מגוחך)

פורסם

ב-15 מתחת למחירון תצליח לקנות רק אקזמפלר שעבר התעללות קשה אצל איזה ילד.

מכונית כזאת תאלץ אותך להוציא סכומים רציניים בכל ביקור אצל "רופא" (מוסך).

עריכה:

לברוח מאלפא לא צריך, היא לא נושכת.

אם בעל מתיחס אליה באהבה ומעניק לה את הטיפול הראוי היא תשרת בנאמנות ותתן הרבה כיף בנהיגה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אבל בכל זאת בא לא נהיה עיוורים למצב שהסטיגמה שהדביקו לה לא ממש עוזרת לא להישמע יקר ..

למשל אני רוצה ליקנות אלפא עכשיו וכל אחד שאני אומר לו "אלפא" ישר שולל ואני מאמין מי שירצה למכור את שלו אז כך שהיה חייב להפחית (מה לעשות שהיום סטיגמה תופסת)

פורסם

147 מכונית בעלת פוטנציאל אמינות גבוהה אבל גם רגישות לטיפולים בלתי מקצועיים וחפיפניקיות בשמירה על המנוע. מחירון משקף ממוצע, אבל באלפא אין "ממוצע": רכב שטופל כמו שצריך בידיים אוהבות יהיה שווה מעל מחירון, וגם יקבל מעל מחירון - אם לא ממך אז ממישהו אחר שאוהב את המכוניות הללו ויעניק להן, בתורו, טיפול אוהב גם כן. רכב שהוזנח יהיה שווה מתחת למחירון, ואף אלפיסט אמיתי לא יתקרב אליו כך שהוא גם יישאר בפועל מתחת למחירון.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אם זה ככה כמו שכתוב שנותנים מעל המחירון!!? אז למה כל אחד שאתה מתקשר אליו ישר אומר תמחירון ואומר אני רוצה 8 או 7 מתחת (וכבר התקשרתי ל-4 אנשים) ומתחייבים בדיקה והכל רכב נקי מכל פגם או כל שהוא הם רק רוצים למכור מהר... משהו פה לא נישמע טוב

פורסם
ועוד משהו תמיד יש כאן כמה אנשים שכאילו שמו אותם להגן על האלפא ועל הערך שלה תהיו קצת אובייקטיבים!!!

תתרחק מהרכב הזה - הוא לא בשבילך,נקודה.

מבחינה אובייקטיבית, אלפא אמינה כמו כל רכב אחר כל עוד זוכה לטיפול הולך. מצד שני, רטב רכבים מודרניים, אם תזניח אותם יהיו להם בעיות בריאות.

אלפא רכב שקונים בד"כ לנהיגה ארגסיבית, כל רכב בנהיגה אגרסיבית יישחק מהר יותר. מעבר לזה ולמרות נהיגה אגרסיבית, אלפא מחזירה יפה מאוד מבחינת אמינות. מחירי טיפולים משקפים את עצם העובדה שיש לא הרבה רכבים כאלה על הכביש.

אני לא מנסה ולא רואה שום טעם להחלחם בסטיגמה ש"אלפא רכב לא אמין וצריך להתרחק ממנו". למען האמת אני וגם מאמין שאלפיסטים אחרים נהנים מהסטיגמה ובזכות זה יש לנו את התענוג של נהיגה ברכב ייחודי.

פורסם
ועוד משהו תמיד יש כאן כמה אנשים שכאילו שמו אותם להגן על האלפא ועל הערך שלה תהיו קצת אובייקטיבים!!!

עד עכשיו לא הבנתי מה אתה רוצה. יש רכב, מבקשים בעבורו מחיר X. מעל המחירון, מתחת למחירון, בדיוק על פי המחירון - אין פה חוק. לוי יצחק עוד לא מחוקק בישראל. אתה רוצה - תקנה, לא רוצה - אל תקנה. המוכר בוודאי לא עומד בהקשב ומחכה לאישור גולשי CF, נכבדים ככל שיהיו, למחיר אותו נראה לך שצריך לשלם בהתחשב בסטיגמות ובתקציב העומד לרשותך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עכשיו זה ברור שאני לא יקנה אותה כי ממה שאני מבין הבעיה היא לא המחירון ולקנות אותה הבעיה זה הטיפולים והביטוח כאילו זה לוקסוס

• תוכן חדש...