Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשיפורים סגרו לי תפוסט אז פה זה מתאים?

אני מראשון גנט 14 אני מחפש חנות של דברים בזול בסיבובת ה 1000 שקל?

אמרו לי אוטו דיפו יש מצב?

דרך אגב אני רוצה להביר את הצמיגים ממה שיש עכשו לחדש יש אם זה בעיה?

פורסם

לא הבנתי,אתה רוצה במחיר של גג 1000 שקל רביעיית גאנטים ורביעיית צמיגים חדשים?!:roll:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא, הוא רוצה להביר צמיגים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היתי באוטו דיפו ראיתי כמה גנטים יפים מחיר 1600 שקל אם הרכבה כדי ?

אני מאמין זה לא איזה חברה חבל על הזמן אבל משהוא סבבה לגמרה?

עככשו יש לי כמה שאלות

1) צריך לשנות משהוא ברישיון?

2)לא שאלתי על המידה כאילו שאלתי רק אם זה מידה 14 כול ה14 אותו דבר או שיש מצב שזה לא יתאים לאוטו שלי?

3) ובקשר לברגים אותה שאלה כול הברגים במכוניות אותו דבר הכוונה היא אם יש לי 4 ברגים והגנט הוא 4 ברגים זה מתאים??

דרך אגב המידה היא

175\65R14

פורסם

לא נריאה לי ממש כדאי להשאיר 1600 באוטו דיפו.

תיקפוץ לרמלה ולוד תעשה סיבוב בפנצריות תיראה איזה מבחר ענק ומחיר נוח.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
לא נריאה לי ממש כדאי להשאיר 1600 באוטו דיפו.

תיקפוץ לרמלה ולוד תעשה סיבוב בפנצריות תיראה איזה מבחר ענק ומחיר נוח.

זה יהיה מפרוק לא? וגם לך תדע יבואו עקומים או משהא אם יש חנות מחובדת אם דברים זולים שיש ביטוח והכול יהיה לי טוב בכול זות זה גלגל

פורסם
זה יהיה מפרוק לא? וגם לך תדע יבואו עקומים או משהא אם יש חנות מחובדת אם דברים זולים שיש ביטוח והכול יהיה לי טוב בכול זות זה גלגל

חדשים.

פורסם

הערת אגב, היום יצא לי לראות אדם שמחליף ג'נטים בסכום של מעל ל-2500 ש".

הקטע הוא שהוא משקיע סכום כזה גדול על קוסמטיקה, אבל בדבר החשוב באמת שהם הצמיגים הבנאדם מתחיל לחסוך.

מה אתם אומרים על זה?

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

כיתה ה' מקסימום

איך אפשר לקרוא את זה? :bad-word:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
כיתה ה' מקסימום

איך אפשר לקרוא את זה? :bad-word:

אז אל תיקרא מה הקטע שלך?

יש מישהוא שמוכן לענות לשאלות האלה בבקשה

עככשו יש לי כמה שאלות

1) צריך לשנות משהוא ברישיון?

2)לא שאלתי על המידה כאילו שאלתי רק אם זה מידה 14 כול ה14 אותו דבר או שיש מצב שזה לא יתאים לאוטו שלי?

3) ובקשר לברגים אותה שאלה כול הברגים במכוניות אותו דבר הכוונה היא אם יש לי 4 ברגים והגנט הוא 4 ברגים זה מתאים??

דרך אגב המידה היא

175\65R14

פורסם

בד"כ אני לא עונה לשאלות שמנוסחות בצורה כזאת, אבל אני מבין שקשה לך לכתוב בעברית תקינה,

ולא הייתי רוצה שתפגע בעצמך או במכונית שלך בגלל שאנחנו התעצלנו לתת לך תשובה. אז הנה היא:

1. 1600 ש"ח עם הרכבה זה כדאי, אם החשיבות לג'אנטים בעיניך היא קוסמטית, כלומר שהאוטו יראה טוב.

אם אתה יותר בקטע של ביצועים, אז הג'אנטים האלה לא מומלצים. כדאי ללכת על חברות יותר איכויות בחנויות

כמו "פיט-סטופ" ו"פורטל" ברח' ריב"ל בת"א.

2. אם אתה לא עולה בקוטר הגלגל (היה 14" ונשאר 14") אז אין צורך לשנות שום דבר ברשיון.

רק אם אתה עולה בקוטר, צריך לשנות את המידה ברשיון, לפני שאתה מתקין גלגלים חדשים. במידה וכן, לכל רכב

יש רשימה של איזה מידות מותר לשים לו. משרד הרישוי משתמש לשם כך בתוכנה שנקראת "אוטודאטה", אתה יכול

לבדוק מה מתאים לרכב שלך ע"י חיפוש בשרשור הזה. אם לא תמצא שם, תגיד לנו מה דגם הרכב וננסה לעזור לך.

3. לא כל ה-14" זה אותו דבר. יש מרווחי ברגים שונים, כמות ברגים שונה ואופסט שונה. את כל הנתונים הרלוונטיים

לרכב שלך תוכל למצוא כאן. תבוא עם הפרמטרים לחנות ותוודא שהמוצר שלהם תואם למפרט שלך. הסבר על מדידה

של כל הפרמטרים ניתן למצוא כאן (באנגלית).

4. מדהים מה חיפוש בפורום יכול להניב. כדאי לך לנסות את זה פעם, זה יכול לחסוך לך הרבה זמן.

• תוכן חדש...