Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו לי מכשיר שיש בו את כל מה שיש באייפון ועולה רק 400$.

...

לא רק שאני יכול להראות לך מכשירים שיש בהם את "כל מה שיש באייפון" (שזה לא ממש הרבה,אגב),אני יכול לתת לך לפחות 10 מכשירים שהאייפון היה מת שיהיו לו חצי מהפונקציות שיש בהם.

אם זה כל כך מעניין אותך,תעשה חיפוש,דובר על זה רבות.

האייפון יפה,אבל מה לעשות,מבחינה פרקטית הוא לא ממש אופה,ובקיצור- גאדג'ט ותו לא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שאלה אחרת ,

מה היתרונות של כל אחד והאם אחד המכשירים פשוט לא איכותי ביחס לשני , או לא אמין וכדומה...

לא מעניין אותי האייפון ולא הנוקיה . למה ? כי הם לא רלוונטים בשבילי .

ותודה לכל המגיבים .

מראייה קלילה של שני המכשירים , האריקסון איכותי יותר , נראה עמיד יותר ובעל עיצוב ממש מוצלח . לעומתו ה LG מכוער , נראה לא עמיד , אבל הוא ממש מגניב .

אם יש עוד מה לחדש לי , אני אשמח .

אם אתה מחפש פלאפון קל - נוח ממשק פשוט שלא תרגיש בכיס ושיהיה נוח להחזיק אותו ולדבר ממנו אין ספק שמה שאתה מחפש זה הW910i

לאומת זאת אם אתה רוצה פלאפון עם שלל פונקציות ... בעל עריכת סרטים,צייר,DIVX,"פוטושופ",מצלמה אמיתית ועוד כל מיני שטויות אז הLG הוא בישבילך.

צריך להתרגל לLG לוקח שבוע-שבועיים תלוי למי.

גם בגודל וגם בשימוש.

הLG הוא יותר משחק מפלאפון קח את זה בחשבון.

בהצלחה.

פורסם

החסרון הכי גדול ב-LG הוא שאין לו WIFI שזהו דבר מאוד מתבקש בפלאפון מסוג כזה ומהבחינה

הזו הם הורידו ברמה של המכשיר וחבל.

מבחינת ה-W910, סה"כ מכשיר עם עיצוב יפה ונוח אבל לדעתי אין שום פונקציות מלהיבות כ"כ שאין בדגמי

ה-WALKMAN הקודמים.

"And Justice For All..."

פורסם

אני ממליץ שתיקח את האריקסון

ותביא לי את ה LG

אם כבר הזכרתם איפון, נדהמתי כמה שהוא דפוק

כשאתה מקבל שיחה ממתינה אתה לא רואה מי מתקשר

אין חיפוש אנשי קשר בעיברית, הפונקציה עובדת , החיפוש לא

אין בלוטוט, הבלוטוט שיש הינו מוגבל לחיבור אזניה בלבד, זה הדבר הכי שימושי בפלאפונים, כבל ממש לא פרקטי

זה מכשיר שלא ניכנס לכיס הקדמי, שים באחורי ופעם אחת תשב עליו ותימכור אותו לפירוק

עם גודל כזה של מכשיר ואין לו GPS אז מה זה שווה (GPS לא לוייני לא נחשב כי זה בתשלום)

לדבר איתו זה כמו לדבר עם מתקה ביד

בקיצור מי שהתלהב ממנו זה אנשים שהתלהבו מהממשק, חוצמזה זה סתם קופסא לא שימושית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לי את הסוני W910, היו איתו המון בעיות בגלל התוכנה של סלקום ואורנג' והחליפו לי אותו בגלל זה 4 פעמים, אחרי העדכון הרוב תוקן אבל עדיין יש פה ושם שטויות. אל תשכח גם שמדובר במכשיר וואקמן וזה היעוד שלו בעצם. המצלמה שם לא משהו וגם אין פלאש.

ניתן להרחיב לו זיכרון עד 8G בכרטיס של M2 (לקנות בחנויות הסלולאר), רק שתדע שעם 8G המכשיר יהיה מעט איטי יותר, 4G יהיה מצויין.

רצוי לשים מגן מסך בגלל שהוא TFT עם אלרגיה לטביעות אצבעות וכ"ו.

