Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רואה השוואות. אני אומר לפי מה שהאוזן שלי שמעה. לא מה שהעין ראתה. :roll:

איפה אתה רואה הגברה של 500WRMS ב-4 אוהם? הבן אדם מביא סאנדאון 1500. :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלי, עם כל הכבוד לקסנון, אני לא חושב שזו הליגה שלו

W7 זה סאב שדורש הגברה בהמתית למדי, 1000 RMS ב- 3 אוהם תקבל ממגבר שנותן הספק אחיד הכל התנגדות או מגבר מפלצת שמגיע להספקים מטורפים

IDMAX זה סאב מעולה, חזק ומדוייק, ואני חושב שרובנו תמימי דעים בנושא הזה

ההרצים שגם כן דוברו פה נופלים לדעתי מסאבים אחרים במחיר הזה (ואני שקלתי ברצינות לקנות מילה)

סה"כ דעתי בעניין היא ש 3K זה סכום נכבד לסאב, והמגבר של סאנדאון מסוגל להגביר כמעט הכל (ואת המעט שהוא לא מגביר, אחיו הגדול, ה- SAZ3000D מגביר)

חברות כמו FI, AA, Incriminator, וכו' כמעט ולא מוכרות בארץ, שלא נדבר על מסחור ופרסום

בכסף שאתה מביא W7 משומש או IDMAX חדש או אפילו סטרוקר, אפשר להביא סאבים יותר איכותיים, או יותר מדוייקים, או יותר חזקים, או שיורדים נמוך יותר

הכל עניין של לצאת מהקופסא.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אלי, W7 כבודו במקומו מונח, אבל כמו ש-SROOL אמר, בחצי תקציב שלו אתה מביא סאב שהוא יותר איכותי, יותר מהיר ומדוייק ויורד יותר נמוך מה-W7.

איפה למדתי לשמוע? כשנולדתי. ועכשיו לשאלה שלך: לא חסרים לי ימים שאני יושב עם בנאדם או שתיים (או יותר),ש"קצת" מבינים בסאבים בפרט ובאודיו לרכב בכלל, בתוך רכב כלשהו ורק שומעים מוזיקה ושמים לב לכל פיפס קטן (גם של הסאב).

ועזוב, מאסתי כבר מלהתווכח.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה לא יודע לקרוא את מה שכתוב להבין באמת. אתה מבין בין השורות את מה שאתה רוצה ולא את האמת.

לא אמרתי שהW7 הוא הדבר הכי טוב בעולם. מעולם לא אמרתי את זה!!

אבל וזה עובדה. שהוא נחשב לאחד הטובים. ולא יצא לי לראות אה הFI משתתפים בתחרויות SQ וזוכים מקומות ראשונים.

(אני לא מאמין שאני נגרר לתת לך תשובה ברמה הזו)

ומה קשור כרגע התקציב.

אני כבר לא מתיחחס לתקציב או לסאב שמומלץ.. כמו לרעיון שמאחורי ההמלצות של האנשים!!

יש כאן כמה סוגי המלצות!

יש את ההמלצות של היבואנים! (שהם הכי משוחדים)

יש את ההמלצות של הניסיון של האנשים (פחות משוחדים / ניטרליים חלקית)

ויש את ההמלצות של אלו ששמעו והחליטו שזה הדבר הכי טוב. ואין משהוא יותר טוב ובמיוחד אחרי שהם ! קנו את זה. (מנסים לגרום לשהם להיות כי הטוב. והסיבה לא חשובה)

יש את אלו שממליצים אחרי נסיון / קריאה של פורום וחומרים אחרים בנושא. (מנסים להיות ניטרלים)

אבל הכי חשוב. היא לדעת מה מקור ההמלצה. ומי עומד מאחוריה. ואז יש לדעת להתיחס בהתאם.

