Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי עשיתי אינספור חיפושים והבלבול רק עולה.

מחר אני מתקין מגבר,התקציב למגבר הוא 700 שקל ללא עבודה.

הרמקולים שלי הם : קומפוננטים קדמיים RMS 50 JBL GT5 650C

אחוריים פיוניר 40 אר אם אס ורדיו דיסק פיוניר 6950

קיצר חשבתי לכיוון הפולס אודיו 4400 אבל הוא 1600 וואט , נראה לכם שאני צריך מגבר כזה חזק לרמקולים שהם לא כ''כ חזקים?(אני שם סאב כנראה של קיקר או לאנזר)

או שאתם אומרים שכדאי לי לקחת מגבר קצת יותר חלש אבל יותר איכותי?או שבכלל כדאי לי לקחת את המגבר של פולס אוודיו ולשדרג את הרמקולים האחוריים לחזקים יותר.

בבקשה תענוו כמה שיותר מפורט כי מחר על הבוקר קבעתי התקנה.

פורסם

ה-Lightning Audio B2.300.4 שיש לי נראה לי נכנס +- לתקציב אולי 100 ש"ח יותר.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הוא טוב?אני יוכל לחבר עליו תסאב שכתבתי ובנוסף לחבר אליו בגישור את שתי הזוגות רמקולים?כעיקרון אני יודע שכן אבל השאלה היא איך תהייה התוצאה?משתלם?או שפשוט כדאי לשדרג תאחוריים ולחבר רק אותם ואת הסאב למגבר?

פורסם

לא אתה לא יכול ...

אתה לא יכול לעשות 2 גישורים + סאב .

אתה יכול לעשות הפוך , סאב בגישור + 2 רמקולים כל אחד ביציאה אחת.

והוא נותן 150RMS בגישור + 75RMS לערוץ , כך שהקומפוננט יקבל 75RMS לכל רמקול והסאב 150RMS.

כמובן שאם אתה רוצה יד 2 עדיף לך הרבה יותר ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אבל הפולס אודיו נותן יותר rms ממה שכתבת,אז למה דווקא אותו?

ועוד לא ענית אחי לגבי השאלה אם כדאי לי לשדרג תאחוריים לחזקים יותר או שלהשאיר ככה?

פורסם

הפולס דבר ראשון הוא 110RMS לערוץ אם אני לא טועה. אל תסתכל על וואטים כי זה לא מה שחשוב בטכל'ס.

תחבר את הקומפוננט בגישור במגבר על 2 ערוצים את הסאב על עוד שתי ערוצים בגישור ואת האחוריים אל הרדיו דיסק והנה נפתרה כל הבעיה.

*תשקיע בהתקנה

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

הייתי כרגע התחנה מרכזית והציעו לי את הפולס אוודיו ב450 עם 3 שנים אחריות.

איך אני יכול לדעת אם באמת יש אחריות?

והציעו לי התקנה עם כבלים ב150 שקל..זה טוב?

איך אני אמור לדעת אם ההתקנה טובה או לא ובעצם מה כ''כ משנה ההתקנה?

פורסם

הפולס אודיו זה לא זיוף משהו סיני אש ?

יעקב

פורסם

דווקא קראתי עליו תגובות מאוד טובות בפורום.

בבקשה מישו יכול להתייחס לשאלות האחרות שלי?

פורסם

לפי מה שהרוב פה אומרים הפולס אדיו 4400 זה דגם מדויק של מאק אדיו Z4200 ההבדל היחיד בינהם לדעתי הוא המחיר.

הפולס אדיו זה המגבר לדעתי עם התמורה הכי גדולה למחיר.

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

אז כדאי לשים אותו במחיר שלי נכון?

ואיך אני אמור לדעת אם באמת אני מקבל עליו אחריות?

פורסם

הפולס 4400 (לא 2900) הוא המאק אודיו Z4200

בחירה מצויינת!

בקשר לרמקולים - אתה יכול לחבר כל סוג של רמקול למגבר ולכוון את הGAIN (ווליום\רגישות כניסה) לרמקול ללא חשש וללא בעיה

עם הJBL 75.4 הגברתי זוג JBL 50RMS וגם INFINITY KAPPA 90RMS

לגבי זה תחפש - כיוון מגבר

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

הבנתי אחי תודה.

מישו יכול אולי לענות לי בבקשה איך אני אדע אם באמת אקבל אחריות של 3 שנים על המגבר?

ובקשר להתקנה,איך אדע איפה לעשות התקנה טובה והאם התקנה של 150 שקל נחשבת טובה(כיוונים יש לי חבר תותח שיכוון לי לבד)

פורסם

בקשר לאחריות קצת קשה לי להאמין במיוחד לאור העובדה שדברתי עם היבואן (ברוקס) בזמנו ואם אני זוכר נכון האחריות הייתה לשנה

אבל קח חשבונית + התחייבות בכתב לאחריות

זה אמור לסגור את הפינות

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

זה מהבסטות בתחנה מרכזית,מה תעזור לי התחייבות בכתב אם עוד סתם דוגמא עוד שנה הוא יסגור?

אין אחריות מבית היבואן או משו?

• תוכן חדש...