Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המחיר של היי אנרג'י עם תיבה מקורית זה בערך 2200 -2400 ושל האנרג'י זה 1600 .

ולא 3K.

לדעתי אתה צריך לשמוע כל מיני סאבים ב 3K אפשר להביא אולי סאב של פקל מסדרת K2P

או באמת לחשוב לכיוון ה FI .או JL אודיו יש הרבה אפשריות אתה צריך לשמוע סאבים .או UDMAX איפלו יכול לענות לך על הדרישות זה בסכה' גטס אוטו קטן

אני ישמח אם תשלח לי לינק אפילו לפרטי ותראה לי איפה הוא עולה 1600 ש"ח בתיבה מקורית של הרץ!

ובנוסף

ע"פ רוב התגובות פה אני שם לב ש הFI Q 12 יכול לתת לי את התמורה בהחלט מה?

אפשר קצת מידע על הסאב

סביבות מחירים נתונים ויידע ממי ששמע ומכיר היטב את הסאב (ולא ממי שרק ראה באינטרנט)

ואיזה תיבה הוא דורש משהו מטורף או שאפשר לספק אותו בתיבה לא מוגזמת (אני מזכיר שוב תא מטען של גטס - גטס - גטס)

תודה רבה רבה

לכל חברים העוזרים מראה

(הוחלט שבוע הבא אני רוכש בטוח את המונו סאנדון 1500D אז שיהיה מתאים לסאב)

:roll:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לינק אני לא יכול לתת לך אבל ביום שני אני יתן לך תשובה של בדיוק! שקל בשקל כמה הוא עולה ואם תרצה אתה מוזמן להגיע לקחת .

הסיבה שאין חנויות באינרנט שמוכרות HERTZ אני אישית לא ראיתי

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

יש לך ברכב לפחות חצי מהאמפר שנחוץ לסאנדאון 1500?

עוד המלצה:

תאטום את הרכב כי הוא לא ישמע טוב גם אם תתקין בו סאב של 2000W RMS!

אין איטום ואין מספיק חשמל? אתה זורק וודאית כסף לפח!

הרכב שלך גם עם הסאב של פוקל נשמע רע מאוד! הוא מחייב אטימה ללא פשרות.

כנ"ל לגביי הקומפוננט - הדלתות נשמעות רע.

כל חיינו מבוססים על אותו אלגוריתם!

קודם בונים תשתית ולאחר מכן את כל השאר.

ממש כמו שלא מתחילים להקים משפחה ללא תשתית:

מקום מגורים, כסף, ידע , תמיכה, חינוך אישי ועוד המון..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

ה Q הוא 1 קילוואט :p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תבדוק בחו"ל כמה הוא עולה ותחשב את זה לארץ ותדע מדוייק (זה אתר 1 אבל אלו סביבות המחירים)

http://www.raysmith.co.uk/HERTZ/EBX300R2/

ובבקשה בואו נחזור למה שהשרשור הזה אמור לסייע לי בסאב ולא להגיד לי כמה עולה הסאב שלי ואיך ולמה וכמה כי אני יודע טוב מאוד!

פורסם

אני זוכר שיצא לי לשמוע את הדלתות שלך מקרקשות וזה היה בוודאות אחרי האיטום

אז יש לך עוד על מה לעבוד (פלאסטיקים)

בגאז עם עוד לא אטמת אז תצטרך ועוד איך, ואם כן אז אולי תצתרך להוסיף עוד קצת.

יש לך כוונות להוסיף כזה באס מאסיבי לכזה רכב.

אתה חייב לקחת הכל לשיקול, כי יהיו לך כנראה עוד הרבה הוצאות.

חבל לזרוק הכל על מונו וסאב ואולי לעולם לא תנצל.

ההחלטות שלך ידידי..

באמת שנמאס לי לשכנע אנשים בשנתיים האחרונות.

בהצלחה רבה.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

הסאבים של הרץ נחמדים ותו לא

בתקציב של 3K לא הייתי מסתכל על האנרג'י או ההי אנרג'י אלא על דברים אחרים

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ה-Q 15 זקוק ל-75 ליטר אטומה (אצלי בשבוע הבא בע"ה). ה-12 אני לא זוכר כמה הוא צריך לאטומה, אבל פחות מה-15 זה ברור. בקשר למערכת החשמל לטעמי מספיק לחזק את 3 הגדולים ומשם לראות מה מי מו (שוב, כמו אצלי, שבוע הבא בע"ה :-D).

ועוד שוב אחד: אתה מוזמן לשמוע אצלי ברכב את ה-Q מוגבר על המונו שאתה קונה בדיוק,בשבוע הבא, עם כמעט אותה מערכת חשמל בתוספת 3 הגדולים :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש לי שאלה, איך השילוב הזה FI Q12 עם אודיסוןLRX1.400 עם 900 וואט(הוא אמור לבוא במקום 2 בשביל לחסוך מקום.)

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
יש לי שאלה, איך השילוב הזה FI Q12 עם אודיסוןLRX1.400 עם 900 וואט(הוא אמור לבוא במקום 2 בשביל לחסוך מקום.)

)

אני לא מבין את ההקשר שאתה שואל!

הרי אני יריץ את הFI בעזרת סאנדון 1500D ולא בעזרת האודיסון

האודיסון ישאר על הקומפוננט ויחובר לרמקולים גם מאחורה בדלתות ככה שיהיה מעניין

(בעתיד אני מתכוון להשתדרג גם בקומפוננט כנראה 1 הסדרות הגבוהות של מוראל אבל קודם נתחיל 1 1..!