נ.ב. מה זה יורד נמוך? :brickwall: יכול לנגן 5HZ? יעזור לך? (אגב. גם עם הם ינגנו 10HZ בכל הכוח זה לא יעזור לך). כי אתה לא שומע את זה. !!! אתה לא מסתכל על הנתונים הנכונים. ומה באמת חשוב.

ועוד דבר. המגברים לא יכולים לתת תדרים כאלו נמוכים.

ובלי קשר. יש לי סרטון של הW7 מנגן 5HZ. עוזר לי? לך? למשהוא ברכב זה יעזור שהוא יכול לנגן את זה. אגב אני בטוח שהוא ינגן פחות המגבר שלי לא מעביר מתחת!

אני לא באמת צריך הסבר תודה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תדרים נמוכים. כנס לאתר של JL וכנס לאתר של FI, ואתה תגיד לי איזה מהסאבים יורד יותר נמוך (או:מנגן תדרים נמוכים).

שוב, מאסתי מלהתווכח.

לילה טוב.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש כאן כמה סוגי המלצות!

יש את ההמלצות של היבואנים! (שהם הכי משוחדים)

יש את ההמלצות של הניסיון של האנשים (פחות משוחדים / ניטרליים חלקית)

ויש את ההמלצות של אלו ששמעו והחליטו שזה הדבר הכי טוב. ואין משהוא יותר טוב ובמיוחד אחרי שהם ! קנו את זה. (מנסים לגרום לשהם להיות כי הטוב. והסיבה לא חשובה)

יש את אלו שממליצים אחרי נסיון / קריאה של פורום וחומרים אחרים בנושא. (מנסים להיות ניטרלים)

אבל הכי חשוב. היא לדעת מה מקור ההמלצה. ומי עומד מאחוריה. ואז יש לדעת להתיחס בהתאם.

מישהו אמר שה-Q הוא הסאב הכי טוב? ואחרי זה אני לא יודע לקרוא? :roll::shock:

תראה, כל שירשור אתה מעלה את הסאב ה-W7 לאויר, ואתה לא מבין שיש עוד המון סאבים שהם ברמה שלו ואפילו יותר טובים ממנו בעולם. אני, מניסיון אישי שלי, מכיר אחד כזה, ולכן אני ממליץ עליו. זה שאתה רוצה לצאת איתי ראש בראש כי אני ממליץ עליו, כמו שאומרים, זאת בעיה שלך.

נ.ב

מעניין למה אתה כל כך משבח את הסאב הזה וכל כך אוהב אותו, ומנסה כבר המון זמן למכור אותו :roll:

ZOOM-ZOOM

פורסם
)

אני לא מבין את ההקשר שאתה שואל!

הרי אני יריץ את הFI בעזרת סאנדון 1500D ולא בעזרת האודיסון

האודיסון ישאר על הקומפוננט ויחובר לרמקולים גם מאחורה בדלתות ככה שיהיה מעניין

(בעתיד אני מתכוון להשתדרג גם בקומפוננט כנראה 1 הסדרות הגבוהות של מוראל אבל קודם נתחיל 1 1..!

שאלתי את השאלה בשבילי אם לא שמת לב כי גם אני רוצה להחליף סאב(לא רציתי לפתוח סתם עוד שרשור בשביל שאלה).

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
מישהו אמר שה-Q הוא הסאב הכי טוב? ואחרי זה אני לא יודע לקרוא? :roll::shock: תקרא שוב את מה שאתה כתבת !

תראה, כל שירשור אתה מעלה את הסאב ה-W7 לאויר, ואתה לא מבין שיש עוד המון סאבים שהם ברמה שלו ואפילו יותר טובים ממנו בעולם. אני, מניסיון אישי שלי, מכיר אחד כזה, ולכן אני ממליץ עליו. זה שאתה רוצה לצאת איתי ראש בראש כי אני ממליץ עליו, כמו שאומרים, זאת בעיה שלך.

