Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני חדש בפורום, קוראים לי בן, ויש לי פיאט פונטו HGT שנת 2002 עם 50K קילומטר.

התשחררו לי החודש איזה 3500 שקל, חשבתי להשקיע קצת באוטו, אחרי בירורים הציעו לי או צנרת מהמנוע, או בולמים וצמיגים.

חשבתי להתיעצץ פה ושלמוע הצעות מאנשים שמבינים יותר ממני!

תודה רבה!

פורסם

הדבר האחרון שהרכב צריך, זה כח.

שפר את עצמך, אם לא עשית זאת (קורס כזה או אחר).

אם בכל זאת מפריע לך הרכב, אני מציע צמיגים איכותיים (שבהחלט מחוללים פלאים יחסית להשקעה), ומחזק את הנאמר מעלי לגבי בולמים, או קפיצים, או מוטות גישור למינהם.

!AWDSOME

פורסם
הדבר האחרון שהרכב צריך, זה כח.

ממתי 130 כוחות סוס אטמוספרים זה מספיק ?

אפילו לאופנוע זה לא מספיק,

אפשר לחשוב שהרכב חופר בשלישי

בקושי בראשון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אהלן בן.

בולמים וקפיצי הנמכה יעלו סביב ה-4.5K ש"ח. צמיגים טובים יעלו כ-450 ש"ח לצמיג, אפשר לעלות למידה 195/45/15 שמאושרת ברישיון.

פורסם

מצטרף לדעה כי צמיגים טובים- הכי טובים למידתך או להגדלה האפשרית הם השלב הראשון בשיפור.

אח"כ טפל בשאר.

שקול לחיוב קורס נהיגה טוב- גם מועיל מאוד וגם כיף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה רבה לכולם! אני רואה שהמחירים יקרים מהצפייה שלי ( 4.5K הבולמים והנמכה + 2K רק הצמיגים) אז כנראה שאני באמת יתחיל רק עם הצמיגים וחודש הבא אלוהים גדול...

תודה רבה לכולם! אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע!

פורסם

כמו שהציעו כבר, שקול נהיגה מתקדמת לאחר הצמיגים. ההנאה והלמידה מובטחות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

שפר את עצמך, אם לא עשית זאת (קורס כזה או אחר).

שקול לחיוב קורס נהיגה טוב- גם מועיל מאוד וגם כיף.

שקול נהיגה מתקדמת לאחר הצמיגים. ההנאה והלמידה מובטחות.

מחזק, גם בלי קשר לצמיגים.

נהג טוב יידע לעשות עם צמיגים מאעפנים מה שנהג רגיל לא יצליח גם עם צמיגים מצויינים.

POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ברכב הנ"ל השיפור היעיל ביותר (מלבד שיפור הנהג) הינו החלפת צמיגים, אח"כ בולמ"ז (אם התקציב לחוץ- ניתן להחליף בולמים ולהשאר על הקפיצים המקוריים) ורק לבסוף שיפור הכוח מכיוון שמדובר בבור בלי תחתית: קיט יניקה עולה הרבה ונותן מעט, טורבו לא ממש רלוונטי ו nos... לא ממש מומלץ.

gsi16v הרכב הנ"ל נוסע יופי עם ה 130 סוסים המסכנים שלו שלא חופרים בשלישי, במיוחד לאור העובדה ששידרוג האורווה בצורה משמעותית זהו עסק יקר ביותר.

דר"א- הרכב חופר יופי בראשון ואם מנתקים את ה tcs הוא גם חופר בשני. אם זה באמת חשוב למישהו.

פורסם
דר"א- הרכב חופר יופי בראשון ואם מנתקים את ה tcs הוא גם חופר בשני. אם זה באמת חשוב למישהו.

בטח שזה חשוב- זה סימן שאתה צריך לכתוב לעירייה במקום מגוריך שהגיע הזמן לסלול מחדש את הכבישים אצלכם.

ל HGT אין יותר כוח בהילוך שני מאשר מה שיש בהילוך ראשון לסתם רכבים ידניים ולא ספורטיביים.

פורסם

תקן אותי אם אני טועה, אבל תמיד חשבתי שיש לה 130 כ"ס בהילוך ראשון, 130 כ"ס בהילוך שני, 130 כ"ס בהילוך שלישי... וכן הלאה. :puzzled:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...