Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

W910I VS LG KU990

מה כדאי ולמה ?

מצד אחד ( LG ) מסך מגע ומצלמה טובה , מצד שני ( אריקסון ) עיצוב מעולה ואין בעיות .

אי לכך ובהתאם לזאת , אני פותח דיון בנושא .

מי ייתן והאל יהיה בעזרכם .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אריקסון עדיף.

גם מבחינת ניסיון בתחום וגם לאור העובדה של-LG יש מסך מגע עדין מדיי,שכל מגע ולו הקל ביותר מפעיל משהו.

פורסם

אני לא יודע על איזה מסך מגע עדין מידי הוא אומנם עדין מידי אך בכיס של ג'ינס וגם של מכנס רחב שם דבר לא נלחץ לאור העובדה שהנעילת מקשים נכנסת יותר מידי מהר וזה מה שמעצבן במכשיר הממשק קצת איטי אבל חוץ מזה בסדר.

הוא קיבל ביקורות טובות בחו"ל ולא סתם הוא נקרא IPHONE KILLER.

פורסם

יש לי בבית את שני המכשירים,

הLG:

הרבה פונקציות

רמקול מצויין

איכות שמע מעולה

ווידאו(DIVX עם TV-OUT) מדהים.

מצלמה מדהימה

נוח לשימוש

מסך ענק!

סוללה מחזיקה דיי הרבה זמן

אפשרות הרחבה עד 16GB לפי מה שאני יודע.

המסך לא כ"כ עדין.

הרבה אפשרויות מגניבות אם אתה מחפש משחק.

האריקסון:

לא כ"כ אהבתי את הרמקול שלו,

איכות שמע מעולה (יותר טוב מהLG) -- בכל זאת זה WALKMAN

נוח , קטן , קל

קצת מתוסבך

המון פונקציות גם כן אך פחות מהLG

מצלמה סבירה לסלולארי למרות שהיא CYBERSHOT

אפשרות הרחבה עד ל2GB זכרון (זכרון SONY לא קיים בארץ יותר מ2GB, אלא אם כן אז צריך לחפש המון)

חיישנים למסך ולהעברת שירים - מגניב.

שניהם יותר משחק מאשר פלאפון,תבחר מה אתה רוצה יותר.

אם זה מכשיר קטן ודק בלי הרבה פוזה

או מכשיר סביר בעל מסך ענק והרבה מאוד פוזה.

בהצלחה :)

פורסם

לא הייתי ממליץ על הN95,

מכשיר מסובך , קשה , כבד , בעייתי מאוד.

אין במעט הבדל בין הפונקציות שלו לLG. (חוץ מGPS שגם אותו אפשר להוריד לLG! ולחבר אנטנה.)

הרבה מאוד באגים.

פורסם

למה הN95 מסובך? ישבתי עם חבר שקנה אותו בשביל לגלות מה הוא יודע לעשות, ומעבר לסיפוק שחוזר כל פעם שמגלים פיצ'ר מגניב, זה היה די פשוט.

בעיה אחת רצינית של המכשיר היא הבטריה. אני לא יודע איך שני האחרים שמדובר בהם, אבל כשסוללה מחזיקה חצי יום, המצב בקאנטים...

יש את ה IPHONE, שאומנם רבים לא אוהבים, אבל הממשק שלו הוא דבר שאי אפשר להתחרות בו. הוא נוח לתפעול, הכל ברור מאוד מהרגע הראשון, הוא מלא שטויות קטנות למי שאוהב, והיופי זה שכבר חשבו על הכל. כל פעם מגלים בו משהו חדש שגורם לך לחשוב שמישהו שם כבר חשב על כל דבר אפשרי.

החיסרון הוא ההתעסקות הדרושה עקב העובדה שלא תומך בעברית, צורך בייבוא מחול, פריצות והאחריות שנלעמת בעקבותיהן, ביטוחים פרטיים, וכו'.

