Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

המנוע שלי עבר שיפוץ ראש מנוע השבוע ואני עדיין צריך לעשות עליו 500 קילומטר לפני חזרה למוסך לכיוונים ובדיקת לחץ

אבל בנתיים כשאני נוסע לפעמים בסלדים נמוכים(1700-2000)בהילוך שני או שלישי המנוע לפעמים מגמגם וכל האוטו קופץ כאילו זורקים קלאץ'(מספר פעמים). אם האוטו עומד על ניוטרל הסלדים טיפה לא יציבים אבל המנוע לא מגמגם

מה יכולה להיות הבעיה?זה גם קרא לחבר שלי בלי שום סיבה לפני כמה זמן

מדובר בהונדה סיוויק שנת 91

ד"א המנוע עבר גם ניקוי קטן כי הייתי שם שמן מינרלי לפי הוראות יצרן והצתבר לי בוץ כזה:|

תודה!:-)

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

עלולות להיות סיבות רבות. הוחלף מנוע? -גש למי שהחליפו שיבדוק מה לא תקין, מאוד יתכן ויש בעיה במע' ההצתה וכו, מה שלא כולל החלפת מנוע, לכן יתכן ותאלץ לשלם בעבור התיקון, זאת למרות שהוחלף מנוע.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מנוע לא הוחלף מעולם (הרכב יד ראשונה במשפחה ואני מכיר את כל ההיסטוריה שלו)

פורסם

אכן, התכוונתי שלאחר התיקון שעבר, יש לחזור לזה שביצע תיקון, כל חלק שאננו כלול במסגרת החלקים עבורם חוייבת, לחילופין, אם לא נגרם נזק עת שעבדו על המנוע, עליך יהיה לשאת בהוצאות התיקון.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טוב תודה...חשבתי אולי יהיו לאנשים רעיונות ממה זה יכול להיות...:roll:

עד שאני יעשה את ה500 קילומטר האלו יקח לי די הרבה זמן..ואני לא רוצה הלחזור אליו לפני זה...

ננסה בסופ"ש אולי להחליף פלאגים...

עריכה

עכשיו נזכרתי שזה התחיל לפני שהכנסתי את האוטו למוסך...

ברגע שהמנוע היה מתחמם טיפה מעל הנורמה בהילוך הראשון הוא היה קופץ וכמעט נכבה

אבל ברגע שהייתי צובר קצת מהירות המנוע היה מתקרר ולא עושה בעיות. לפחות בנסיע הקצרה שעשיתי למוסך

פורסם

אני מציע לך שלא תגע בשום דבר כל זמן שיש לך אחריותעל העבודה. באם תגע, יהיה קל לבעל המוסך (אם יזהה נגיעה של מישהו אחר חוץ ממנו ו/או מעובדיו) להשתמט מאחריות, ככל שיש כזו, אם בכלל.

חזור אליו! (זו דעתי האישית).

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה!

מבחינת הישתמטות מהאחריות לא תיהיה לי בעיה עם זה...זה מוסך של אבא של חבר ממש טוב שלי:-)

אבל בכל זאת אני לא יעשה בנתיים כלום ובשבוע הבא אני אקפוץ אליו למוסך

• תוכן חדש...