Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה חברי לאחר שרשור שהעלתי בעבר בנוגע לרכישת מונובלוק אז החלטתי (כמעט בוודאות) על הסאנדון 1500D

מה שכיום הוא שיש לי את הסאב המופיע בחתימתי למטה וברצונני להוסיף עוד 1 כזה בנוסף

העיניין הוא שכיום לפי מיטב הבנתי סאב כזה בתיבה המקורית מה שיש לי מחירו עומד על סביבות ה3000ש"ח

מהמלצות מחברי הפורום הציעו לי בסכום הנ"ל למכור כבר את זה שלי כיום ולקנות סאב 1 שעומד במחיר והרבה

יותר חזק ואיכותי מ2 הסאבים הנ"ל!

(לא חבל על מחיר השחיקה שהרץ יגזלו ממני?)

דרישותיי הבסיסיות והעיקריות הן שהסאב יידפוק טוב וכראוי אבל שיהיה איכותי ולא סתם מפרק את כל הבא ליד

וכמובן לא צורך המון נפח תיבה בשל שעדיין יש לי סה"כ תא מטען של גטס :-)

הייתי מבקש את דעתכם בנושא ואף הצעות מה עליי לעשות?

:roll:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתא מטען כמו שלך אני לא הייתי ממליץ על שני סאבים

מצד שני נחמד לפתוח אותו ולראות את שניהם

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

FI Q :-)

אתה מוזמן לבוא לשמוע בשבוע הבא, כשההתקנה שלי תסתיים :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

3000 ש"ח?

תמכור את הנוכחי לפחות בחצי מחיר וכבר יש לך 4500 ש"ח?

תקנה 2 FI SSD 10"/12" (מחיר לבודד 1800-1900 ש"ח)

או FI Q 15 אחד ב- 2800-2900 ש"ח? ואמן הרכב שלך יתפרק.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

איך הסאב שלך עולה בתיבה מקורית 3K ? זה המחיר של ה MILLE, תבדוק את זה שוב

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כן זה מחיר 3K של מילה ללא תיבה ואילו בתיבה מקורית זה הרבה יותר ככה אלו הרץ!

אני לא רוצה לחרוג מ3000ש"ח זה הסכום שאני מעוניין להשקיע על סאב כי יש לי עוד את ההוצאה של המונובלוק של סאנדאון 1500D הקיצר בייחד זה סביבות ה6000ש"ח .

אני מעוניין להזכיר שוב אני לא רוצה משהו שצורך תיבה מטורפת כי התא מטען שלי סה"כ צנום (יונדאי גטס)

אז אנא חברי שימו לב מהם דרישותיי ונסו לסייע לי

בתודה

אדם!

פורסם

מה שיש לך עכשיו זה מילה ? כי בחתימה שלך כתוב EBX שזה האנרג'י הפשוט, המילה זה ML3000

פורסם

בדיוק יש לי את הEBX שזה אנרג"י בתיבה מקורית

וכן מחירו בסביבות ה3000ש"ח קצת פחות וגם כך בחו"ל

שמעתיייי המון אנרג"י היי אנרג"י ומילה ואין ספק שהתיבה הקורית עושה את ההעודה

זה לא העיניין עכשיו

העיניין הוא שיש לי כ3000 ש"ח מה ההצעות לסאבים?

פורסם

אסקנדנט, שמעת ?

עומדים להגיע לארץ סאבים של חברת אסקנדנט, אם כבר משקיעים 3000 ש"ח על סאב, שווה לחכות כמה שבועות עד שיגיע HAVOC

זה סאבים ברמה שלא נראתה בארץ (FI נתנה לנו הצצה עם ה- Q וה BTL) אבל ה- HAVOC אמור להיות אפילו יותר טוב, ומה שעוד יותר יפה בעניין, שהמחיר שלו אמור להיות ריאלי ולא הגזמה פראית סטייל SG

פורסם
אסקנדנט, שמעת ?

זה סאבים ברמה שלא נראתה בארץ (FI נתנה לנו הצצה עם ה- Q וה BTL) אבל ה- HAVOC אמור להיות אפילו יותר טוב, ומה שעוד יותר יפה בעניין, שהמחיר שלו אמור להיות ריאלי ולא הגזמה פראית סטייל SG

האבוק אם אני לא טועה הוא שדרוג של ה-Q (ואני לא טועה). ל-BTL הוא ממש לא קשור. ה-BTL זה סאב מפלצת ל-SPL, האבוק אמור להיות איכותי וגם חזק (כמו ה-Q). דווקא לי נראה שהמחירים של ה-FI לא מוגזמים בכלל. הסאבים האלו שווים כל שקל ושקל. ויש עוד משהו שאולי אתה יודע, את זה אם תרצה אספר לך בפרטי :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה לא שדרוג, פשוט זה אותם מהנדסים, ה- BTL אמור להיות בסגנון של ה- MAYHEM של אסקנדנט (אני לא יודע אם הוא כבר הגיע לחנויות בחו"ל)

ההאבוק אכן איכותי וחזק כמו ה- Q ומבדיקה שנעשתה ראש בראש הוא יצא אפילו טוב יותר ממנו

לא אמרתי שהמחירים של FI מוגזמים, אמרתי שהמחירים של JL מוגזמים :lol:

מה שכן, ה- Q הוא סאב שאם אני לא טועה מיוצר בעבודת יד, ההאבוק לא, ולכן אין לדעת

ואם אני לא טועה, כולנו נדע בקרוב. בקרוב מאוד. :twisted:

פורסם

המחיר של היי אנרג'י עם תיבה מקורית זה בערך 2200 -2400 ושל האנרג'י זה 1600 .

ולא 3K.

לדעתי אתה צריך לשמוע כל מיני סאבים ב 3K אפשר להביא אולי סאב של פקל מסדרת K2P

או באמת לחשוב לכיוון ה FI .או JL אודיו יש הרבה אפשריות אתה צריך לשמוע סאבים .או UDMAX איפלו יכול לענות לך על הדרישות זה בסכה' גטס אוטו קטן

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

המחיר של היי אנרג'י עם תיבה מקורית זה בערך 2200 -2400 ושל האנרג'י זה 1600 .

ולא 3K.

לדעתי אתה צריך לשמוע כל מיני סאבים ב 3K אפשר להביא אולי סאב של פקל מסדרת K2P

או באמת לחשוב לכיוון ה FI .או JL אודיו יש הרבה אפשריות אתה צריך לשמוע סאבים .או UDMAX איפלו יכול לענות לך על הדרישות זה בסכה' גטס אוטו קטן

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

• תוכן חדש...