בשורה התחתונה, ה I PHONE מתנהג יותר טוב בסיבובים, אבל בקו ישר הN95 לוקח :)

לילה טוב

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הLG והIPHONE דומים מאוד -

ההדל היחיד שמצאתי הוא שאתה מגדיל תמונה באייפון עם היד ובLG יש אפשרות פשוט בצד במסך מגע.

הLG מחזיק אצלי יומיים חופשי עם מוזיקה\סרטים\GPS... שזה מדהים

עוד יתרון הוא קל יותר מהN95

ויפה יותר.

פורסם

לכל מי שלא ממליץ על האייפון:

שחקו בו פעם אחת בלבד ולא תרצו שום טלפון אחר.

למרות כל התעסקות בפתיחות למינהם(שהיום יש תוכנה שעושה הכל ב-2.30 דקות),הכנסת עברית (5 דקות)

הכל הכל שווה להחזיק דבר כזה בכיס.

תראו לי מכשיר שיש בו את כל מה שיש באייפון ועולה רק 400$.

אל תנסו כי אין.

בקיצור,מי שרוצה להרגיש מה זה פלאפון אמיתי מוזמן לדבר איתי ...

רז

פורסם

i-phone לא נמכר ע"י החברות, אז אי אפשר לקחת אותו במבצע משתלם, במבצע טוב אתה מקבל החזר בשיחות (שאתה גם ככה מדבר) על כל עלות המכשיר אז בתכלס אתה לא משלם עליו.

ונחזור לדיון המקורי, אריקסון מול LG, איך שאני מכיר אותך, אף אחד מהם לא מתאים לך, אתה צריך מכשיר קטן יותר. למסך מגע של LG לא תהיה לך סבלנות. ולאריקסון יש דגמים יותר דקים שאתה יותר תאהב.

פורסם

אפשרות הרחבה עד ל2GB זכרון (זכרון SONY לא קיים בארץ יותר מ2GB, אלא אם כן אז צריך לחפש המון)

בהצלחה :)

עד כמה שאני יודע יצאו לא מזמן כרטיסים בנפח של 8 ג'יגה , לי בPSP יש 4 גי'גה שזה אותו הכרטיס כמו בפלאפונים של סוני אריקסון.

פורסם

חיקוי לא מוצלח לאייפון!

מהיכרות שהיתה לי איתו הפלאפון נתקע הרבה פעמים,

ולפעמים יש לו "לאגים" מטורפים.

יותר מיזה המסך מגע לא ממש מגע icon_lol.gif

אני ממליץ לך לא להתקרב אליו.

עדיף כבר W910i.

אני מדבר מתוך ניסיון רכשתי את הכשיר,

ויום למחרת החזרתי אותו ולקחתי את ה-W910i !

הLG מתוסבך מאוד ודורש התרגלות.

המסך שלא ממש לא עדין ולפעים דורש לחיצות חזקות.

פורסם

יש לנו במשפחה את רוב המכשירים שהוזכרו כשאחד N95 ואחד iPhone יושבים חסרי מעש באיזו פינה בזמן ששלושה W910 בשימוש.

אני מאוד מרוצה אבל כמובן שכל אחד וההעדפות שלו (אין ספק שה-iPhone זה גאדג'ט מגניב שחייבים אבל אני טיפוס קצת יותר פרקטי ולא מחפש יותר מדי שטויות + חובה פליפ/סליידר אז ה-910 יושב לי בול ואני מאוד מרוצה).

אח שלי אגב הרחיב לכרטיס של 4 ג'יגה אז זה קיים ואין בעיה.

ניר

פורסם

שאלה אחרת ,

מה היתרונות של כל אחד והאם אחד המכשירים פשוט לא איכותי ביחס לשני , או לא אמין וכדומה...

לא מעניין אותי האייפון ולא הנוקיה . למה ? כי הם לא רלוונטים בשבילי .

ותודה לכל המגיבים .

מראייה קלילה של שני המכשירים , האריקסון איכותי יותר , נראה עמיד יותר ובעל עיצוב ממש מוצלח . לעומתו ה LG מכוער , נראה לא עמיד , אבל הוא ממש מגניב .

אם יש עוד מה לחדש לי , אני אשמח .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...