Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מזמין בעוד יום-יומיים מערכת סאונד לרכב עבור הרכב של אח שלי, פיג'ו 206 שנת 2001 ואשמח לחוות דעת.

אח שלי שומע בעיקר מוסיקה מזרחית, מוסיקה שקטה וקצת מוסיקה קצבית ( האוסים, טראנסים)

פאנל (קיים כבר ברכב)- Pioneer DEH-1900MP

קומפוננט קדמי - Morel Pulse 6.5

קומפוננט אחורי - Morel Pulse 6.5

מגבר- Lanzar Vibe 416

אשמח לחוות דעת על מערכת הסאונד והמלצה לסאב.

אגב, לא צריכה להיות בעיה לחבר את 4 הרמקולים+ סאב 12" למגבר הנ"ל נכון?

בתודה, איציק.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחינו זה מגבר 4 יציאות, לא תוכל לחבר 4 רמקולים + סאב.

אתה יכול לחבר אולי במקום שני קומפוננט מאחור, שני רמקולים 6*9 נצילים במיוחד לרדיודיסק עצמו אבל לדעתי זה מיותר

קח שני קומפוננטים מסדרה יותר מתקדמת של מורל או חברה אחרת וסאב מאחור.

סאב מומלץ למוזיקה שהוא שומע הייתי אומר כל סאב של פיוניר לפי העצמה הרצויה, זול מאוד יחסית ודיי מפציץ, אבל לא הכי מדוייק.

HU- alpine9857R, amp- hifonics ZXI, mono- soundstorm 850f, component- focal krx2, 6x9- soundstream picaso, sub- mb quart premium 600w r.m.s, kabal- 2f xscorpion, door sealing- cache, rca's- monster/rockford

פורסם

התקציב המקסימלי הוא סביב 500 ש"ח לכל קומפוננט, לכן בחרתי את המורל.

800 ש"ח למגבר .

סה"כ אחרי הכל בלי סאב התקציב עומד על קצת מעל 2000 ש"ח.

אולי עדיף להוסיף עוד קצת ולקחת מגבר 5 ערוצים כדי שתהיה אופציה של סאב לעתיד הקרוב?

פורסם

לא עדיף לוותר על זוג קומפוננטים אחוריים כמו שאמרתי ולקנות זוג איכותי יותר שיישב רק מקדימה ומאחור יישב הסאב בגישור על המגבר.

HU- alpine9857R, amp- hifonics ZXI, mono- soundstorm 850f, component- focal krx2, 6x9- soundstream picaso, sub- mb quart premium 600w r.m.s, kabal- 2f xscorpion, door sealing- cache, rca's- monster/rockford

פורסם

נכון, תאמין לי אתה לא צריך יותר מזה.

פורסם

כן,עדיף תשקיע את ה500שקל מקדימה לסט יותר איכותי מהפולס.

ואם כבר לקחת 4 רמקולים למה לך לחבר את כולם למגבר את האחוריים שהם פחות משמעותיים את יכול להגביר דרך הרדיו דיסק. וככה תוכל להגביר את הקדמים וסאב

מה התקציב לסאב?

פורסם

הבנתי. קיבלתי.

אם כך אז אני צריך המלצה לסט קומפוננט קדמי 6.5" עד 1000 ש"ח ולרמקולים לדלתות האחוריות 6.5" שלא יהיו מוגברים, עדיף של Morel כי יש לי שם קצת הנחה.

המגבר לדעתכם בסדר או שתמליצו דגם אחר?

( אני לא רוצה לשים 6X9 במגש האחורי).

תקציב לסאב...סביב ה 450-500 ש"ח כולל תיבה.

פורסם

לדעתי תשאיר את הפולס אחלה סט ותשקיע בסאב כי ב400-500 לא תימצא משהו שימצא את התקציב שלך.

אגב מאיפה אתה? מי עושה את ההתקנה? תקציב להתקנה השארת?

פורסם

אוקי. ב1000 אם אתה נישאר במיגרש של מורל אתה תוכל לרכוש מורל דוטק שהוא לדעתי ולדעתם אנשים יותר נחות מהפולס ולא שווה חריגה גדולה מהתקציב.

סט של HERTZ ב1000שקל יהיה זה במבחינת סאונד לפולס אולי טיפלה יותר טוב. או כול חברת חו"ל.

הדבר היחידי שבאמת יוכל להביא נפלאות לפולס ולנצל את ה1000שקל לקומפוננט זה החלפת הטוויטר לMT-22.

ההמלצה שלי לא מסחרית בכלל ומאוד אוביקטיבית אבל היא מצריכה הרבה עבודה ורצינות.:idea::idea:

פורסם

לדעתי 500 שקל אתה קונה אחלה סאב של פיוניר עם תיבה, לגבי הקדמיים הייתי ממליץ לך אם כבר מורל אז הסדרה DOTECH

שהם בסביבות 1000-1200 ש"ח.

אם ברצונך לקנות בכל זאת סאב יותר חזק או איכותי אז כך בחשבון שתצטרך מונו כדי להגביר אותו, כי סביר להניח שהוא יהיה יותר עצמתי והוא יוכל להתחבר רק ב8 אוהם או 2 אוהם לא הסטנדרט 4 אוהם שמגיע ברוב המגברים של 2 או 4 ערוצים

פורסם

וואי אני מדבר להשקיע בסאב ואתה בא ולהגיד לי קנה פיוניר נו באמת!

חלאס פיוניר זה מפסא ניגמר פיניטו יש היום דברים יותר איכותיים בשוק.

אני ממליץ על IMAGE DYNAMICS !

למה אני ממליץ כי שמעתי את כול הדגמים שלהם והם מפיקים סאונד מהמם ואיכותי והמחיר מאוד קורץ אפילו לאנשים שאין להם הרבה כסף למערכת יכולים להשיג סאב מחיר שפוי וזה מאוד נדיר אצלינו בארץ.

בוא נהיה דוגרי ב750 שקל אתה יכול להביא ID איזה סאב באותו מחיר יהיה שווה ערך מבחינת סאונד? אם תישאל אותי(ואני שמעתי הרבה סאבים) אין חייה כזו.

השילוב ב1000שקל יהיה מצויין(תוכל למכור את הטוויטרים של הפולס)

יש קומופנטים טובים אבל הפולס עומד איתם כמו גדול.

שלא אולי תאהב את הטוויטר של הפולס ולא תירצה לשדרג.

פורסם

בעקרון יש את הFOCAL 165V1

אני אישית אהבתי את הפוקל הרבה יותר מהמורל מהסיבה שהם פחות "רכים" ויותר "נושכים" בעיקר הטוויטרים

• תוכן חדש...