נ.ב

מעניין למה אתה כל כך משבח את הסאב הזה וכל כך אוהב אותו, ומנסה כבר המון זמן למכור אותו :roll:

אני רוצה למכור כי הוא לא מתאים לדרישות שלי. אני מחפש סאב עוד יותר חזק ממנו. פשוט מעוד!

ולכן אני מוכר. לא כי הוא לא טוב. / לא איכותי. הוא סאב מדהים. וסאב פשוט נעים לשמיעה. גם בווליום גבוה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שומאכר , איפה שמעת Q12 ,(כמדומני אין לאף אחד מהפורום Q12 ) גם אני רוצה לשמוע , (אם אתה משווה אותו לJL והוא נמכר במחיר שלו ,מחר אני קונה אחד )

איפה שומעים Q 12?

פורסם

בקרוב אצלי ישמעו Q12 :lol:

אלי האם היה לך ניסיון או שאת מכיר רכב בדומה לשלי שישב עליו סאב של FI או בדומה עם מגבר של סאנדון או בדומה?

עם כן אז בבקשה תענה לי לגבי צריכת החשמל כי אתה אומר שלא משנה מה היא לא תתאים ולא תתן לי תפוקה

לי ענו פה חברי פורום למינהם שיש להם רכבים בעלי צריכת חשמל ואלטרנטור בדומה לשלי (לא בדיוק אבל בדומה)

ואמרו שאין בעיה כזאת רצינית עם החשמל

כמובן וכמובן שתמיד יותר חשמל יהיה יותר טוב וייתן יותר הספק מתח אין ספק

אבל

בשמחה אני מוכן לשמוע את דעותייך רק תתן לי דוגמאות או ממה שאת יודע לא ממה שרואים "בלדעתך מה שיהיה"

אני יזכיר שוב את מטרת השרשור

יש לי יונדאי גטס 2008 OK

יש לי 6000 ש"ח נעימים להשקעה של מונו (בנוסף לסט שלי כיום) וסאב (במקום לזה שלי כיום) OK

(כרגע זה מתחלק לערך של 3000 למונו ו3000 לסאב) OK

מה שאני לדעתי גם עומד בתקציב מומלץ וגם אני בתכנון עליו (כמובן שלשמוע קודם)

עכשיו , האם יש למישהו עוד הצעות טענות מענות לגבי שילוב של ה FI Q12 עם הסאנדון 1500D?

אני יישמח לשמוע ולהבין יותר כמון לא לתת הצעות מטורפות לגבי "צורכי חשמל מטורפים" כי עדיין יש לי גטס!

בתודה מראש

אדם

:roll:

פורסם
שומאכר , איפה שמעת Q12 ,(כמדומני אין לאף אחד מהפורום Q12 ) גם אני רוצה לשמוע , (אם אתה משווה אותו לJL והוא נמכר במחיר שלו ,מחר אני קונה אחד )

איפה שומעים Q 12?

שמעתי Q 15. לא 12. בגדול הם אותו דבר. רק שה-12 אמור להיות יותר מהיר, אבל ה-15 יורד יותר נמוך. זהו בכללי. ודרך אגב, הוא נמכר בכמעט חצי מחיר מה-JL, אם זה עושה לך משהו :-P

ZOOM-ZOOM

פורסם

ומי כן מקצועי?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
"בגדול" "אמור" , ואתה עוד מעז להתווכח עם סאונדמן .

אל תיקח את זה למקום רע , אבל זה ממש לא מקצועי :-):-):-)

אני התווכחתי איתו על ה-15 לא על ה-12.מה לא מקצועי בזה?

עוד מעז? למה עם מי התווכחתי? עם גורג' בוש? עם אוסמה בן לאדן? :roll:

ZOOM-ZOOM

פורסם

א . זה לא נכון להשוות 12 ל15

ב. לא התכוונתי לאדם שאיתו אתה מתווכח, אלא על מה אתה מתווכח .

זה כמו לומר שפאררי 430 פחות טובה ב911 טורבו , ואתה נוסע על קיאן בכלל :-)

• תוכן חדש...