Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם המגבר שווה את תוספת ה- 200 ש"ח?

כרגע מה שנראה לי זה כן לקחת את המורל פולס קדימה, בהמשך לראות אולי להחליף את הטוויטרים ל MT-22.

לגבי סאב ותיבה, אשמח להמלצות לדגמים ספציפיים. תקציב מקסימלי 450 ש"ח. אם תהיה חריגה קטנה ששווה את ההפרש נבדוק אפשרות.

מה לגבי חיווט? יש המלצה לדגמים? איפה כדאי לבצע את ההתקנה?

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקומפוננת של מורל אני התאכזבתי,הכוונה להייבריד אוביישן,ולגבי מגבר זה תלוי,אני למשל רוצה להחליף ל f4600 לך על soundstream ליין הכי גבוה,לך על ppi,power acoustic,nakamichi,audio system,steg ויש עוד הרבה חברות טובות השאלה כמה מזומן אתה משקיעה

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
אחינו ב750 ש"ח הוא יכול לקנות MB QUART או CERWIN VEGA ולא חברות עלומות שם כמו שהבאת הרגע, הבנאדם רוצה סאב ב450- 500 ש"ח ותכלס במחיר הזה פיוניר זה הכי הגיוני

במחיר הזה הייתי מחפש כל סאב משומש. ולא פיוניר החדשים.

אפילו רוקפורד P1 יותר טוב. קיקר C12 או CVR. או המחליף.

פיניקס גולד R . או ID חדש ב 750. היפוניקס סבבה. אפילו לאנזר יותר טובים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני מסכים שזה יותר הגיוני לרכוש סאב משומש ואיכותי יותר אבל דיי מפחיד לקנות סאב יד שניה אתה אף פעם לא יכול לדעת עד כמה הסלילים שלו מטוגנים...

HU- alpine9857R, amp- hifonics ZXI, mono- soundstorm 850f, component- focal krx2, 6x9- soundstream picaso, sub- mb quart premium 600w r.m.s, kabal- 2f xscorpion, door sealing- cache, rca's- monster/rockford

פורסם

למה כולכם התאכזבתם ממורל? אני שנים עם מורל ואף פעם לא היתאכזבתי.

לגבי ההתקנה מאיזה איזור אתה?

לגבי סאב ב450 שקל לדעתי לא שווה לקנות סאב עדיף לחכות ולחסוך עוד קצת כדי לקבל משהו טוב יותר כי אחרי הכול סאב זה אחד הדברים הכי חשובים ברכב לדעתי לפחות.

פונטו ידידי THINK BEFORE U SAY SOMETHING STUPID

STFU_4.jpg

פורסם
למה כולכם התאכזבתם ממורל? אני שנים עם מורל ואף פעם לא היתאכזבתי.

אני קניתי את הדוטק מהמלצה בלבד ללא שמיעה , והוא לא סיפק לא בבאס שהיה חלש ולא בטויטר שהיה צורח , אז החלטטתי לקנות הייבריד שוב מהמלצה ולהעביר את הדוטק אחורה ,

מההיבריד הייתי מרוצה מהטויטר בגדול , למרות שבווליום גבוהה הוא היה נמרח לי קצת, הבאס עדיין היה חלש , והוא שר קצת פחות נעים מהדוטק .

בקיצור השארתי את הדוטק אוביישן עם הטויטר MT22 מאחורה והחלפתי כמה וכמה סטים של איזור ה3K עד שקניתי 3 חלקים לקדימה של DLS .

אגב , זה שלא הייתי מרוצה בטח נובע מהדרישה שלי לכן לא בטוח שאחרים לא יאהבו .

פורסם

איציק לדעתי אתה לא חייב להיות מקובע על מורל כי באמת כולם ברמה הזאת נחשבים לטובים מה שהייתי באמת ממליץ לך זה לא לקנות לפי שם, אתה צריך ללכת ולשמוע מה מתאים לך.

HU- alpine9857R, amp- hifonics ZXI, mono- soundstorm 850f, component- focal krx2, 6x9- soundstream picaso, sub- mb quart premium 600w r.m.s, kabal- 2f xscorpion, door sealing- cache, rca's- monster/rockford

פורסם

אני מקובע על מורל רק מבחינת המחיר.

הקומפוננט שלהם מציע יחס מחיר/תמורה גבוהה ונוסף לכך אני מקווה להצליח לקבל קצת הנחה.

פורסם

בהצלחה עם זה בכל אופן ותעדכן מה החלטת בסוף

פורסם

הודיעו לי כרגע שאין לי הנחה במורל מה שאומר שצריך קצת להצטמצם.

למרות המלצתכם כנראה שאקנה את ה Lanzar Vibe 416

הקומפוננט יהיה Morel Pulse 6.5 והסאב של פיוניר עדיין לא מצאתי את הדגם הספציפי.

בהמשך יתווספו גם רמקולים אחוריים 6.5" רגילים למילוי החלל במושב האחורי.

כנראה שאת הקניה וההתקנה אבצע ב TOMCAR.

פורסם

לא נורא המגברים של לנזר הם גם אחלה לגבי הסאב תבדוק את הלינק הבא מזאפ ויש גם ביקורות כדאי לך לעיין:

http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=130834

• תוכן חדש...