Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי במייל בקשת עזרה מידיד, ואני מפרסמה כאן למקרה שמי מן הקוראים מוכן לעזור או מכיר מי שמוכן לעזור בענין זה.

אני מצרף את הודעתו כפי שנשלחה אלי (בשינויי עריכה קלים).

אמא שלי גילתה עכשיו כי הארגון למימוש האמנה מגרמניה לא העביר לה כספים שהובטחו לה בחוזה שהיא חתמה איתם . (היא פשוט שמעה על ההרשעה ואז חיפשה את החוזה). אני לא מבין גרמנית ולכן אינני יכול לבקש שישלחו אליה את הקצבה, והארגון התפרק. האם אתה מכיר מישהו שיוכל לעזור לה למצות את זכויותיה ?

התצהיר שאמי חתמה עליו מתייחס לאירגון BGF שזה הארגון הפיננסי ו-BGA שזה הארגון לעזרה, שההשקעה היא 80K מרק גרמני, וזה צריך לתת לה פנסיה שוטפת של 1530 מרק, הפנסיה תשולם מתחילת יולי 92. ההלוואה היא מ-BGF והיא תפרע מסכומי הפנסיה שיועברו ישירות ל-BGF באופן בלתי חוזר ואילו הלוואת ה-BGA תפרע מתוך סכומי פנסיה שיועברו ע"י ה-BFA (משרד הרווחה/ביטוח לאומי הגרמני). ההלוואה ניתנת לתקופה של 298 חודש (24 שנה) וגם ההלוואה של ה-BGA ניתנת לאותה תקופה מתוך הפנסיה החודשית שתתקבל עבורה בחשבון המעבר שיפתח על שמה ב-FKB (הבנק הגרמני שנקבע ע"יהגרמנים כמרכז של חלוקת הפנסיות ) היא תקבל ביולי 93 (שנה אחרי ההתחלה) סך של 480 מרק וסכום זה יוגדל מידי שנה עד היום לא מקבלת יותר מ-270 אירו שהם בערך 480 מרק.

מה שאני הייתי רוצה לדעת זה איך בדיוק היא תוכל לקבל את מלוא הפנסיה, וגם אם אפשר שיפצו אותה על הגידול בפנסיות שהובטח לה ולא מומש עד כמה שידיעתי מגעת. אם תוכל גם למסור לי שם של עו"ד או מישהו אני אשמח

ובכן חברים- כפי שקראתם, הסיוע המתבקש צריך לעזור קודם כל לקשישה הניצולה שחוותה נוראות לפני למעלה מ-65 שנה.

הפרטים שכאן וודאי מובנים לאחרים במצָבה שנמצאים באותה בעיה וכמובן שגם לאנשי מקצוע המעורים בנושא.

את המלחמה לקבל את כבשת הרש הנגזלת היא לא תוכל להרים על כתפיה לבדה ועל-כן מי שמכיר או מוכן לסייע בענין יבוא על הברכה.

* דעתי האישית – זה צריך להיות עו"ד עם לב לפני שהוא חושב על כסף.

** היות ואני לא מכיר את נבכי הפרטים - הודעות רלוונטיות ועיניניות יועברו לפונה אשר ישקול המשך צעדיו.

התודות מראש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אולי מה שאני אגיד לא יעזור כל כך - אבל בתכנית הרדיו של 99FM - "המשמר האזרחי" עם גיא מרוז ואורלי וילנאי שמעתי לא מעט טיפולים בעניינים כאלו.

אולי כדאי לפנות? בכל זאת הם מסוגלים להקים קול צעקה ומתוך ההקשבה שלי לתכנית (כחצי שנה בבקרים) שמעתי על לא מעט מקרים שבהם הצליחו להשיג לקשישים את כספם מארגונים כאלו ואחרים.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני מוכן לברר עם העו"ד שלי מה הוא יכול לעשות בעניין, אחרי הכל זה לא עסק פשוט למצוא איפה הכסף.

אחזור עם תשובה, ויטלי.

GS300.

פורסם

אני חושב שכדי לערב או לנסות לערב את אחת מתוכניות הארוח הללו אפילו בטלויזיה .

הם עושים עובדה מצויינת כמו שכולנו רואים .

זה לפחות מה שאני הייתי מנסה לעשות .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...