Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון אלפא 147

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אף אחד לא רוצה לקנות רכב שהיה קשה למכור (ובא לא נדבר על הטיפולים.חלקים וכו')

shlomo5001, לא הבנתי מאיפה הסקת מסכנה כזאת.

יש מועדון שלם של בעלי אלפא רומיאו וגם אנשים שלא חברי מועדון, יש ברשותם מכוניות מסוג הזה. גם אצלי אלפא ובאמת שלא מעניין אותי מצב של שוק.

מחיר חלקים לא בשמיים וטיפולים כמו לכל אוטו רגיל. כל אוטו שבעליו לא מזניח אותו זוכה לטיפולים מסודרים של החלפת שמנים, רפידות בלמים, פילטרים, טיימינג וכו'. חומרים מתכלים בערך באותם מחירים לכל היצרנים (תלוי כמובן ברמת פשרה על האיכות. אני לא מוכן להתפשר כשמדובר על בובה שלי:-P).

בגישה של "אף אחד לא רוצה" על כבישים שלנו היו 2-3 דגמי מכוניות. עובדה שלא חסרים דגמים על כבישים שלנו מוכיחה שהגישה הזאת לא נכונה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שורה תחתונה אתה צודק...

אולי הבעיה בי בעניין הטיפולים כל זמן קצר כבד עלי בכל זאת לא יכול להוציא שלוש רבעים מהמשכורת שלי על האוטו (ואני מדבר על הכל ביטוח.טיפולים.ואולי הנחמה בדלק)קיצר לא בישבילי תודה לכל אלה שעזרו!!!

פורסם

אם הגעת לחישוב לפיו תוציא 3/4 מהמשכורת על המכונית, אולי עדיף שלא תקנה מכונית כלל. מכונית, כל מכונית (גם טויוטה, לצורך העניין) עלולה להפתיע אותך בבלת"מים. ההבדל בין ה-147 לגולף, למשל, אינו כה חריף מבחינת טיפולים שוטפים. תחשוב על זה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...