Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופל אומגה 2001, הרכב נוסע בסדר בד"כ, אבל לפעמים בין הילוך ראשון לשני, הגיר מחליק (נכנס לניוטרל ), ואחרי שמפמפמים קצת בגז, הוא מתחבר להילוך שני.

דווקא בסל"ד נמוך, כשאני עדין עם הגז, הבעייה מופיעה. בסל"ד גבוה, בד"כ אין את הבעייה.

מישהו נתקל בבעיה דומה?

הציעו לי לפתוח את הגיר ולשפץ.

פורסם

"גוליבר" שלום,

אני מציע לך שיפרקו את אגן השמן של הגיר ולבדוק משקעים (חלקי רפידות ובוץ) , אם זה המצב , הגר טעון שיפוץ או החלפה !, אם הכל נקי אלא מעט משקעים יתכן והבעיה היא במוח , מומלץ גם לסרוק את הגיר מבחינה חשמלית (חיישנים ומפעילים).

בהצלחה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
"גוליבר" שלום,

אני מציע לך שיפרקו את אגן השמן של הגיר ולבדוק משקעים (חלקי רפידות ובוץ) , אם זה המצב , הגר טעון שיפוץ או החלפה !, אם הכל נקי אלא מעט משקעים יתכן והבעיה היא במוח , מומלץ גם לסרוק את הגיר מבחינה חשמלית (חיישנים ומפעילים).

בהצלחה.

כל דבר אצלך זה להחליף מנוע /גיר- אז מה אם אתה בעל מקצוע ? אתה פשוט אינטרסנט ולא יותר מכך,הפעם הגזמת.

לא כל מנוע שיוצא ממנו עשן לבן או גיר שיש בשמן שלו שבבים צריכים להגיע למוסך ולשלם הון תועפות על תיקון שאין בו צורך.

חשבת על הצעת אבחון מסודרת ולא על שליפת פתרון בלי לראות ולהכיר כלל את הרכב.

גם מומחים לגיר אוטומטי לא יגידו לך לשפץ את הגיר עד שראו ואבחנו ב-100% שזו התקלה.

לפותח השרשור: גש למכון לגירים אוטומטיים ובקש שיתחברו עם סורק תקלות לגיר-אין קיצורי דרך.

מתי הוחלף לארונה שמן ומסנן לגיר האוטומטי ? אם לא,זה יכול להיות שלב ראשון.

יכול להיות שיגידו שיש צורך לשפץ את הגיר אבל לקבוע דבר כזה מעבר למסך גובל בשערורייה במיוחד בגלל שאתה מתאר נסיעה רגילה סה"כ.

הגיר עוד יכול לנסוע ורק לנביאים יש הערכה כמה ק"מ הוא יחזיק.

רוצה הוכחה ?

אצלי בדייהטסו אפלאוז 97,בדיקה לקנייה לפני כמעט 4 שנים (יולי 2004),הבוחן כתב על הגיר:"שמן כהה,בלאי דיסקיות,העברת הילוכיםפ לקוייה ,וניתן לגיר ציון 75.

היום לאחר כמעט 4 שנים ונסיעה של 45,000 ק"מ לא שופץ הגיר.

אני מקווה שהבנת את המסקנה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...