המלצה שלי זה לקנות את המכשיר בחנות פרטית עם גרסת תוכנה גנרית (תוכנה מקורית של היצרן)

רוב הבעיות שתשמע על המכשיר כבר לא קיימות כי בשבועיים האחרונים יצאו עדכונים לתוכנה גם בסלקום וגם באורנג'.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

איך בדיוק אפשר להתקין בו WIFI? פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה, ה-WIFI שהתקנת מתפקד רגיל

כאילו הוא בא עם המכשיר?

"And Justice For All..."

פורסם

WIFI זה רכיב פיזי לא תוכנה !

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
עוד משהו...

אמרו לי שאין לLG

GPS וWIFI

וניתן להוריד שאת שניהם מהאינטרנט - כמו שאני עשיתי.

אז פשוט יש בו הכל.

ידידי,

להגיד שאפשר להוריד למכשיר WIFI או GPS זה בערך כמו להגיד שהורדתי מהאינטרנט מסך פלזמה.

מדובר ברכיבים פיזיים.

פורסם

רצוי לשים מגן מסך בגלל שהוא TFT עם אלרגיה לטביעות אצבעות וכ"ו.

.

ואיפה אפשר לקנות כזה מסך מגן? אני משתגע כבר מכל הטביעות אצבעות על המסך . .

ודרך אגב, אתם יכולים להגיד ליאשה מזל טוב על הLG שהוא קנה (ואין לו מושג איך לתפעל אותו :lol: ).

306T

פורסם

אוקיי, קודם כל לבחור שדיבר על זה שיש באייפון הכל- אם מתעלמים מהמסך מגע- ואפשר בקלות להתעלם מהמסך מגע- מכשיר אחד ששווה לו בהכל זה הE65.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

GO MOBAIL

ELINE

בגטל

אלה חנויות בארץ ששם ניתן למצא מגן מסך. מחיר מינימום 45 ש"ח.

בחו"ל זה עולה דולר אחד, אני הזמנתי למכשיר מגן מסך פלוס פאנל סיליקון שמתלבש על המכשיר ומגן עליו.

כל מגן מסך כזה פלוס הסיליקון עולה דולר אחד פלוס איזה 4 או 5 דולר משלוחה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ידידי,

להגיד שאפשר להוריד למכשיר WIFI או GPS זה בערך כמו להגיד שהורדתי מהאינטרנט מסך פלזמה.

מדובר ברכיבים פיזיים.

כן? ואיך בידיוק מתקינים תוכנת GPS במחשבי כף יד?

צריך רק אנטנה כדי לתפעל אותו.

פורסם
כן? ואיך בידיוק מתקינים תוכנת GPS במחשבי כף יד?

צריך רק אנטנה כדי לתפעל אותו.

"רק".....

אז "תוריד" WIFI ותקנה לו אנטנה,ותוריד מפות ל-GPS ותקנה לו אנטנה נוספת,ובסוף תסתובב עם פלאפון אחד ו-19 אנטנות.

ראית איך נראית "אנטנה" של GPS ? (זו לא אנטנה,זה מקלט\משדר)

זה בערך בגודל של עכבר של מחשב.

לא מבין מה הטעם בלקנות מכשיר שאין בו פונקציות מסויימות,ואז להוריד לו תוכנות ולקנות לו רכיבים חיצוניים שישמשו את אותן תוכנות,בו זמנית שיש בשוק לא מעט מכשירים אחרים שבהם התכונות הנ"ל אינטגרליות,ובמחיר לא הרבה יותר גבוה.

פורסם

EDAN82 - תיקון קליל: ברמת העקרון, אנטנת GPS הינה מקלט בלבד, המיועד לקליטת הלוויינים.

מכיוון ויש צורך בתקשורת עם הסלולר, אז למקלטים הייעודיים האלו יש גם מקלט-משדר סלולרי נפרד.

בכל אופן, אנטנת GPS כבר מגיעה בגודל של ביצה קטנה (של תרנגולת, של תרנגולת :roll:), ומתחברת למכשיר באמצעות BT, ככה שכבר באמת אין בעייה (בכל מקרה האנטנה ברכב).

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...