Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע 1.6 , כשאני מניע הסלד מתייצב על סלד גבוה במקצת במשהו כמו 200 סלד יותר (1100 על פי הלוח שעונים) מהסלד הרגיל במנוחה שזה בסביבות 900 בדרך כלל והאוטו עושה המון רעש .

אני יכול לבטל את זה על ידי לחיצה קלה פלוס על הגז ואואז הסלד יורד לרמה נורמלית.

מה מעלה לי את הסלד בהתנעה בבוקר או אחרי שהאוטו התקרר לגמרי בעצם ? כשהאוטו בשימוש יומי גם אחרי שעתיים חנייה זה לא קורה . האם תקין ?

פורסם

כאשר האוטו קר חיישן הטמפ' נותן פקודה למחשב לעלות טורים, על מנת שהואטו יגיע כמה שיותר מהר לטמפ' עבודה נורמאלית.

התופעה שציינת נורמאלית לחלוטין.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

תודה רבה !

הפורום הזה בא לי מהשמיים !

האם יש למישהו דעה אחרת או שאני יכול לנסוע סופית בבורות באר שבע בלי חשש מטורים גבוהים ?

פורסם

יכול ליסוע ועוד איך.

חיישן הטמרפטורה מעלה את הסל"ד בכדי להקל על הרכב להגיע לטמרפטורה האופטימלית שלו.

למרות ש1100 זה סל"ד סביר לבוקר קר,900 סל"ד כמצב נורמאלי זה טיפה גבוהה.

אבל עדיין לא משו מספיק דחוף די שלא תסע ברכב.

פורסם
.....אני יכול לבטל את זה על ידי לחיצה קלה פלוס על הגז ואואז הסלד יורד לרמה נורמלית.

.....

למה אתה מתכוון, והאם התיאור הזה עונה למצב שהמנוע קר, או שהוא חם, ומאיזה טורים לאיזה טורים הוא יורד?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
למה אתה מתכוון, והאם התיאור הזה עונה למצב שהמנוע קר, או שהוא חם, ומאיזה טורים לאיזה טורים הוא יורד?

בברכה

דני

המנוע קר -התנעה- בסביבות 1100 סל"ד

אחרי לחיצה קלה על דוושת הגז יורד ל 900 סל"ד זה המצב רגיעה הבסיסי

פורסם

אם הכל יציב, לא הייתי ממליץ לנגוע, יש לוודא שהרכב לא מושך חזק מידי (אם הוא אוטומטי) למשל בעצירה או בעמידה.

אני מניח שהוא לא.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
באותו נושא, אם הטורים מתחילים ב1500 ואחרי נסיעה קצרה והתחממות יורדים ל1000 ?

לי זה נשמע הרבה אך לא ציינת באיזה רכב מדובר.

לפותח השרשור, במצב תקין נגיעה בגז לא מורידה את הטורים לסל"ד סרק (במצב חם) אלא הרכב חוזר לטורים הגבוהים יותר עד שתנאי הסף מתקיימים. מה שאתה מתאר מצלצל מאד כמו בעיה במצערת. אוליי ניקוי, אוליי כיוון ואולי החלפה. אני מציע שתשאל את מוסך רון לגבי הנושא.

פורסם
לי זה נשמע הרבה אך לא ציינת באיזה רכב מדובר.

לפותח השרשור, במצב תקין נגיעה בגז לא מורידה את הטורים לסל"ד סרק (במצב חם) אלא הרכב חוזר לטורים הגבוהים יותר עד שתנאי הסף מתקיימים. מה שאתה מתאר מצלצל מאד כמו בעיה במצערת. אוליי ניקוי, אוליי כיוון ואולי החלפה. אני מציע שתשאל את מוסך רון לגבי הנושא.

דיברתי על נגיעה בגז והורדת טורים במצב קר לא חם

פורסם

לא הבנת אותי. אני אסביר:

כוונת המשפט הייתה להגיד שאם הכל תקין ברכב אז כשהרכב קר והטורים גבוהים יותר לחיצה ועזיבת הגז לא תגרום לטורים לרדת לסל"ד סרק של מנוע חם. מה שמוריד את הטורים הוא התקיימות תנאי סף של חום מנוע וכו'. אם נגיעה בגז מורידה את הטורים זה נשמע כמו בעיית מצערת.

פורסם
לא הבנת אותי. אני אסביר:

כוונת המשפט הייתה להגיד שאם הכל תקין ברכב אז כשהרכב קר והטורים גבוהים יותר לחיצה ועזיבת הגז לא תגרום לטורים לרדת לסל"ד סרק של מנוע חם. מה שמוריד את הטורים הוא התקיימות תנאי סף של חום מנוע וכו'. אם נגיעה בגז מורידה את הטורים זה נשמע כמו בעיית מצערת.

הגיוני ביותר

פורסם

אביב יכול להיות שלחיצה פיצפונת על המצערת, משחררת את הלחצן שמדווח למחשב שהמצערת בסרק.

אני לא מכיר את האוטו ספציפי, אבל אולי השסתום של המנוע צעדים נסגר כאשר אין מגע בלחצן "מצב סרק" או לחילופין שה TPS מדווח למחשב שהמצערת לא בסרק.

יכול להיות שהספיקה של האוויר דרך המצערת, במצב הספציפי המתואר , יותר נמוכה מהמצב בו מנוע הצעדים פתוח ומכאן הירידה בטורים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...