פורסם

אדם. הסיבה שאתה רואה רק המלצות על הFI. (ואני לא מזלזל) זה כי מה לעשות שלמי שיש אותו (אתה מבין לבד. דוחף אותו בכל הצעה. וכאשר היה לו סאבים אחרים הוא רק המליץ עליהם.)

הם סאבים מצויינים. אבל יש עוד המון המון אופציות בשוק. (יש לפחות 10,000 סאבים בעולם. יש עוד אופציות)

יש לך את הPG קסנון שהוא מצויין. ונציל.

יש לך את ID MAX.

יש לך W7 משומש. בפחות מ 3K.

יש לך סאבים רבים אחרים. אתה פשוט תקוע בגלל התיבה!!

אתה צריך להבין מה אתה רוצה בבסיס. ולתכנן תיבה מתאימה שתתן לך את התוצה הכי טובה שאפשר לרכב שלך.

אני מאמין בתיבה שיש לך היום. אבל אני בטוח שתיבה שונה עם אותו אלמנט תביא לך תוצאה שונה. ואולי תתן לך את התוצאה שאתה רוצה.

לבנות תיבה עולה כ 150 - 200 שקל!

אבל. אין לך את החשמל בשביל זה.!

ואני לא מתיחס לכל ההמלצות חסרות הנסיון האמיתי. והנראה מה יהיה. כי אתה לא רוצה לעשות שינויים במערכת החשמל.

ולכן אני לא הייתי הולך על בהמות של צריכת חשמל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי, יש לך בעיה עם ההמלצות שלי בקשר ל-FI? אתה משווה אותו לקסנון בכלל?! תעשה טובה.

ואל תשווה גם את ה-W7 שלך ל-Q, כי ה-Q יותר איכותי ויותר טוב ממנו, בכל פרמטר שרק תרצה (ושמעתי את שתיהם מיליון פעם כבר). וזה שאני "פתאום" לא ממליץ על הקסנון,זה פשוט מאוד כי הוא לא קשור לפה. זה לא סאב לרמות האלו (ותראה שירשורים אחרים שרוצים סאב ב-1000+ ש"ח מה ההמלצות שלי).

ואיך אתה משווה בין לקנות W7 משומש ל-Q חדש? :roll: נו באמת.

יותר מזה. אני מציע שבמפגש הבא הוא ישמע את הסאב אצלי בתיבה אטומה, ואת הסאב אצלך (אם הוא עדיין מחובר) או אצל מישהו אחר בתיבה אטומה, ונראה מה ההחלטה שלו.

נ.ב

הקסנון נציל? 85DB זה נציל? =\ (זה שהוא מעולה זה נכון, אבל שוב, לא לרמות האלה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ואל תשווה גם את ה-W7 שלך ל-Q, כי ה-Q יותר איכותי ויותר טוב ממנו, בכל פרמטר שרק תרצה (ושמעתי את שתיהם מיליון פעם כבר). וזה שאני "פתאום" לא ממליץ על הקסנון,זה פשוט מאוד כי הוא לא קשור לפה. זה לא סאב לרמות האלו (ותראה שירשורים אחרים שרוצים סאב ב-1000+ ש"ח מה ההמלצות שלי).

ואיך אתה משווה בין לקנות W7 משומש ל-Q חדש? :roll: נו באמת.

יותר מזה. אני מציע שבמפגש הבא הוא ישמע את הסאב אצלי בתיבה אטומה, ואת הסאב אצלך (אם הוא עדיין מחובר) או אצל מישהו אחר בתיבה אטומה, ונראה מה ההחלטה שלו.

מה קשור משומש לחדש. ההבדל היחיד שבגלל שהW7 משומש הוא בכלל נכנס לתקציב!!

ולמה הקסנון לא קשור? הוא 500W RMS. ובתיבה טובה הוא יתן תוצאה מצויינת. אז הוא מתאים. כי המגבר של אדם (האודיסון) נותן 500W ב 4 אום בגישור. וזה כי לדעתך הוא לא אותה רצה. מי החליט. התמחור?

ואתה באמת יכול לעשות השוואה בין הרכב ללא מערכת חשמל טובה. וללא איטום רציני. (ולא בקטע של זלזול בך שאתה לא עושה / עשית / הולך לעשות. כי כרגע פשוט אין) כי לא עושים השוואה בין רכיבים שונים. בסיבות שונות. כי התוצאה ממש לא משקפת את האמת!!

אתה מחליט זה יפה. איפה ראית השוואות בין הQ. לW7 שאתה מחליט שהQ יותר איכותי.

ובתגובה האחרונה אתה עוד אומר לבד זה בגלל האוזן שלך בלבד! ואני לא מיחס לעולם לעיינים. כי אין להן קשר (חוץ מפסיכולוגי) למה שאתה שומע.

אני לא רואה השוואות. אני אומר לפי מה שהאוזן שלי שמעה. לא מה שהעין ראתה

אתה יודע מה ההבדל העיקרי בינך וביני. ההמלצות שלי הן על פי הנסיון שלי + חוות דעת של אחרים.

ולא לפי קביעה שלי. ולפי דעתי בלבד!

אגב שאלה. ועם יש לך בעיה תענה בפרטי. (אני באמת לא מחפש לריב איתך.)

איזה נסיון יש לך בשמיעה. ואיפה למדת לשמוע ומה לחפש. (ובפורום זה לא תשובה) כי בפורום לא יכולים ללמד אותך לשמוע מעשית! יכולים לספר לך עיוניית.!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...