Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחינו ב750 ש"ח הוא יכול לקנות MB QUART או CERWIN VEGA ולא חברות עלומות שם כמו שהבאת הרגע, הבנאדם רוצה סאב ב450- 500 ש"ח ותכלס במחיר הזה פיוניר זה הכי הגיוני

HU- alpine9857R, amp- hifonics ZXI, mono- soundstorm 850f, component- focal krx2, 6x9- soundstream picaso, sub- mb quart premium 600w r.m.s, kabal- 2f xscorpion, door sealing- cache, rca's- monster/rockford

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברות עלומות שם? טוב שמע אחינו אתה ממליץ על סאב פיוניר אנחנו יכולים להבין אותך.:|

תעשה קצת חיפוש תשכיל תיכתוב בגוגל IMAGE עלומות שם.

הפוקל לא עדיף על הפולס לדעתי.

פורסם

אני מבין שהבנת הנקרא זה לא הצד החזק שלך:בסכומים האלה אני כן ממליץ על פיוניר.

לגבי החברה הזאת אני אפילו לא יטרח בשביל חברה עלומת שם להריץ חיפוש.

בנוסף עליי לציין שההערה האחרונה שלך הייתה מיותרת לחלוטין וילדותית משהו...

HU- alpine9857R, amp- hifonics ZXI, mono- soundstorm 850f, component- focal krx2, 6x9- soundstream picaso, sub- mb quart premium 600w r.m.s, kabal- 2f xscorpion, door sealing- cache, rca's- monster/rockford

פורסם

אני אתערב לפני שיהיו ניצוצות .

IMAGE חברה ענקית , ללא ספק טובה ב7 דרגות מפיוניר בעניין הסאבים.

לגבי המורל - עניין של תקציב ,

אם מדובר על דוטק אוביישן - סבבה - דוטק רגילים - לא , מיד פולס וטוויטר MT-22 - הכי טוב .

הבחירה בין פוקאל למורל, הבחירה באוזני פותח הת'רד .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
לגבי החברה הזאת אני אפילו לא יטרח בשביל חברה עלומת שם להריץ חיפוש.

בנוסף עליי לציין שההערה האחרונה שלך הייתה מיותרת לחלוטין וילדותית משהו...

ובנוסף אני רוצה לציין שאם אתה לא מתכוון לעשות חיפוש על מנת לגלות עד כמה אתה בור אם אתה מחשיב את ID לחברה עלומת שם , אם זה המצב אז אל תתפלא שאלו התגובות לתגובות שלך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני עומד על שלי היא אכן חברה עלומת שם ביחס לחברות שציינתי קודם ועוד דבר ההתנשאות שלך מיותרת וחושבני שהיא נוגדת את החוקים שאתה עצמך הצבת בפורום הזה

פורסם

לא ההיתי הולך על מגבר lanzar vibe

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

בואנו לגבי הבחירה בין מורל לפוקל לא אמרתי אחרת אמרתי שלטעמי פוקל עדיפים, לגבי IMAGE תעשה לי טובה מי שמע עליהם בכלל מול חברות כמו MB QUART, CERWIN VEGA,KICKER,?

ואני שוב חוזר ומדגיש כי נראה שלכולם יש פה בעיה בהבנת הנקרא: בסכומים של 450-500 ש"ח פיוניר היא הבחירה ההגיונית ביותר ולא יעזור לכם.

פורסם

makskoma- על איזה מגבר כן היית ממליץ?

ובנוגע לקומפוננט- אני אלך להקשיב ל Morel.

בנוגע לסאב- כנראה יהיה Pioneer גם ברמת המחיר וגם ברמת השם.

תודה!

פורסם
לגבי IMAGE תעשה לי טובה מי שמע עליהם בכלל מול חברות כמו MB QUART, CERWIN VEGA,KICKER,?

מי שמתעסק עם אודיו לרכב ברמות היותר רציניות - שמע עליהם.

:-)

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

וואי אני קורא את התגובות של פונטו ואני לא מאמין לצחוק או לבכות.

למנהלים צריך לעלות כמה תרדים חדשים בפורום של הסברה על בחברות ומותגים שאנשים לא יצאו לנו בורים כמו עכשיו.

הבחור ראה מדבקה של קקיר על אחת הדלתות בחנות ההתקנות וחושב שהוא המציא את הגלגל אווי ווי:|.

פונטו מה אתה אומר על גנסיס? או זאפקו או דיאלס? עלומות שם? כן חרא חברות השווא לקיקר וזה.

פורסם

מה אתה אומר על פררי, מאזרטי, למבורגיני? כלום כי אתה לא יודע כלום עליהם ובחיים שלך לא תהיה בעלים של אחת מהם, אותו הדבר המותגים שזרקת מקודם.

זה לא חכמה לזרוק מותגים באוויר ותכלס אין לך מושג על מה אתה מדבר.

בוא תישאר ריאליסטי ובאמת תנסה לעזור לאותו בחור עם הפיג'ו במקום להראות פה לכולם עד כמה אתה ילד בן 4 טוב?

פורסם

כמו שהתרד התפתח ולאחר קריאה .

לך על קומפוננט INFINITY REF באיזור ה1000

מגבר מק אודיו 4200 באיזור ה1000 וסאב קיקר באיזור ה400

לא מותגים כמו ביוניר אבל גם אחלה .

אגב , יש פה הרבה חברים שהם בעלי "לימבו" ו"פרארי " בתחום הסאונד לרכב , אולי כדאי שתשכיל לשקול את דעתם בנושא.

פורסם

פונטו חבל שאתה לא מנסה להבין כי אתה פשוט יוצא לא חכם

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

• תוכן חדש...